• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 kiloyla başladım (23 Kasım

Sevgili diyet günlüğüm, günün devamında 50 cal kadar süt, öğlen çorba (yedi mantar bir soğan, iki diş sarımsak, bir domates ve dört acı biberle), arada bir çay bardağı meyve suyu ve aksaminda taze naneli marul cacığiyla günü kapatmış bulunuyorum.

Günaydın sevgili diyet Günlüğüm. Dün dayanamayıp Leslie 3 mil yaptım. Bugün yürüyüşler e de baslicam ufaktan. Birinci takımda denemeye alındım ayrıca. Bundan sonra haftalık kilo bildirimi yapılacak. Bu sabah ılık limonlu şu ve meyve suyu icildi. Ayrıca şimdi bir kase tahıl gevreği yiyorum.

Sevgili Günlüğüm. Günün devamında bir bardak ılık süt içip 45 dakika yürüdüm. Öğlen brokoli çorbası yedim. Arada bir bardak meyve suyumu da içtim. Şimdi marullu taze naneli bor kase yogurdumu yiyip tam 17 de günü kapatmış olcam. 28.gunu de başarıyla bitirmiş bulunuyorum :) aferin bana :D

Iyi akşamlar gunlukcum. Sabah yedide bir bardak ılık limonlu suyumu içip Leslie ile 3 mil yaptım. Kahvaltıda bir kase gevrek (3cevizle) ve bir bardak meyve suyu içtim. Arada bir bardak süt içip öğlen oğlum için yaptığım ıspanak corbasinin kalanını tüketim. Ogleden sonra 45 dk (yarın 90-100 arasi) yürüdüm. 400 mekik ve 500 dambıl çalıştım. Yarın sayacli atlama ipim de geliyor. Dönünce bir bardak meyve suyu içtim gene. Uc fincan yeşil çay tukettim. Yaklaşık 2.5 litre su ictim. Uyuyasiya 3 ü geçer. Aksam da bir kase yoğurt ve yeşillik salatası tuketip 17.30 itibariyle yemeği bitirmiş bulunuyorum :) hmmm birsey daha dün gece açlık krizim tuttu ve fırına on mantar atıp yedim :-| bir daha olmicak.

Sevgili Günlüğüm
Bugünkü menum de dünkü gibi. Sadece patatesli Havuçlu çorba yaptım farklı olarak. Bugün kayinvalidemler cat kapı geldiği için yürüyüşe çıkamadım. 3 mil yapacagim Leslie ile. Sabah da yaptım. Ayrıca 400 MEKİK 500 dambil. Su, yeşil çay Türk Kahvesi vs iyi gidiyor şimdilik. Bugün tam 30 gün bitti. Yemeği 16da kestim bugün

Diyet Günlüğüm. ..
Bu sabah 7-7.30 arası ılık limonlu suyumu içip iki ceviz yedim ve 8 de yürüyüşe çıktım. 90 dk sürdü. Mekik ve dambillarimi da hallettim. Dönüşte bir kase gevrek yedim bir avuç Bademli. Aralarda birer bardak süt ve meyve suyu içtim. Öğlen mercimek çorbası ve bir orta boy levrek yedim. Akşam 16.20 de bir kase yoğurt ve bir tabak salata yiyip 16.35 gibi günü bitirdim.
Yarın yürüyüş ve Leslie yok. Köye zeytin hasadina yardım etmeye gidiyorum sabah. Daha çok kalori yansın yansın yansın :KK49::KK49::KK49:

Diyet gunlukcugum, bugün sıvı diyetini bıraktım. Sagligimdan olmam. Listem
Sabah
1 muz (sonra 90 dk yuruyus)
2 yumurta
50 gr beyaz peynir (çok değil çünkü ekmek yok ve Kahvaltı altın öğün abartabiliriz)
1 domates 2 salatalık
Ara
Bir bardak süt
Öğlen
3 yağsız dana köfte ve salata
Ara
1 kivi
Aksam
Bit kase yoğurt ve salata
17.10 da yemeği kestim
Şimdiye kadar 2.5 lt su
Yatana kadar 3 olur
1 fincan yeşil çay ve 1 fincan Türk Kahvesi
Dambillarla çalışıldı ve 400 mekik çekildi. 100 de ip atladim

Sevgili Günlüğüm. Bu sabah bir muz yiyip 90 dk yürüdüm. Sonra bir kase nesfit ile bir avuç ceviz yedim.
Arada bir ayva yedim
Öğlen iki yumurta, bor ufakca haşlanmış patates, bir demet maydanoz.
Akşam da bir kase mantar, bir kase cacık ve bir avuç badem yedim.

