90 kilo ve üzeri hamile kalanlar

arkadaşlar acil yardımlarınıza ihtiyacım var.ben 11+4 günlük hamileyim.ben pazar günü çok fazla ayakta kaldım ve çok yoruldum,diceksinizki neden yordun kendini diye ama elimde olmadan oldu.çalışıyorum tek izin günüm pazar ve ve yeni mobilya aldık yemek takımı onun temizliğiydi içinin yerleştirmesiydi çok fazla yordum kendimi,belim çok ağrıyınca oturdum tabi.neyse gece 11 gibi wc.ye gidince çok açık kahverengi bej gibi bir akıntı gördüm çok korktum.pazartesi bşe gelmedi tekrar,ama dün işteyken öğleden sonra aynı şey olunca korktum ve doktorumu aradım,hemen gel ultrasonda görmeden bşe diyemem dedi,düşük tehlikeside olabilir dedi dahada korktum.apar topar işten izin alıp gittim tam iki saat bekledim randevular bitince beni aldılar içeri.ultrasonla baktı herşey gayet normal dedi,kesenin içerisinde herhangi bir kan birikmeside yok dedi.bebeğin gelişimide normal görünüyo dedi,zaten haftaya da ikili test yapılacak.doktorum ben pimpirikliyim dedi ondan çağırdım dedi benimde aklım çıktı tabi.ilk bebişimiz nede olsa.benim bu arada 4 ay önce sol tarafımda bir kistim çıkmıştı hayatımda ilk kez.dedimki kistimden dolayı olabilir mi diye yok olmaz dedi.pembe yada kırmızı reng diil.bejle açık kahverengi arası bir renk.doktorum biz buna çamurlu akıntı deriz dedi.kanama türünde bir lekelenme olursa hemen gelirsiniz dedi ama şimdilik bşe yok dedi.isterseniz sizi rahatlatmak için progestan vereyim bir hafta kullanın dedi,tamam dedim,ama evde yatın işe gitemyin demedi.sadece çok yormayın kendinizi dedi.arkadaşımı aradım oda hamileyken arada bir öle akıntıları olmuş merak etme dedi.bugünde öğleden sonra yine oldu iki kez,sizce korkulacak bşe varmıdır,çok korkuyorum ya,ama doktorum kanama türü bşe olursa o zaman vakit kaybetmeden gelirsin dedi.öle bşe yok sadece bej renk bir akıntı oluyo arasıra.deneyimli arkadaşların acil yorumlarını bekliyorum lütfen....

cnm benim ablam hamileyken doğurana kadr kanaması olmuşşş merak etmee sağlıklı iki kızı var şimdi hem doktorada gitmişsinnn endişelenecek bişi yokmuş bende 14+3 günlük hamileyim kanamam yok ama kendimi yorunca vajınaya çok şiddetli sancılarım giriyoo yatıp ayaklarımı dikiyorumm dikkat etmemiz lazım kendimize hele biz kilolu olduğumuz için dahada dikkatli olmalıyız

canım benim başıma böyle bişey gelmedi ama gelen arkadaşlarım var hatta görümcem senin kadar hamileyken 2-3 hafta boyunca hafif hafif kanaması olmuştu ama şimdi dünyalar tatlısı bir kızı var korkma zaten yatman gereken bir durum olsaydı doktorun sana söylerdi kafana takma ama kendinide çok yorma birsürü kişinin başına geliyor kanama kırmızı olrsa tehlikeli benim bildiğim

pembe patik ve zynpmrt çok teşekkür ederim ikinizede.dün kadınlar kulübünde bazı arkadaşların yorumlarını okuyunca korktum açıkcası.ama sonra doktorumun dediklerini düşündüm ve biraz rahatladım.bana gebelik kesende bir kan birikmesi yok dedi,bebekde gayet sağlıklı görünüyo dedi.istersen progestan vereyim dedi,progestan 100 mg verdi.günde 2 kez kullanacaksın dedi.eğer bir tehlike görseydi zaten daha yükseğini verirdi ne bileyim iğneleride varya ve yatacaksın hiç bşe yapmadan uzanacaksın derdi ama demedi çalıştığımıda biliyor.bazı arkadaşların düşükleri olmuş bu akıntılardan sonra ama doktorları yatacaksın felan demiş bide ultrasonda keselerinde kan olduğunu söyleyenler var.benim çok şükür böle bir durumum yok.herhalde rahatlamalıyım biraz,streste zararlı olabilir dimi.artık pozitif düşünmyeye karar verdim.herşey Allahtan sonuçta.hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.....

evet cnm doktorun kötü bişi görse seni uyarırdııı hamileliğin baş düşmanıııııııııı stressss o yüzden takma kafanaaa ben hep allahım sana emanet diye dua edıyorum yiyecek ekmeği varsa gelicekk bebişlerimizzz bölee düşünnnn bence

Günaydın kızlarrrrrrrr yine sessisleşmiş topiğimiz canlanın birazzzzzzz

merhaba kıssslarr çok sevindim burayı görünce uzun zamandan beri kaderime yakın arkadaşlar arıyorum burda.

