90 kilo ve üzeri hamile kalanlar

hanımlar okudukça fena oluyorum 80 kiloyum gebelik planlıyorum.allah hayırlısını versin.olursa eğer 2. bebeğim olacak.benim vücudumda en büyük sorunum koca göbeğim.ama olumlu yönden bakmak istiyorum.gebelikte karında yağ olmuyor.hanci gebenin yarnı yumuşacık cıvık cıvık yağ?belki gebelk karın yağlarımızı eritir de doğumdan sonrada korse falan sıkıştırırız.belkide tamamen fukara avuntusudur benimki.
göbekli hamile kalanlar hamileliğin ilerleyen zamanlarında karın yağlarının durumu ne oluyor paylaşımlarınızı bekliyorum.
bi umut serpin içime

Son düzenleme:
son durumlar nedir arkadaşlar hamilelik haftalarınız ve aldığınız kilo durumu nasıl gidiyor.ben daha almamıştım ama sanırım artık almaya başlarım.

bende 97 ile hamile kaldım 14 haftalık şuan 2 kilo almışım.
kilolu hamile kalanların doğumu hep sezeryanmı oluyo

Yoooo. Normal dogum yapanda cok. Ama yinede fazla kilo alma hayatım. Tatlıdan uzak dur. Ne kadar az alırsan okadar rahat olur.

günaydınlar bayanlAR 96 ile hamile kalmıştım şuanda usgye göre 9+1im ve çok şükür henüz kilo almadım ama çok şişkinliğim oluyo kabızlıktan dolayı sanki karnım çıkmış gibi duruyo

bende 97 ile hamile kaldım 14 haftalık şuan 2 kilo almışım.
kilolu hamile kalanların doğumu hep sezeryanmı oluyo
hayırlı olsun canım, sağlıklı hamilelikler idliyorum. genelde 4 aydan sonra kilo alam başlar diyorlar ya benden ondan korkuyorum. bulantılar kesilince iştah patlaması yaşarmıyım acabakaydirigubbakcemile3
günaydınlar bayanlAR 96 ile hamile kalmıştım şuanda usgye göre 9+1im ve çok şükür henüz kilo almadım ama çok şişkinliğim oluyo kabızlıktan dolayı sanki karnım çıkmış gibi duruyo

sağlıklı hamilelikler dilerim,şişkinlik ve kabızlık benim de en büyük sorunlarımdan. saden normalde de hep kabızlık çekerdim, şimdi daha da arttı.üstelik meyve sebze ağırlıklı besleniyorum. ve bol sıvı alıyorum.sanırım benimki hareketsizlikten, çünkü yatmak zorundayım.:sm_confused:

hepinize akdenizimden kocaman masmavi bir merhaba desem, benide aranıza alırmısınız? bende bu topiğin üyesi olabilir miyim? bir çırpıda okumaya başladığım hikayelerinizde "aynı ben".. dediğim benzer hikayelerle burada var olabilir miyim?

Selam,
Ben 90 la hamile kaldım..100le doğuma girdim..Normal doğum yaptım..Genel pek bir rahatsızlığım olmadı fakat..7 aydan sonra deli gibi kaşınmaya başladım...
Nedeni tabiiiki kilolar,karaciğer yağlanmasına bağlı enzimlerin yükselmesi sebeb oluyormuş kaşıntıya...

Selam,
Ben 90 la hamile kaldım..100le doğuma girdim..Normal doğum yaptım..Genel pek bir rahatsızlığım olmadı fakat..7 aydan sonra deli gibi kaşınmaya başladım...
Nedeni tabiiiki kilolar,karaciğer yağlanmasına bağlı enzimlerin yükselmesi sebeb oluyormuş kaşıntıya...