Slm canım çok iyi gidiyorsun
Nezaman tartılacan kaç kilo verdiğini merak ettim❓❓

N naz5403 canım perşembe gunu (32.gun) 80.3 geldi. Yarın arkadaşlar arasında dayanismali gunlukte de tartı günü var. Sabah tartilip burda da guncellerim. 80 i görmem demek 35 günde 10 kilo verdim demek. Ama mesele kilo vermek değil. Spor yapıp incelmek. Bu sabah söyle bir alıcı gözle baktım kendime.. 34 günde bile inanilmaz toparlamis vucudum (gogusler hariç, hâlâ kocamanlar ama 34 gün kısa bir süre. Normal)
Mutlu oldum. 10 kilo gitti.20 kilo yolum kaldi

N naz5403 canım perşembe gunu (32.gun) 80.3 geldi. Yarın arkadaşlar arasında dayanismali gunlukte de tartı günü var. Sabah tartilip burda da guncellerim. 80 i görmem demek 35 günde 10 kilo verdim demek. Ama mesele kilo vermek değil. Spor yapıp incelmek. Bu sabah söyle bir alıcı gözle baktım kendime.. 34 günde bile inanilmaz toparlamis vucudum (gogusler hariç, hâlâ kocamanlar ama 34 gün kısa bir süre. Normal)

oo maşallah süper darısı başıma :) ben 4 gündür yerimde sayıyorum

oo maşallah süper darısı başıma :) ben 4 gündür yerimde sayıyorum
Bazen olur öyle tatlım. Ödem toplamış da olabilir; sen yediğini içtiğini kontrol ettikten sonra ille bir yerde vücudun o kiloları yakmak zorunda kalacaktır. Hepimize bol şans ;)

Süpersin canım bravo sana
75 olduğunda göğüslerinde küçüldüğünü göreceksin eminimki :KK9::KK9:

Günaydın sevgili Günlüğüm. Dün menüyü girmeyi unuttum ama kacamaksiz her zamanki gibi bir gün oldu.
Bu sabah bir bardak ılık limonlu suyumu içip 200 mekik çektim ve tartildim. Tastamam 79.9 geldim. Nihayet 3 seneye yakın bir zamandan beri ilk defa 7 li sayıları gördüm. Çok motive oldum

Dünkü menum;
Sabah (7.00) bir bardak ılık limonlu su
7:15 bir kaşık pekmez ve bir mandalina
7:30-9:00 arası yürüyüş
9:45 bir yumurta, yeşillik,3 ceviz
11:00 bir bardak süt
12:30 3 kofte, bol salata ve bir ufak kase ezogelin çorbası
14:30 bir muz
16:30 bir kase yoğurt ve ebegumec yemegi bir buyuk tabak
17 den sonra yenmedi. 3 lt su, 1 fincan nescafe (55 cal) ve 1 fincan yeşil çay
400 er mekik dambil
40 squat ve 100 ip atlama

Sevgili Günlüğüm
Bugünkü menüm; Sabah 7 de ılık limonlu su içildi.
Ardından bir kaşık pekmez ve bir kivi
7.30-9 arası 90 dk yürüyüş. 200 mekik ve 30 squat
9:30 bir yumurta, yeşillik, zeytin peynir iki ceviz
Ara bir bardak süt
Öğlen
13.00 1 tabak Buharda pişmiş brokoli-karnibahar bir kucik kase tarhana çorbası ve 100 gr tavuk göğsü (firinda)
Akşam da
16.30
Yoğurt ve salata
E1 fincan Türk Kahvesi ve yeşil çay
Yatasiya su 3 lt olur.
Ayrıca 200er mekik ve dambil daha çalışıp 20 squat yapcam.
Bugünlük de bu kadar ;)

Bu arada dünkü menüm
Sabah (7:00) bir bardak ılık limonlu su ve üçer dilim elma-ayva
(7:30-9:00) 90 dk yürüyüş
200 er mekik-dambil
9:30 bir avuç ceviz ve tarçınlı bir porsiyon nesfit tam tahıl
11:30 100 gr yoğurt
13:00 bir tabak lahana salatası ve yarım alabalik (kiremitte)
15:00 bir bardak tarçınlı süt
17:00 2 köfte bir tabak salata
18:00 bir portakal
3 lt su
yatmadan 1 saat önce 200 er mekik-dambil ve 50 squat
1 er fincan yeşil çay ve Türk kahvesi (şekerini biraz fazla kacirmisim tiksindim cogunu icemedim)
Bu kadar

Dün ugrayamadim. Dünün menüsünü atmış bulunuyorum. Çok halsiz hissediyorum bu sabah sadece mekik dambil ve squat çalıştım. Pazara cikcam. Akşamüstü Leslie ile 4 mil yapcam. Havalar bozdu, oğluma kiyamadim. Artık herhalde çoğunlukla evde takilcam. Sabah akşam 3 er mil yaparım. Bakalım bu kırgınlık ne zaman sona erecek ama bırakmak da yok!!! Bugün 38. Günüm En Büyük KK

Back