Teşekkür ederim canım sana da kolay gelsinHer insan ihtiyaç duyar onure edilmeyehadi bakalım kolay gelsin sana
Ayy inşallah böyle devam eder. Gerçi çok motive oldum. Tam adet öncesi donemim. Yine iyi geldiMaşallah çok güzel gidiyorsun
Gayet iyi gelmiş. Bu azim ve motivasyonla devam eder bence.Ayy inşallah böyle devam eder. Gerçi çok motive oldum. Tam adet öncesi donemim. Yine iyi geldi
Desteğin için teşekkürler canimGayet iyi gelmiş. Bu azim ve motivasyonla devam eder bence.
Beklemedigim halde hızlı sonuç verdi egzersizler bana. Özellikle karın bölgem gözle görülür şekilde toparlanmaya başladı. Ardından göğüs ve Kollarim. Daha kilolu olduğum için basen ve bacaklarim için aynı şeyi diyemeyecegim ama geçen farkettim ki daha hafif hissediyorum yürürken. Bacaklarim zorlamiyor. Birkaç aydan önce farkı göremezsiniz düzenli sporda diye okumuştum ama yalan. Kilo kaybederken inatla yapacagimz spor bize hemen arti getirebilir.Günlüğünü okudum. Azmin çok güzel canım. İnsanın senin gibi azimli bir arkadaşı olması karşılıklı çok motive edici. Başarıya ulaşabilirsin. Tek ihtiyacın bu kararlılığı devam ettirmek. Yanındayız. Takipteyiz.
Sağol canım, hedef 60 in altı olunca arada durtulmeye ihtiyacım olabilir, yol uzun.
Aslında bölgesel hareketlerde birkaç ay düzenli spordan aşağı sonuç alamazsınız diye okumuştum ama yalan. Özellikle mekikler bana cevap vermeye başladı bir haftadır. Karnım toparlandı. Kollarim, goguslerim. Inatla yapınca çabuk cevap veriyor vucudumuz bize
Merak ettiğim bişey var. Bu yaptığın bölgesel egzersizler faydalı oluyor mu? Sıkılaşma falan oldu mu?
Birsey daha eklemek istiyorum. Kiloyu çok hızlı verdiğim için sarkan deriye egzersizler yetersiz kalıyor bir süre sonra. 75 kilonun altına düşünce Nivea Q10 kullanacak ve güvenilir bir eczacı arkadastan incelten^sıkılastiran Tayt ve atletlerden sipariş edicem.Günlüğünü okudum. Azmin çok güzel canım. İnsanın senin gibi azimli bir arkadaşı olması karşılıklı çok motive edici. Başarıya ulaşabilirsin. Tek ihtiyacın bu kararlılığı devam ettirmek. Yanındayız. Takipteyiz.
Merak ettiğim bişey var. Bu yaptığın bölgesel egzersizler faydalı oluyor mu? Sıkılaşma falan oldu mu?
Bende o taytlardan istedim. Salı günü gelecek. Yürüyüş yaparken giyecem. Bide selülit kremi ve sıkılaştırıcı krem istedim oda salı günü gelecek.Birsey daha eklemek istiyorum. Kiloyu çok hızlı verdiğim için sarkan deriye egzersizler yetersiz kalıyor bir süre sonra. 75 kilonun altına düşünce Nivea Q10 kullanacak ve güvenilir bir eczacı arkadastan incelten^sıkılastiran Tayt ve atletlerden sipariş edicem.
Ama kızın daha çok küçük canım benim. Allah yardimcin olsun. Erkeklerin inadiyla baş etmek zor.Bende o taytlardan istedim. Salı günü gelecek. Yürüyüş yaparken giyecem. Bide selülit kremi ve sıkılaştırıcı krem istedim oda salı günü gelecek.
Benim başka bir problemim daha var.Eşim benim zayıflamama olan inancını kaybettiği için bebek istiyor. Kızım 2 yaşında ben hala kilo veremedim. Kendini kandırma bari bir bebeğimiz olsun diyor. Çok yalvardım 3 ay süre ver bana diye yok diyor başka bişey demiyor.
Ben her ay acaba hamilemiyim diyerek diyete devam edecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?