merhaba elifalemdar...bir kere kilo problemini çok takma,benim bir sürü çok kilolu tanıdığım anında hamile kalıp salıklı bebekelr doğurdu.ne zayıflar kalamazken hamile onlar ilk seferde kaldı nerdeyse.ikincisi internette de yazıyor,arkadaşlar da söylemiş,kolay hamile kalma yöntemlerinin hepsini uygula (gün hesaplama,yastık vs..).gerçekten çok etkili.ama en önemlisi takıntı haline getirme.ben de ne zaman kafama takmadım o ay hamile kaldım.stres gerçekten önlüyor.ben inanmıyordum buna ama birkaç arkadaşımda da aynı şey oldu.ama tabiki de eşinin doktora gitmesinde de fayda var.kafanız iyice rahat olursa stres de olmayacaktır.acaba sorun var mı sorusu bile engelliyor gerçekten.o zamana kadar da yediklerine biraz dikkat et.1-2 kilo bile versen kar kardır!veremesen de halledersin.ya düşünsenize köylerde falan kadınlar kilo verip mi hamile kalıyor ki???herşey artık çok abartılıyor bence.ben 20 haftalık hamileyim 4 kilo ancak aldım.bazen hiç ummadığınız gibi oluyor herşey.rahat olmak lazım biraz.doktor da herşey normal dedikten sonra takılacak birşey yok diye düşünüyorum.