Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgili Günlüğüm. .
Bu sabah 8 de Leslie ile 4 mil yaptım. 9.00 da iki ceviz, iki yumurta, yeşillik ve köy peyniri tukettim
11de bir muz ve bir su bardağı patlamış mısır
12.30 bir kase tarhana çorbası ve 100 gr yağsız haşlanmış tavuk eti
14.30 bir bardak tarçınlı süt ve iki ceviz
17.00 250 gr yoğurt ve salata
2 litre su (uyuyasiya 3 olur)
2 fincan yeşil çay 2 fincan Türk Kahvesi
100 ip atlama
Mekik&dambıl
Artık havalar bozunca evde Leslie ile yürüyorum. 1-1.5 saat spor aslında çok değil. Sabah çok erken kalkiyorum oğlum uyanmadan hallediyorm ya da ikindi arası o uyurken.Masallah arkadasim iyi gidiyosun su an kac kilosun. Ben senin kadar spor yapmaya vakit bulamiyorum malesef
darısı en kısa zamanda benim başıma canım...Günaydın gunlukcuum. Güne Bir bardak ılık limonlu suyla ve bir armutla başladım. Ardından Leslie ile 3 mil yaptım. 200 er mekik dambil çalıştım. Ayrıca dün akşam bana zamanında olmayan elbiseleri çıkardım. bir ferace almıştı eşim nisanliyken. Evlendikten sonra iki ay girdim içine. Onu çıkardım, hatta bütün o güzel elbiselerimi. Feracem üstüme tastamam oturdu. 44 beden kaşe montum vardı afilli. Dugmelerim kapandı ve bir yerlerim içinde portlemedi. Eteklerim, boydan elbiselerim. . Bütün 44 bedenler kaydı oturdu üstüme. Sağım solum sarkmadi. 42 ler az dar geldi. Belki bir ay daha en gec. Darısı 40 ların başına. 44 beden giymenin beni bu kadar mutlu edeceğini hiç dusunmemistim.
Bu duygudan daha şahane birsey yok yaa.
mekikler inanılmaz topladı. Sezeryan gobegime rağmen. Canım yarım mekik daha uygun bizim vuvudumuz ağır. 70 in altını görmeden tam mekik denenmemeli. Yarım yap Sık yap. Daha etkili inan. Beş ayrı pozisyon da günde toplam 80 er tane yapiyorum (sabah aksam)Hmm mekikler ise yariyormu göbek problemim var benim sanki gobek erimiyomus gibi geliyo. Mekigi nasil cekiyosun ben tamamen govdemi kaldiramiyorum bel agrilardan dolayi
Öyle gerçekten. . Darısı hepimizin başına o ideal kiloya ulaşmaya.darısı en kısa zamanda benim başıma canım...
bu arada senin adına sevindim nasıl bi mutluluktur o tahmin edebiliyorum....
Yemeği 17.30 da kestim. Şimdiye kadar 2 lt su içtim. Yatasiya 3 olur. 2 fincan yeşil çay, bir de Türk Kahvesi içtim. Sabah 7 30fa bir armut yiyip 8 gibi Leslie ile 3 mil yaptım. Mekik ve ağırlıkları da tamamladım.
10.30 da bir porsiyon yulaf ezmesinin içine iki ceviz ve bir avuç kuru üzüm kâtip yedim.
12 30 da bir kase yoğurt ve iki baget yedim.
14.00 te kahvemin yanında iki ceviz, bir avuç badem ve iki kuru incir yedim.
17.00de bir kase Ezo Gelin ve bir tabak salata yedim.
Hepsi bu
Gece belki bir havuç(kriz gelirse belki) ve dört beş kaşık yoğurt tuketebilirim
Canim günlük yaptiklarimi ve önemli bir gelişme olursa yazıyorum. 1.takimda yaristigim için buraya günde bir kere yaziyorumgulicikkk biraz daha aktif ol şu günlüğünde bana acayip gaz veriyorsun canım