Çok sağol canım. Hepimize bol şanstebrik ediyorum gerçekten çok güzel kilo vermişsin takipteyim umarım istediğin bedene ulaşırsın bu azimle gidersen inanıyorum ...
tatlıımmmm buradada buluştuk bak:) yoğurt limon pul biber işe yaradımı merak ettim ben de mi yapsamEşimle tanıştığımizda 62 kg idim. Boyum 1.65. Evlendiğimizde 75 idim. Gebelikti emzirmekti derken 98 ve hatta 99 u buldum. Şubat ayında diyete başladım. Yanında yoğun bir spor programıyla. 16(yaklasik) kilo verdim iki buçuk ayda. Çok hızlı verdim gibi geldi. Ara verdim. Ramazandi oydu buydu derken Kasım ayını buldu tekrar başlamak. Bu arada 7 kilosunu geri aldım. 14 gün oldu bugün 26 yaşındayım birçok kez diyet yaptım genç kizligimdan beri ama hiç bu kadar kararlı hissetmemistim. Buna canına mı tak etti mi ne derler bilmem; hiç kaytarmiyorum. Her sabah akşamdan suda beklettigim cevizlerimi yiyip suyunu içiyorum. Yarım saat sonra takiyorum kulaklığı başlıyorum mezdekeye (30dk), ardından bölgesel egzersizler (30dk) sabah akşam 200er mekik çekiyorum. Günde toplam 500 bacak egzersizi. Spordan bir saat sonra dort kasik nesfit tam tahıl gevreğini 100 gram süt ve tarcinla tüketiyorum. 10-11 arası oğlumu arabaya bindirip 40-60 dakika orta seviyede yürüyüş yapıyorum. Dönünce ev temizliği çocuğun beslenme saati derken kendim ya 3 köfte, ya 100 gram tavuk eti (tosta yağsız ızgara tadında pisiriyorum) ya da iki yumurta pisiriyorum. Genelde yanında limonlu bir tabak salata ve evde yaptigim peynir tüketiyorum. Akşam da salata ve limonlu pulbiberli yoğurtla gecistiriyorum. Ara öğünlerde birer meyve ya da buharda pisirdigim sebzeleri yiyorum. Akşam yediden sonra hiç bir şekilde yemedi 16 gündür. Yatmadan öncede büyük kupada sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı bal (kayinbabamin kovanlari var.dogal yiyebiliyoruz balı) limon suyu ve tarçın katıp içiyorum. Güzel bir uyku almamı da sağlıyor. Günde en az iki fincan yeşil çay tüketiyorum. Bazen kendime ödül niyetine bir latte yapıp içiyorum. Enerjim düştüğünde 10-15 tane goji üzümü yiyiyorum. Goji inanılmaz iştah kesiyor. Sekeri hayatimdan def ettim!Günde suyu çayı derken 3-4 lt arası sıvı alıyorum. Bir de alkali diyorlar ya, bugün ingiliz karbonati aldım. Tadını sevmedim. Günde sadece 1 lt tuketcem özellikle spor yaparken. Yaklaşık 90 ile başladım ve 9. Günün sonunda 87.0idim. Bu sabah (14. Gun) 85 geldim. Hastaneye gidip tahlil falan yaptırdım. Bağışıklık sistemim coksun istemiyorum. Ilk hedefim 80in altına düşmek.80 in altına düşünce foto da paylaşacağım her ay. Bu arada tartiyi kaldırdım. Birinci ayim bitince tartilcam. Bu kilolar beni hayattan bezdirdi. 36-38-40 derken 46-48 bedenleri bulmak iğrenç bir duygu. Ve su an emin olduğum tek şey varsa o da bir daha kendime bu kötülüğü asla yapmayacağım. Evlilikte bile hantallik yapıyor! !!
10 Şubat 2015: 98.7 kg
25 Nisan 2015:83 kg
23 Kasım 2015: 90 kg
1 Aralık 2015: 87 kg
7 Aralık 2015: 85 kg
16 Aralık 2015:83.2(sıvı diyeti başlangıç günüm)
24 Aralık 2015:80.3(sıvı diyeti bitiş)
27 Aralık 2015: 79.9
31 Aralık: 79 kg
6 Ocak: 77.9 kg
11 Ocak: 77.2 kg
Epey işe yaradı. Hele bir de uyumadan önce yiyip üstüne su bile icmeyince epey iyi oldu.ama mide sağlam olacak. Üç yemek kaşığı yogurda yarım limonun suyu ve bir tatlı kaşığı pul bibertatlıımmmm buradada buluştuk bak:) yoğurt limon pul biber işe yaradımı merak ettim ben de mi yapsam
tesekkürler hoşbulduk cnm mideyi yakıyor mu yani sağlamlık derkenEpey işe yaradı. Hele bir de uyumadan önce yiyip üstüne su bile icmeyince epey iyi oldu.ama mide sağlam olacak. Üç yemek kaşığı yogurda yarım limonun suyu ve bir tatlı kaşığı pul biber
Ayrıca hosgeldin canım gunlugume
Ülseri falan olanlara acı iyi gelmiyor ya, sağlamlık derken onu kastettim canım. Benim midemi yakmadi şahsen. Ama kimine dokunuyor acıtesekkürler hoşbulduk cnm mideyi yakıyor mu yani sağlamlık derken
ha anladım kuzum oyle bir sorunum yok elhamdülillah bende bir denicem o zamanÜlseri falan olanlara acı iyi gelmiyor ya, sağlamlık derken onu kastettim canım. Benim midemi yakmadi şahsen. Ama kimine dokunuyor acı
Istersen basarirsin tatlım. Zaten takımda aciklamistim. Hepimize bol şansGulicikkk cnm sen benim idolumsun gecmisi biraz okudum sanrm sende emzirirkn baslamssn.ve kilon 96 lardayms.ne zamndir diywt yapiyosn ve nasil bi yol izledin.paylasrsan sevinrm
Bu arada iyiki bu foruma girdim.beni gercktn cok motove etti.oyle umutsuzdum ki.hayatimda en fazla 70 lerdeyken birden 90 lar beni cok sarsti.resmn depresyona girmstim.gecelri surekli agliyodum.hicbiyere cijmiyorum .misafir gelsin istemym.esimle iliskim bile sogudu.oyuzden bnm icin cok onmli kilo vermk.ama gordum ki depresyonla aglamkla olmuyo bu is.biseyler yapmk sart.umarim amacima ulasirim
Aman da aman kaptancim gelmiş hosgelmisGulicikkk günlüğün hayırlı uğurlu olsun canım.Umarım hedefine en kısa zamanda ulaşırsın, başarılar ve kolaylıklar dilerimsen bizim takımın zaten gururusun, hep böyle devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?