yenacım bahsettiğin kaşıntılar bendede olmuştu ama öyle böyle değil.vücudum kaşınmanın neden olduğu yaralardan görünmüyordu.küveti sirkeyle doldurup içinde yatıyordum ağladığımı bile bilirim.ve tüm bu şikayetler doğumla birlikte geçmişti/COLOR]
üstelik 63 ile hamile kalıp taş çatlasa 80 ile doğum yaptım
kaşıntılarının nedeni kilon olmayabilir bazen dr.lar sebebini bilmedikleri ya da tedavi edemedikleri durumları hasta kiloluysa kiloya sigara içiyorsa sigaraya bağlayıp kurtuluyorlar maalesef

selam kizlar uzun suredir takip ediyorum ama yazamadim bi turlu taki az once dun cekildigim resimleri gorene kadar cok kotuyum biraz morale ihtiyacim var...
115 kiloyla hamile kaldim onceleri kilo vermiyim nasilsa geri alicam al ver olmasin diyodum ve 115le hamile kaldim...ilk 3 ay cok kanamam oldu onun icin hic kalkmadan yattim...suanda 30.haftamdayim ve en son 3 hafta once 125 kilo olmustum bile gebelik sekeri falanda cikmadi sukur ama ben normalden fazla yemiyorum neden bukadar cok kilo aliyorum bi saattir agliyorum moralim cok bozuk...kac kiloyla doguma girerim onu bile tahmin edemiyorum..napcam ben bi akil verin nolurmafoldumben

selam kizlar kontrolden geldim veee 3 kilo vermisim :bbo:
cok sasirdim hic beklemiyodum cok mutluyum... herseyde yolunda sukur...:CüvCüv::nazar:

merhaba kızlar nasıl gidiyor hamilelik? ben 108 kiloyla hamile kaldım şu an 15. haftadayım -4 kiloyla gidiyorum çok şükür. 103 küsür kiloyum Allahım yardım etti de tatlıdan tamamen tiksindim ağzıma sürmüyorum zaten hala mide bulantıları yaşıyorum. inşallah çok almadan bitiririm hamileliğimi.

toztoprak cinsiyeti öğrendin mi? hareketler ilk hamilelikte 20. haftada hissediliyor deniyor ama daha önce hissedenler de var.

merhaba tontiş hamişler.

selam kizlar kontrolden geldim veee 3 kilo vermisim :bbo:
cok sasirdim hic beklemiyodum cok mutluyum... herseyde yolunda sukur...:CüvCüv::nazar:
bravo canım, ilk aylarda kilo vereni duydum da ileriki aylarda ilk seni duyuyorum.
merhaba kızlar nasıl gidiyor hamilelik? ben 108 kiloyla hamile kaldım şu an 15. haftadayım -4 kiloyla gidiyorum çok şükür. 103 küsür kiloyum Allahım yardım etti de tatlıdan tamamen tiksindim ağzıma sürmüyorum zaten hala mide bulantıları yaşıyorum. inşallah çok almadan bitiririm hamileliğimi.

inşallah dediğin gibi olur. ben de aşırı bulantım ve kusmam olmasına rağmen hiç kilo vermedim şimdiye kadar, almadım da ama sanırım hareketsizlikten ve kullandığım ilaçlardan olabilir.ben riskli bir gebelik yaşıyorum ve doktordan doktora evden çıkıyorum.sürekli istirahatteyim.bulantılarım azalmaya başladı, daha sık acıkıyorum artık.fakat şimdi de mide yanmalarım başladı o yüzden az ve sık yiyiyorum. haftaya randevum var, bakalım kilo aldım mı göreceğiz. evde tartı bulundurmuyorum çünkü beni psikolojik olarak çok yıpratıp strese sokuyor.

toztoprak sen de hoşgeldin. artık yavaş yavaş hissetmeye başlarsın bence bebeğinin hareketlerini.yerimseniben

Merhaba arkadaslar. şükür 3 eylülde kızım eylülü kucagıma aldım. Tombiş anne olmak iyi değil. Ama korkmayın ve neolur yediklerinize dikkat edin. Canınız ceksede suy tatlıyı bırakın. 95le hamile kaldım. 102 ile doguma gittim. 10 gün oldu ve ben suan 93 kiloyum.spinal sezeryan oldum. Dikişimle ilgili hiçbi sorunumda olmadı.

Merhaba arkadaslar. şükür 3 eylülde kızım eylülü kucagıma aldım. Tombiş anne olmak iyi değil. Ama korkmayın ve neolur yediklerinize dikkat edin. Canınız ceksede suy tatlıyı bırakın. 95le hamile kaldım. 102 ile doguma gittim. 10 gün oldu ve ben suan 93 kiloyum.spinal sezeryan oldum. Dikişimle ilgili hiçbi sorunumda olmadı.

Canıııım, gözün aydın çok sevindim. kızının ismide çok güzel, bahtı da güzel olsun..sağlıklı sıhatli uzun ömürler diliyorum..

X