nerden başlıycamıda bilmiyorum.27 yaşındayım. 93 kiloyum.yüksek düzeyde pko hastasıyım.hormonlarım dengesiz.2 yıllık evliyim. ve bebişimin olmasını çok istiyorum. ama kilolu olduğum kendime kızıyorum bazen.aslında hiç bi zaman çok zayıf olmadım. ama pko bana inanılmaz kilo aldırdı..15 kilo aldım. evlendiğimden beri. ilk defa bu kadar kiloluyum.zaten hamiş olabilme ihtimalim çok düşük sayılır bide kilolar eklenince offf offff .birbirimize destek olalım.allah herkese nasip etsin

arkadaslar bende 75 kıloyla hamıle kaldım su an 20. haftamdayım ve 5 kılo aldım kendımı cok kotu hıssedıyorm lutfen ne yapmam gerekıyosenağlamasenağlamasenağlama

canım üzme kendini birsürü pko hastası var bebişlerine kavuşmuş. Zaten pko yüzünden kilo alıyorsun ve veremiyorsun bu yüzden kilonu takma tedavini ol hayırlısıyla bebeğini kucağına al o zaman verirsin kilonu. Bak bende 95 kilo ile hamile kaldım

arkadaslar bende 75 kıloyla hamıle kaldım su an 20. haftamdayım ve 5 kılo aldım kendımı cok kotu hıssedıyorm lutfen ne yapmam gerekıyosenağlamasenağlamasenağlama

kendini kötü hissedecek bişey yok canım bebişin sağlıkla gelsin kucağına verirsin kiloları. Bende 95 kilo ile hamile kaldım şu anda 105 kiloyum 29. haftamdayım

kendini kötü hissedecek bişey yok canım bebişin sağlıkla gelsin kucağına verirsin kiloları. Bende 95 kilo ile hamile kaldım şu anda 105 kiloyum 29. haftamdayım

orası oyle tabı cok zor kılo verıyorum allah herkezın bebesını bagıslasın pekı saglıgın nasıl benım tansıyon sorunum var leyla gıbı gezıyorum bu ara

zynpmrt , inşallah canım yaa.nolucak bilmiyorum valla bu işin sonu.2 kez rahim filmi çekildim.benim yumurtalarım hiç gelişmiyo. sağ tüpüm açıldı.adet günüm geçti. daha bişey yok.sadece belim çok ağrıyo bugün. perşembeye randevu aldım. bakalım ne diyecek. sanırım öbür ay iğnelere başlıycaz.gerçekten arkadaşlar zor ve yıpratıcı bi süreç allah herkese sabır versin.yinede şükrediyorum.ben daha 2 yıllık evliyim. bian önce tedaviye başladığım çok iyi oldu.

hemen hemen aynı durumdayız cnm bende şuanda 90 kiloyum 2 yıllık evlyim 25 yaşındayım ve 2 aydır bebek istiyorum geçen ay doktora gittiğimde öğrendim pko olduğumu..
bende sürekli kilo alıyorum 4 sene evvel 75 dim şimdi 90lardayım..
adet dönemlerin nasıl kaç günde bir ortlama oluyosun ben son iki aydır 40 günde bir oluyorum

güzelim benimde senin gibi hatta bazen 45 50 gün bile oluyo.tarihlerim çok düzensiz.ilaç kullanmadan adet olmuyorum okadar yani.dr kontrolü çok önemli ben bilseydim hiç korunmazdım.ama herşeyde bi hayır vardır.sabredicezz. başka yolu yok.bende 7 ay önce öğrendim rahatsızlığımı.

kızlarr 4-5 gündür yazamadım izmitteydim çünkü...eşimin ananesi vefa etti...bugün döndüm evime öncelikle yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmiş sefa getirmişler....nasılsınız bakalım görüşmeyeli bebeler nasıl :ecrin_bebek:

orası oyle tabı cok zor kılo verıyorum allah herkezın bebesını bagıslasın pekı saglıgın nasıl benım tansıyon sorunum var leyla gıbı gezıyorum bu ara

canım tansiyon sorunun nedir yüksek mi düşükmü düşükse önemi yok ama yüksekse çok iyi takip edilşmesi gerekiyor. Benim allaha çok şükür bir sorunum olmadı şimdilik yani normal kiloda hamile kalanlarla aynı sorunlarım oldu hep işte ilk 3 ay sürekli uyudum , 3.4. aylarda karın ağrılarım vardı rahim büyümesi sebepli, şimdilerde midemde yanmalar başladı ama bunların hiçbiri dayanılmayacak şeyler olmadı kramp falanda yaşamadım şeker sonuçlarımda iyi çıktı çok şükür birde bu aralar ellerim uyuşuyor karpel tünel sendromu dedi doktorum ama bunların hiçbiri kilo sebepli şeyler değil. Takviye ilaçta kullanmadım iyi geçiyor hamileliğim yani umarım sonuna kadar böyle gider. Doktorumda çok memnun bende herşey olması gerektiği gibi her dediğinide yapıyorum umarım herkesinki böyle geçer. Benim tek sıkıntım bebeğimin iri olması ama Allahtan bunun sebebi şeker değil. Bu nedenle büyük ihtimal sezeryan olacak ve birkaç hafta önce doğacak buda sıkıntı sayılmaz aslında Allah hepimize hayırlısını versin

başınız sağolsun şekerim. Gördüğün gibi kalabalıklaştık yeni hamişlerimiz var hamile kalmak isteyen arkadaşlarımız var Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben tosun kızımla uğraşıyorum teyzesi 28+1 de kontrole gittik 1.800 gram olmuş artık doktorumuzda bu kızın 4 kilonun üzerinde doğacağına emin allahtan bir sağlık sorunu nedeniyle değilmiş yapısal dedi doktorumuz. Sen nasılsın nasıl gidiyor

saol tatlım...valla gün geçtikçe çoğalıyoruz ne güzel...oyy maşallah kızımaaa sağlıkla gelsinde ağırlığı mühim deil.ben hala senin söylediğin doktora gidicem gidemedim bir türlü adetim yeni bitti zaten çalışma falanda yok malum bu günlerde ayrı kaldık biraz boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…