90 kilo ve üzeri hamile kalanlar

inş bi hamile kalayımda benimde aklımda diyetisyene gitmek verdiği programa da adım adım uymak inş.....

inş. canım ihal etme sakın,bende öyle diyodum ihmal ettim biraz tadını çıkarayım dedim bi baktım 10 kilo almışım,hiç almamak daha iyi olurdu..klava:

inş. canım ihal etme sakın,bende öyle diyodum ihmal ettim biraz tadını çıkarayım dedim bi baktım 10 kilo almışım,hiç almamak daha iyi olurdu..klava:

haklısın cnm ihmal etmemem lazım
ya bnm bi arkadaşım 85 kilo ile hamile kaldı diyetisyene gitti şeker problemide vardı çok dikkat etti yediklerine ve sadece 5 kilo aldı doğuma kadar...gördüğüm zaman idolumsun diyorum:)

arkadaşlar bugün test yaptım hamileyiiiiiim. valla ne hissedeceğimi bilmiyorum.doktora pazartesi gideceğim.hepinizi çok seviyorum.Allah isteyen herkese nasip eder insallah.ben çok korkuyrum bişey olur diye.bu zor zamanlarda yanımda olup yazdıklarınızla beni bilgilendirdiğiniz,rahatlattığınız için sonsuz teşekkürler.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

gözün aydın canım korkma korkcak bişi yok henüzrahat ol yeter..
benimde ilk hamileliğim inanamadım bi türlü ilk zamanlar hep bi şekilde hamileleğim sonlanacakmış gibi hissettim ama şuan sağsalim 7. ayıma geldim geçiyorum bile..
kilon varsa zaman kaybetme yarın doktora gittikten sonra bide diyetisyene git bence çok rahat geçer hamileliğin.
tekrar hayırlı olsun.

elifalemdar gözün aydın allah kucağına almak nasip etsin....
durugulus ne güzel seninde az kalmış kavuşmana...sen neler yaptın kilo almamak için ben düşük tehlikesi olduğu için sürekli evdeyim doktordan doktora dışarı çıkıyorum senin anlayacağın yiyorum içiyorum ya oturuyorum yada yatıyorum 15 haftalık odum 4 kilo aldım dikkat etmeme rağmen ben tiyo istiyorum neler yapıyorsunuz ?

konuyu tamamen okuyamadım ama ben 104 kilo ile hamile kaldım ilk 6 ay toplam 4 kilo aldım ve sonra 2 kilo verdim. son 15 günde de 2 kilo alarak toplamda 4 kilo almış oldum. bana kimse annem dahi inanmıyordu. dr tartısı bozuk diyorlardı. tamam bozuk az çıkar çok çıkar ama ben aradaki kiloya bakıyorum. ve dr'um bu şekilde gidersen demişti bana ki öyle oldu 40gün içinde 15 kilo gider hamile kalmadan öncekinden bile zayıf olursun dedi. sanırım oğlum bana yardım edicek zayıflamam için. ben kilo almamayı hamile kalmadan önce yaptığım spora bağlıyorum. 3 ay zayıflamak için kardio yapmıştım hoca eşliğinde ama 5 kilo vermiştim. 2 gün sonra doğum yapıcam ve 40 gün sizlere dr'un dediği oldumu olmadımı ne durumda olduğumu söylerim.

bana çok kişi kilolusun bebeğin ölür dedi. eşimide korkutmuşlardı. tansiyon şeker problemleri hamilelikte olabilir ama dr kontrolünde olduğunuz sürece birsey olmaz. iyi düşünün iyi olsun.

zeliha hayırlısı olsun. tabiki bebek sağlıklı olduktan sonra niye fazla kilo alasın ama neler yedin ne yemedin bana hareket de yasak inş bende fazla kilo almadan doğum yaparım

alkisalkisalkis YENİ ANNE ADAYIMIZI KUTLARIM.DURU SENİN ADINADA SEVİNDİM VALLAHİ. BENDE 100 OLMUŞUM TAM TAMINA.İNSALLAH 5 DAHA ALIR DOGUMUMU HAYIRLISIYLA ATLATIRIM.

zeliha benimde 29.haftam bitmek üzere 81 kiloyla hamile kaldım ilk 3 ayda 5 kilo zayıfladım şimdi 80 kiloyu zorluyorum canım sıkııyor kilo almıyorum bebek az beslenirse diye, doğumdan sonra senden haber bekliyorum bebek kaç kilo

alkisalkisalkis YENİ ANNE ADAYIMIZI KUTLARIM.DURU SENİN ADINADA SEVİNDİM VALLAHİ. BENDE 100 OLMUŞUM TAM TAMINA.İNSALLAH 5 DAHA ALIR DOGUMUMU HAYIRLISIYLA ATLATIRIM.

canım senin kaçıncı haftan ?bende 10 hafta kaldı bende 5 kilo diye hesaplıyorum inş. geçmem bu plandığım kiloyu..
soran arkadaşlar için söylüyorum nasıl beslendiğimi 15 gündür karbonhidrat yok yani pilav,makarna,ekmek,hamur işi, tatlı yok
ne var toplam 2 kase süt 2 kase yoğurt.ara öğünlerde 1 elma 3 ceviz ana yemeklerde çorba salata 1 tabak yemek ve mutlaka kepek ekmeği.hiç aç kalmıyorum hatta fazla yiyomuşum gibi geliyodu ama demekki değilmiş..
ay inanamıyorum hala anne olacağıma bi kucağımıza alsak sağ salim bebişleri..:ecrin_bebek:

