90 kiloyla başladım (23 Kasım

Ayrıca 73-74 olunca Leslie 3 mil ve yanında jillian 30 days shred e baslicam. En son 79.9 idim bakalım 74 u ne zaman görcem :)

Evet sevgili gunlukcum. Bugün yemeği 17.30 da kestim. Leslie ile 4 mil yaptım. 400 er mekik dambil ve 60 squat yaptım.
Sabah 3 ceviz ve tahıl gevreği yedim bir porsiyo. Arada 2 salatalık. Öğlen bir soğan, bir domates, haşlanmış iki kepçe barbunya ve maydanoz la hazırladığım yağsız piyaz yedim. Arada bir kase yoğurt yedim.
Aksam da bir avuç ceviz kattigim koca bir tabak salatami yedim ve gün bitti. 38.gunu de başarılı bir şekilde anlatmış bulunuyorum. Ama az hasta hissediyom yaa

Canım mükemmelsin toplamda 10 kilo mu verdin? Menülerinde çok güzel.Halsiz misin canım geçmiş olsun.

Canım mükemmelsin toplamda 10 kilo mu verdin? Menülerinde çok güzel.Halsiz misin canım geçmiş olsun.
Evet canım. 23 kasımda 90 ile başladım, pazar günü 79.9 geldi kilom. 10.1 kg gitmiş. Diyetten önce epey şiş hissediyordum. Artık yok şişlik. On kilonun büyük çoğunluğu odemdi herhalde. Artık daha hafif ve sıki (bunu spora borcluyum) hissediyorum. Tam 32 ay sonra 7 li rakamları görebildim. Öyle var ya pes etmeyeceksiniz, etmeyeceksiniz ki bütün o emeklerin karşılığını alın. Daha 60 a çok var ama olsun. Vücudum diyet moduna alıştı. Canım deli gibi istese de yemeyi, yiyemiyorum. Bu kadar çile cekiyoruz; bir paket cips bir kutu kola, bir pizza vs o cektigimiz çileden ve on mağazanın sekizinde kendimize uygun beden şıkır şıkır elbiseler bulamamaktan daha mı önemli gerçekten? Durup düşünmeli. Sonra sofraya oturmali

Havalar bozuyor, dışarda yürüyorum çok soğuk olmadıkça ama yaramadı galiba az hasta etti, şimdi iyiyim şükür. Teşekkürler canim

Merhaba önce tebrik ederim bir ayda on kilo nasıl verdiniz.Bende 95 kiloyla başladım daha ayın 13 unde tartilicam.ama hiçbir şekilde ağzıma un seker pirinç girmiyor.devamlı olmasada spor yapıyorum size imrendim

Teşekkür ederim. Şubatta 99 ile başlamıştım. Çok hızlı kilo veriyorum ilk aylar, neden bilmem. Iki buçuk ayda 16 kilo verdim ama vücudum inanılmaz sarkti. Ben de ara verdim. Ama 6 dan sonra yememek için insan üstü bir çaba harcadım. Sporu diyetle bırakınca 7 kilo geri geldi ama vücudum kasima kadar toparlayinca insanlar kilo vermissin deyip durdu. Suyu bütün yaz düzenli tüketmeye çalıştım, hantal hantal oturmamaya, fazla ekmek tatlı tuketmemeye. Ne zaman alıştım bunlara bu sefer Kasım 23te tekrar başladım. Hiç ekmeksizin, şekersiz, yağda kavrulmuş yemek olmadan, pilavsiz ve en önemlisi bol bol egzersiz yaparak başladım. Spor verdiğim kiloların keyfini çıkarmaya yardimci oluyor. Hem kilo veriyorum hem sarkmiyorum. Hergün mutlaka ama mutlaka bir buçuk saatimizi spora vermeliyiz. Bir süre sonra alışkanlık yapacaktır. Hepimize bol şans diliyorum. Inşallah istediğimiz kiloya ulasiriz

Aynen canım katılıyorum sofraya oturmadan önce düşünmeliyiz.En önemlisi sağlığımız için,hayat enerjimiz için,psikolojimiz için,mutluluğumuz için,eşimiz için,çocuğumuz için kendimiz için canım kendimiz için.

