90 kiloyla başladım (23 Kasım

Gulicikkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
1.005
1.378
53
35
Eşimle tanıştığımizda 62 kg idim. Boyum 1.65. Evlendiğimizde 75 idim. Gebelikti emzirmekti derken 98 ve hatta 99 u buldum. Şubat ayında diyete başladım. Yanında yoğun bir spor programıyla. 16(yaklasik) kilo verdim iki buçuk ayda. Çok hızlı verdim gibi geldi. Ara verdim. Ramazandi oydu buydu derken Kasım ayını buldu tekrar başlamak. Bu arada 7 kilosunu geri aldım. 14 gün oldu bugün 26 yaşındayım birçok kez diyet yaptım genç kizligimdan beri ama hiç bu kadar kararlı hissetmemistim. Buna canına mı tak etti mi ne derler bilmem; hiç kaytarmiyorum. Her sabah akşamdan suda beklettigim cevizlerimi yiyip suyunu içiyorum. Yarım saat sonra takiyorum kulaklığı başlıyorum mezdekeye (30dk), ardından bölgesel egzersizler (30dk) sabah akşam 200er mekik çekiyorum. Günde toplam 500 bacak egzersizi. Spordan bir saat sonra dort kasik nesfit tam tahıl gevreğini 100 gram süt ve tarcinla tüketiyorum. 10-11 arası oğlumu arabaya bindirip 40-60 dakika orta seviyede yürüyüş yapıyorum. Dönünce ev temizliği çocuğun beslenme saati derken kendim ya 3 köfte, ya 100 gram tavuk eti (tosta yağsız ızgara tadında pisiriyorum) ya da iki yumurta pisiriyorum. Genelde yanında limonlu bir tabak salata ve evde yaptigim peynir tüketiyorum. Akşam da salata ve limonlu pulbiberli yoğurtla gecistiriyorum. Ara öğünlerde birer meyve ya da buharda pisirdigim sebzeleri yiyorum. Akşam yediden sonra hiç bir şekilde yemedi 16 gündür. Yatmadan öncede büyük kupada sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı bal (kayinbabamin kovanlari var.dogal yiyebiliyoruz balı) limon suyu ve tarçın katıp içiyorum. Güzel bir uyku almamı da sağlıyor. Günde en az iki fincan yeşil çay tüketiyorum. Bazen kendime ödül niyetine bir latte yapıp içiyorum. Enerjim düştüğünde 10-15 tane goji üzümü yiyiyorum. Goji inanılmaz iştah kesiyor. Sekeri hayatimdan def ettim!Günde suyu çayı derken 3-4 lt arası sıvı alıyorum. Bir de alkali diyorlar ya, bugün ingiliz karbonati aldım. Tadını sevmedim. Günde sadece 1 lt tuketcem özellikle spor yaparken. Yaklaşık 90 ile başladım ve 9. Günün sonunda 87.0idim. Bu sabah (14. Gun) 85 geldim. Hastaneye gidip tahlil falan yaptırdım. Bağışıklık sistemim coksun istemiyorum. Ilk hedefim 80in altına düşmek.80 in altına düşünce foto da paylaşacağım her ay. Bu arada tartiyi kaldırdım. Birinci ayim bitince tartilcam. Bu kilolar beni hayattan bezdirdi. 36-38-40 derken 46-48 bedenleri bulmak iğrenç bir duygu. Ve su an emin olduğum tek şey varsa o da bir daha kendime bu kötülüğü asla yapmayacağım. Evlilikte bile hantallik yapıyor! !!

10 Şubat 2015: 98.7 kg
25 Nisan 2015:83 kg
23 Kasım 2015: 90 kg
1 Aralık 2015: 87 kg
7 Aralık 2015: 85 kg
16 Aralık 2015:83.2(sıvı diyeti başlangıç günüm)
24 Aralık 2015:80.3(sıvı diyeti bitiş)
27 Aralık 2015: 79.9
31 Aralık: 79 kg
6 Ocak: 77.9 kg
11 Ocak: 77.2 kg
15 Ocak: 75.8 kg
22 Ocak: 74 kg
29 Ocak:72 kg
5 Şubat: 70.5 kg
14 Subat: 68.4 kg

Son düzenleme:
Ablacım keşke senin kadar kararlı olabilsem hayran kaldım azminee..Çok bi kilom yok 8 kilo fazlalığım var ama senin gibi iradeli olamıyorum maalesef :)

Haklısın tatlım. Bir zamanlar benim de 5-8 kilo fazlaligim varken ben de öyle derdim. Ama o fazlalık 30 a çıkınca insana herseyi yaptırıyor. Sen sen ol kendine asla o kötülüğü yapma. Günde bir saat yurusen abur cuburu atsan rahat verirsin aslında.

