herkese merhabalar,topiğin başlarında bende buradaydım ve o zamanlar hamile kalmaya çalışıyordum ve kilom 88 civarı idi.zaman geçtikçe moral bozukluğum ile birlikte kilom da arttı, ve her ay belki bu ay hamileyimdir düşüncesiyle sporu ve diyeti bıraktım.çünkü öncesinde 4 aylık 2 düşüğüm vardı ve bu kez riske atmak istemedim.çok hızlı kilo alan ve veremeyen bir bünyeye sahibim. bu arada hiç tartınmadım , psikolojimi bozmak istemedim, zaten üzerine eklenen adet düzensizliklerim de cabasıydı,45 günde 1 adet olur durumdaydım.herşeyi oluruna bıraktım ve buralarada pek uğramadım.tam umudumu kaybettiğim anda yani geçen ay hamile kaldığımı öğrendim.doktora gittiğimde henüz 5 haftalıktı ve kilom 98 di.pazartesi kalp atışlarını duyduk çok şükür,son reglime göre 7+5 haftalık hamileyim, ama döllenme tarihine göre yani bebeğe bakınca 6+4 görünüyor. geçen hafta hafif bir lekelenmem oldu ama çok şükür geçti.doktorum kilo alma diyor, ama aynı zmanda yatak istirahatindeyim nasıl olacak bilmem.sanırım 4 AYbitene kadar yatmaya devam. ben riskli bir gebelik yaşıyorum kan pıhtılaşmam ve rahim bozukluğum var.duruma göre belki, sonuna kadar bile yatmam gerekebilirmiş.hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum.
allah korktuğumuza uğratmasın canım. aynı korkuları bende yaşıyorum.allaha emanetiz bebeklerimizle inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görücez.
o kalp atışlarını duymak inanılmaz bir duygu, rabbim isteyen herkese nasib etsin. hayırlı olsun.
geçmiş olsun canım,inşallah bebeklerimizi kucağımıza alınca tüm çektiklerimizi unuturuz, ben de kan sulandırıcı iğnelerden mosmor durumdayım ve heryerim acıyor.