Evet o mühim. Ama hiç bu kadar kendimi kisitlayip zayıflamaya çalışmadım. 25-27 kilo fazla var daha. Zannediyorum yazı bulacak. 7-8 ay şeker tuz kullanmayip belirli zamanlarda yemeye ve spor yapmaya devam edersem zannediyorum bu alışkanlık yapacak. Yani inşallah :)Bravoo size bu istekle devam ederseniz cok gecmeden verirsiniz kilolari ama verdikten sonra korumakta önemli. Basarilar
Ben iki ay diyet yaptim 80 kilodan 73 kiloya dustum. Devam edeyim derken bir hafta once hamile oldugumu ogrendimEvet o mühim. Ama hiç bu kadar kendimi kisitlayip zaöğrendima çalışmadım. 25-27 kilo fazla var daha. Zannediyorum yazı bulacak. 7-8 ay şeker tuz kullanmayip belirli zamanlarda yemeye ve spor yapmaya devam edersem zannediyorum bu alışkanlık yapacak. Yani inşallah :)
Dogru seninkini de Rabbim sana bagislasin.. benim karnimdakinin haricinde bir kizim bir oglum var. Bu ucuncu gebeligimBen de 86 kilodan 80 düşünce hamile kalmıştım :) gebelikti emzirmekti derken hepsi geçer. Rabbim sapasağlam kucağına almayı nasip etsin:) bakın benimki bir buçuk yaşına geldi de her sabah annesiyle yürüyüşe çıkıyorevlat gibisi yok. Hayirlisi
Tsk ederim cnmMaşallah Allah üçünü de bagislasin size :)
Amin :) gerçekten de. Benim oğlum da 20 aylık. Parka götür peşinden koştur. Her yeri dagitsin topla vs. Dert oluyordu ama şimdi spor oluyorAllah azmimize zeval vermesinherşey önce kendimiz sonra evliliğimiz için benim de 16 aylik bi kizim var onun bakiminda bile verimli olamiyorum kilolar yüzünden
Bugün kendi tartimda 100 kg gördüm bakalim pazar günü dr kontrolünde ne olucakAmin :) gerçekten de. Benim oğlum da 20 aylık. Parka götür peşinden koştur. Her yeri dagitsin topla vs. Dert oluyordu ama şimdi spor oluyortakibindeyim ben de pes etmek yok kardeşim
Harika. Ben de 30. Gün tartilip yazacağım. Hepimize kolay gelsinBugün kendi tartimda 100 kg gördüm bakalim pazar günü dr kontrolünde ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?