Bravoo size bu istekle devam ederseniz cok gecmeden verirsiniz kilolari ama verdikten sonra korumakta önemli. Basarilar

Bravoo size bu istekle devam ederseniz cok gecmeden verirsiniz kilolari ama verdikten sonra korumakta önemli. Basarilar
Evet o mühim. Ama hiç bu kadar kendimi kisitlayip zayıflamaya çalışmadım. 25-27 kilo fazla var daha. Zannediyorum yazı bulacak. 7-8 ay şeker tuz kullanmayip belirli zamanlarda yemeye ve spor yapmaya devam edersem zannediyorum bu alışkanlık yapacak. Yani inşallah :)

Ben iki ay diyet yaptim 80 kilodan 73 kiloya dustum. Devam edeyim derken bir hafta once hamile oldugumu ogrendim

Ben de 86 kilodan 80 düşünce hamile kalmıştım :) gebelikti emzirmekti derken hepsi geçer. Rabbim sapasağlam kucağına almayı nasip etsin:) bakın benimki bir buçuk yaşına geldi de her sabah annesiyle yürüyüşe çıkıyor evlat gibisi yok. Hayirlisi

Dogru seninkini de Rabbim sana bagislasin.. benim karnimdakinin haricinde bir kizim bir oglum var. Bu ucuncu gebeligim

Allah azmimize zeval vermesin herşey önce kendimiz sonra evliliğimiz için benim de 16 aylik bi kizim var onun bakiminda bile verimli olamiyorum kilolar yüzünden

Allah azmimize zeval vermesin herşey önce kendimiz sonra evliliğimiz için benim de 16 aylik bi kizim var onun bakiminda bile verimli olamiyorum kilolar yüzünden
Amin :) gerçekten de. Benim oğlum da 20 aylık. Parka götür peşinden koştur. Her yeri dagitsin topla vs. Dert oluyordu ama şimdi spor oluyor takibindeyim ben de pes etmek yok kardeşim

Diyet gunahimi dökmek istiyorum. Dün akşam eşimin arkadaşının evindeydik. Sağolsun abla illa yedirdi 8-9:30 arası 6-7 kestane yarım milföy, bir lokma çiğ köfte ve tahmini 100 kalori kadar tatlı yedirdi. Bunun bedelini yarım saat fazla dans ve bir saat fazladan yuruyusle telafi etmeye çalıştım. Pestilim çıktı bir daha ev gezmesi yok

Gune cevizli suyumla başladım gene. Sonra bir muz ve havuç yiyip yürüyüşe gittim. Bir bucuk saatte 500 kalori yaptım. 200 mekik (akşam da 200 çekeceğim) ve 100 bel çevresi egzersizi ile 400 bacak egzersizi yaptim (akşam bi 400 daha yapcam). Ayrıca çamların arasındaki koşu yolunda yürümek çok çok daha iyi geldi. Ayrica yeni yukledigim adim ölçer bu işi daha eğlenceli hâle getirdi. yüzden bir müddet mezdekeyi bir kenara aldım.
Öğlen de bir kase dolusu domatesli acı biberli az sulu karnabahar,1 yumurta ve bir avuç kadar tuzsuz üzüm sirkeli kara lahana turşusu tükettim. Aksam da bir kase salata ve 100 gr pul biberli limonlu yoğurt tuketecegim.
Arada krizim tutarsa 15-20 goji üzümü yiyeceğim. Bu sabah süt icemedigim için de yatmadan önce sıcak suyla tukettigim Bal, ve tarcini bir bardak sütle tuketecegim. Bu kadar durmak yok

Bu sabah cevizlerimi yiyip suyumu ictim ve bir buçuk saat yürüyüp 11000 adım attım. 400 bacak egzersizi çalışıp 200 mekik cektim (akşam da aynısını yapacagim) eve döndükten bir saat sonra Muz parcacikli nesfitimi yedim (200 kalori kadar). Öğlen de biraz tuzsuz sirkeli kara lahana ve bir yumurtayla beyazini tukettim (eşim yumurtanın beyazini yemez) belki bir saat sonra bir ayva ya da latte tuketirim . Akşam yemegimi de salata ve pulbiberli limonlu yogurdumu tuketip günü kapatcam. Yatmadan önce Mekin ve bacak egzersizlerimi yapıp üstüne limonlu ballı suyumu icecegim. Bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…