Hepinize teşekkürler.Doktorumu yarın göreceğim daha.kesinlikle sizi dinleyip diyetisyene de gideceğim.gerçekten kilo almamam lazım.belki olur ya hani bende zayıflarım zeliha gibi.herşeyin hayırlısı.

arkadaşlar ben de tüp bebek ile 101,5 kilo ile hamile kaldım. Bugün 11 haftam doldu.1,5 kilo almışım, bazen tartıda fark daha az bile çıkıyor. Ben de PCOS hastasıydım ama yumurtlamam vardı, eşimin sperm sayısı sebebiyle tüp bebek yaptırmamız gerekti.

Ben uzun zamandır Gluchopage kullanıyorum, doktorum tüp bebek tedavisinde ve hamile kaldıktan sonra bu ilacı kesmedi, eğer yanlış hatırlamıyorsam hamileliğim ilk üç ayı kullanmam gerektiğini söyledi. Benim gebeliğe bağlı hiç bulantım olmadı. Bunu da gluchopage'a bağlıyorum, hamile değilken ve bu ilacı kullanmazken, azıcık karnım acıksa midem bulanırdı ve aynı hamileler gibi öğürtüm olurdu. Bu ilacı kullanınca geçti, ilaç bana hiç kilo verdirmedi ama hamileliğimin rahat geçmesini sağlıyor.

Aranızda gebelikte gluchopage kullanan var mı, doktorunuz ne kadar daha kullanmanız gerektiğini söyledi?

kızlar 30. haftamdayım sımdı doktordan geldım 76 ıle hamıle kaldım sımdı 87 kkılo oldum toplam 12 kılo oldum dıkkat edıyorum ama yanlıs beslenıyormusum aynen saydıklarını yapıyorum 7 ayda 3 4 kılo almam gerekıyormus benım 8 kılo fazlalıgım varmısalsanaalsanasmile ben anlamıyorum sasırdım ne yapacagımı yardımcı olun banabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ArkadaŞlar yapacaĞımız sey cok basıt.sıgara ıÇen anne adayımız yok sanırım aramızda. Bu Çok Önemlı. Şekere paydos tatlı kola cıps hamurıŞı bıze uzak duracak. Çokmu tatlı ıstıyor canımız vanılyalı dondurma .bol bol yeŞıllık yıyeceĞız. HergÜn 2 bardak sÜt ıÇıp arada yogurt ne gÖtÜrebılırsek yıyeceĞız. Yogurdun ıÇıne dogra ÇıleĞı tıkın. Neyapalım madem tombık gebe kaldık buna katlanacagız. Allah korusu tansıyon seker en vok son atylarda gÖzÜkÜyor. Ellerde Özellıkle yÜzde ŞıŞmesı olan varsa. Ayagına bastırınca cukur gıbı ŞıŞlıklerı olanlar tansıyonu13/8 den yÜksek olanlar lÜtfen dr a gÖzÜkÜn ve az tuz tÜketın. Bol su az tuz.hayırlısıyla hepımız atlatacaĞız ınsallah

BoŞver sık dıŞını 10 hafta gecer Önemlıolan senın saĞlıĞın sen ıyı olkı bebeĞınde ıyı olsun. 10 haftada ye cevzı asırıya kaÇma yeŞıllık Çorba gerısı sorun deĞıl. Aman dıkkat et

canım bende 30 haftalığım ve 10 kilo falan aldım ama doktor normal dedi..yani doktordan doktora değişiyo galiba bu normallik..ama kilon ne olursa olsun 10-15 kilo almak normal diyo doktorlar.sen de bi diyetisyene git rahat edersin..takma bence kafana çok..

GÜnyadın arkadaslar.hafta sonu nÖbetlerınden nefret edıyorum.artık kımse ugramıyorum bu forma.bı benmı kaldım doĞurmayan acep.bacak agrılarımdan sabahlara kadar uyuyamıyorum. SaĞlıkÇı olupta elımden bıŞey gelmemeı benı delı edıuoooooooooooo >::>:>

merhaba arkadaşlar. ben doğum yaptım oğlum çok iyi maş. 3300 gr 49cm doğdu hiçbir sorun yaşamadık. sezaryen ile doğum yaptım zayıf kişilerden çabuk ayaklandım. 5.gün mutfakta yemek yapıyordum. herşeyim çok rahat ve güzel oldu darısı başınıza. şimdi için tek sorunum karnımda ki yağlı tabaka yaramı kapatıyor sıcaklardan pişik olmasın diye uğraşıyorum.

nasıl beslendiğimi sormuşsunuz ekmek yemedim yemeği makarna yada pilav ile yedim süt yoğurt peynir ceviz kivi muz çok tükettim. hepinize sağlıklı güzel hamilelikler dilerim. allah herkese bu mutluluğu tattırsın inş.

gözünü aydı n zeliha..darrısı başımızaa..:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…