Öyle Vallahi. Kilolu olmak hantallik sağlıksız ve çirkin gostermekten başka bir işe yaramıyor

Sevgili Günlüğüm. .. Bu sabah 7:30 da Leslie ile 4 mil yürüdüm. 9.30 da bir kase gevrek yedim.12:30 da bir şiş kebap ve bol salata.arada bir kase yoğurt. Akşam bir tabak kuru fasulye yedim. Şimdi de kestane pisiriyorum. Üç tane yiyip günü kapatcam. 39.gun biter
Bir fincan yeşil çay ve Türk Kahvesi içtim.
3 lt su içmiş olcam yatasiya.

Sevgili Günlüğüm. ..Bu sabah tam 79 kg geldim tartida. Gel gelelim yılbaşı diye kocaciim eve dünya kadar abur cubur getirdi. Üç kurabiye yedim. Yemekte de fırında tavuk vardı, yanında fırına attığım patateslerden bol bol yedim. Bugün işin ucu bayagi kaçtı yani. Leslie 3 mil yaptım bugün. Su 3 ltreyi buldu sayılır. Öyle işte mutlu yıllar! !

Merhaba okudum ilk sayfayi tebrik ederim güzel kilolar vermişsın iz bende size katılmak isterim yakın kilolardayız

Merhaba okudum ilk sayfayi tebrik ederim güzel kilolar vermişsın iz bende size katılmak isterim yakın kilolardayız
Merhaba, teşekkür ederim. Buraya sadece bildirim yapıyorum . Cuma zayıflama yarışmasında 1.takimdayim. oraya gelin isterseniz. Çok motive edici oluyor

Bayagi iyi gitmissiniz maşallah :)
Ben de 75in altını bir görsem. ..

Evet biliyorum cuma takımlarını çok güzel kilolar vermişler vermekteler şimdi ben de baktım kurallara menu mesaj bildirim okey güzel zaten bende yazdığım bi topik var bizde günlük menüler yazıyoruz onda sorun olmaz ama liste falan yapma sırası ben telefondan giriyorum bilgisayar yada tablet vs yok o yüzden yapamam yoksa neden olmasın davetin için teşekkür ederim.

Yanlış anlama canım, geçen hafta bir topikte iki hanima başladım ben de aynı zamanda 1.takimdayim. o bayanlar ilk haftanın sonunda pes etti, benim de motivasyonum sallantiya girdi. O yüzden dedim kendi menumu yazdığım bir Günlüğüm olsun ve cuma takimlarindan birinde buluşalım, en azından orada sürekliliği sürdürmeyi başaran azimli arkadaşlar var. Bu sabah dediniz birlikte, aklıma diğer iki arkadaş geldi. Sizin topik azimliyse devam edin derim çünkü zor bulunuyor oylesi. Umarım istediğimiz kiloya ulasiriz. Bol şans

Evet sevgili Günlüğüm. Din abartmanin cezasını bugün ayaklarım çekti. . Leslie ile tam 7 mil yaptim (4+3)
Bugün yemeği de hiç abartmadim. 17 de kestim ve 3 litre su tukettim 400 er mekik dambil ve 60 squat da tamamdır. Iste böyle :)

Dünkü menüm;
Bu sabah bir türlü uyanmadim yaa
Dün sabah 7.30 Leslie 3 mil
7 de bir yeşil elma
8:30 yeşil çay
9:00 dört yumurta aki haşlanmış(kocaciim ve oğlum beyazini yemiyor -_- ) bir dilim köy peyniri 10 yeşil zeytin bir salatalık
11.00 bir bardak süt
12.30 4 köfte ve bol yeşillik
14.00 bir fincan 2si bir arada
14.30 Leslie ile 3 mil
17.00 bir büyük kase evde yaptığım yoğurt ve bol cevizli salata
Gece bir fincan yeşil çay.
Bir de dün liptonun Slim plus caylarindan kiraz saplı olandan aldım . Tadı yeşil çaya göre çok daha yumuşak ve çok daha güzel ama içinde sinameki olduğu da yaziyordu.bagirsaklarimi yormasin? ??? Içinde kullanan varsa bilgi verebilir mi??
Ayrı ca 3 litre su
Ve mekik dambil squat
Bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…