- 14 Aralık 2015
- 122
- 151
- 18
- 37
Aynen canım. Allah hepimizin Yardımcısı olsunAma kızın daha çok küçük canım benim. Allah yardimcin olsun. Erkeklerin inadiyla baş etmek zor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım. Allah hepimizin Yardımcısı olsunAma kızın daha çok küçük canım benim. Allah yardimcin olsun. Erkeklerin inadiyla baş etmek zor.
N naz5403 canım perşembe gunu (32.gun) 80.3 geldi. Yarın arkadaşlar arasında dayanismali gunlukte de tartı günü var. Sabah tartilip burda da guncellerim. 80 i görmem demek 35 günde 10 kilo verdim demek. Ama mesele kilo vermek değil. Spor yapıp incelmek. Bu sabah söyle bir alıcı gözle baktım kendime.. 34 günde bile inanilmaz toparlamis vucudum (gogusler hariç, hâlâ kocamanlar ama 34 gün kısa bir süre. Normal)
Mutlu oldum. 10 kilo gitti.20 kilo yolum kaldi
Bazen olur öyle tatlım. Ödem toplamış da olabilir; sen yediğini içtiğini kontrol ettikten sonra ille bir yerde vücudun o kiloları yakmak zorunda kalacaktır. Hepimize bol şansoo maşallah süper darısı başıma :) ben 4 gündür yerimde sayıyorum
Süpersin canım bravo sanaN naz5403 canım perşembe gunu (32.gun) 80.3 geldi. Yarın arkadaşlar arasında dayanismali gunlukte de tartı günü var. Sabah tartilip burda da guncellerim. 80 i görmem demek 35 günde 10 kilo verdim demek. Ama mesele kilo vermek değil. Spor yapıp incelmek. Bu sabah söyle bir alıcı gözle baktım kendime.. 34 günde bile inanilmaz toparlamis vucudum (gogusler hariç, hâlâ kocamanlar ama 34 gün kısa bir süre. Normal)
Mutlu oldum. 10 kilo gitti.20 kilo yolum kaldi
Ayy inşallah. Sağol canım desteğin içinSüpersin canım bravo sana
75 olduğunda göğüslerinde küçüldüğünü göreceksin eminimki
Bu arada dünkü menüm
Sabah (7:00) bir bardak ılık limonlu su ve üçer dilim elma-ayva
(7:30-9:00) 90 dk yürüyüş
200 er mekik-dambil
9:30 bir avuç ceviz ve tarçınlı bir porsiyon nesfit tam tahıl
11:30 100 gr yoğurt
13:00 bir tabak lahana salatası ve yarım alabalik (kiremitte)
15:00 bir bardak tarçınlı süt
17:00 2 köfte bir tabak salata
18:00 bir portakal
3 lt su
yatmadan 1 saat önce 200 er mekik-dambil ve 50 squat
1 er fincan yeşil çay ve Türk kahvesi (şekerini biraz fazla kacirmisim tiksindim cogunu icemedim)
Bu kadar