inş bi hamile kalayımda benimde aklımda diyetisyene gitmek verdiği programa da adım adım uymak inş.....
inş. canım ihal etme sakın,bende öyle diyodum ihmal ettim biraz tadını çıkarayım dedim bi baktım 10 kilo almışım,hiç almamak daha iyi olurdu..klava:
arkadaşlar bugün test yaptım hamileyiiiiiim. valla ne hissedeceğimi bilmiyorum.doktora pazartesi gideceğim.hepinizi çok seviyorum.Allah isteyen herkese nasip eder insallah.ben çok korkuyrum bişey olur diye.bu zor zamanlarda yanımda olup yazdıklarınızla beni bilgilendirdiğiniz,rahatlattığınız için sonsuz teşekkürler.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
alkisalkisalkis YENİ ANNE ADAYIMIZI KUTLARIM.DURU SENİN ADINADA SEVİNDİM VALLAHİ. BENDE 100 OLMUŞUM TAM TAMINA.İNSALLAH 5 DAHA ALIR DOGUMUMU HAYIRLISIYLA ATLATIRIM.
kızlar 30. haftamdayım sımdı doktordan geldım 76 ıle hamıle kaldım sımdı 87 kkılo oldum toplam 12 kılo oldum dıkkat edıyorum ama yanlıs beslenıyormusum aynen saydıklarını yapıyorum 7 ayda 3 4 kılo almam gerekıyormus benım 8 kılo fazlalıgım varmısalsanaalsanasmile ben anlamıyorum sasırdım ne yapacagımı yardımcı olun banabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
merhaba arkadaşlar. ben doğum yaptım oğlum çok iyi maş. 3300 gr 49cm doğdu hiçbir sorun yaşamadık. sezaryen ile doğum yaptım zayıf kişilerden çabuk ayaklandım. 5.gün mutfakta yemek yapıyordum. herşeyim çok rahat ve güzel oldu darısı başınıza. şimdi için tek sorunum karnımda ki yağlı tabaka yaramı kapatıyor sıcaklardan pişik olmasın diye uğraşıyorum.
nasıl beslendiğimi sormuşsunuz ekmek yemedim yemeği makarna yada pilav ile yedim süt yoğurt peynir ceviz kivi muz çok tükettim. hepinize sağlıklı güzel hamilelikler dilerim. allah herkese bu mutluluğu tattırsın inş.