90 kiloyla başladım (23 Kasım

Sevgili diyet gunlugum; bu sabah 7:30 da Leslie ile 3 mil yapıp 200 mekik çektim. Bir bardak yeşil çay içip cevizli suyumu tükettim. Bu sabah daha pazara gidemedigim için yeşillik yerine kırmızı beyaz lahanalarla gecistirecegim bu ogunu. Ayrıca bugün 90-100 dk arası yürümeyi planlıyorum. Bakalım :))

Sevgili diyet günlüğüm, sabah kahvaltıdan sonra bir yeşil çay daha içtim. Öğlen doğru 100 cal kadar pancar yedim. Bir saat sonra yürüyüşe çıktım 90 dk,10000 adım 5 km.pazarda bir saat surunmemi saymıyorum, tempolu yuruyusten sonra pek zahmetli geldi
Ayrıca 50 çal kadar pancarı üstüne bol yeşil sarımsaklı yoğurt döktüm. Birazdan afiyetle yicem. Akşam bitişi de ya bir bardak tarcinli sütle ya da 100 kalori kadar ayvayla bitirecegim. Ayrıca yarın dort-bes haftalik sıvı diyetine baslicam. Hee bir de diğer 200 mekiği de çekip egzersiz günlüğüm bugunlük kapatmış bulunuyorum. Tartıya son 7 gün

Evet sevgili diyet Günlüğüm! Bugün sıvı diyetin başladığım için tartilmak durumunda olduğumu hissettim. Ve 83.2 kg geldim :) bir haftada -1.8 kg! !!! Ayy şükürler olsun. Sonunda 80 lerden de kurtuluyorum. Ayrıca bi sabah Leslie ile 3 mil yapıp 200 mekik çektim. Sabah ılık limonlu suyumu içip bir bardak taze sıkılmış portakal&mandalina suyumu içtim. Bugün köye gidiyorum. Yürüyüşüm iki gün için aksayabilir onu da akşamları yine Leslie ile 3 mil yapıp telafi edeceğim

Bu da benim öğlen menum. Sekiz mantar, bir soğan, iki diş sarımsak, üç tane acı biber ve bir tatlı kaşığı Salça. Az tuz. Bol bol yedim. Ayrana gerek kalmadı. Ara öğün olarak meyve suyunun yerine ayran icebilirim. 120 ml sutumu de içtim. Şimdilik iyi gidiyor

Köye geldiğimiz için bugün Spor yapamadım. Sabah Leslie ile 3 mil yurudugumle kaldı. Mekiklerimi çektim. Iki bardak greyfurt, mandalina, portakal karışımı suyu içtim. Suyu da limonlu içiyorum. Öğleden sonra dört kaşık yogurda pulbiberle limon suyu katıp yedim. Akşam da labneli bir demet maydanozumu yedim ve günü kapattım. Iki kupa Çilekli bitki çayı içtim. Hepsi bu. En azından firesiz atlattim, cok şükür

Sevgili diyet günlüğüm, bugün iki bardak taze sıkılmış greyfurt&portakal suyu tukettim. Öğlen bir sap pırasa, yeşil sarımsak ve üç acı biberi bir tatlı kaşığı Salça ve suyla çorba yapip Bol bol yedim. Akşam için de bir kaç sap yeşil sogan&sarimsak dograyip bir çorba kaşığı labneyle karıştırıp yiyiyorum şimdi ve günu bitirecegim. Bol bol limonlu şu içtim ayrıca spor yapma olanagim olmadığı için dünü ve bugünü telafi etmek adına Kayinbabamlarla zeytin dağına gittim. Yamaç aşağı yukarı derken (9-14 arasi) egzersizi de aradan çıkardım. Yorgunluk hissetmiyorum. Sıvı diyeti bekledigimden iyi gidiyor :)

Ayrıca yatana kadar iki fincan bitki çayı ve bir su bardağına limon sıkıp bal katıp içeceğim

Bugün iki bardak meyve suyu, elli kalori sut icip brokoli çorbası, birer kivi, portakal, bir küçük muzun yarısını doğrayıp yedim. Üç fincan yeşil çay içip limonlu suyumu tukettim . Dün ayagimi incittigim için sadece hafif yürüyüşler yapacağım birkaç gün. Mekiklerimi çekip dambilla çalıştım. Şimdilik bu kadar. Yemeyi 4 te kestim bugün

Günlüğünü okudum. Azmin çok güzel canım. İnsanın senin gibi azimli bir arkadaşı olması karşılıklı çok motive edici. Başarıya ulaşabilirsin. Tek ihtiyacın bu kararlılığı devam ettirmek. Yanındayız. Takipteyiz.

Merak ettiğim bişey var. Bu yaptığın bölgesel egzersizler faydalı oluyor mu? Sıkılaşma falan oldu mu?

Beklemedigim halde hızlı sonuç verdi egzersizler bana. Özellikle karın bölgem gözle görülür şekilde toparlanmaya başladı. Ardından göğüs ve Kollarim. Daha kilolu olduğum için basen ve bacaklarim için aynı şeyi diyemeyecegim ama geçen farkettim ki daha hafif hissediyorum yürürken. Bacaklarim zorlamiyor. Birkaç aydan önce farkı göremezsiniz düzenli sporda diye okumuştum ama yalan. Kilo kaybederken inatla yapacagimz spor bize hemen arti getirebilir.
Hem desteğin için teşekkürler canım. 60 in altına kadar yolum olduğu için arada usanabilirim.beni durten dostlara ihtiyacım olacak

Son düzenleme:
Birsey daha eklemek istiyorum. Kiloyu çok hızlı verdiğim için sarkan deriye egzersizler yetersiz kalıyor bir süre sonra. 75 kilonun altına düşünce Nivea Q10 kullanacak ve güvenilir bir eczacı arkadastan incelten^sıkılastiran Tayt ve atletlerden sipariş edicem.

Günaydın sevgili diyet günlüğüm. Güne ılık bir bardak suya yarım limonun suyunu sıkıp icmekle başladım. Yarım saat sonra 100 ml taze sıktıgim portakal suyunu ılık suyla sulandirip içtim. 200 mekik çekip dambıllarla çalıştım. Aynı egzersizi akşam da yapacağım. Şimdilik bu kadar

Bende o taytlardan istedim. Salı günü gelecek. Yürüyüş yaparken giyecem. Bide selülit kremi ve sıkılaştırıcı krem istedim oda salı günü gelecek.
Benim başka bir problemim daha var.Eşim benim zayıflamama olan inancını kaybettiği için bebek istiyor. Kızım 2 yaşında ben hala kilo veremedim. Kendini kandırma bari bir bebeğimiz olsun diyor. Çok yalvardım 3 ay süre ver bana diye yok diyor başka bişey demiyor.

Ben her ay acaba hamilemiyim diyerek diyete devam edecem.

Ama kızın daha çok küçük canım benim. Allah yardimcin olsun. Erkeklerin inadiyla baş etmek zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…