90 kilo ve üzeri hamile kalanlar

hadi bakalım hayırlı olsun canım allah tez zamanda kalbinize göre versin inşallar bizleri habersiz bırakma

Son düzenleme:
Kızceler ben dün kızımı gördüm kocaman olmuş teyzeleri doktor azcık iri olacak kendini hazırla dedi hem tombik hemde kafasıda küçük sayılmaz benim normal doğum hayallerim suya düşebilir yane bakalım hayırlısıyla kucağıma alayımda normal sezeryan çokda farketmez.

:bbo:kızlar bana acil yardım edin.ben daha 2 aylık hamileyim ve kendimi balon gibi hissetmey başladım.bu gün hamile pantolonu aldım.sanki 6 aylık hamileyim fena şişti karnım.90 kilo ile başladım.sona yaklaşan ve az kilo alan varsa ne olur bana yol gösterin.diyet uzmanına mı gitsem.yemelerim değişmedi ama zeytin yiyorum miğdemi yatıştırsın diye.ne yapacağımı şaşırdım.

zeytin yememeye çalış canım hem tuzlu hem yağlı tansiyonunuda tetikler hiç iyi bişey değil. Midende ne gibi bir sorun var yatıştırma ihtiyacı hissediyorsun?? Günde bir tane maden suyu iç galeta ye peynirle belki o şekildede miden yatışır. Ayrıca beslenme uzmanından destek alabiliyorsan al bence çok faydasını görürsün

canım benim miğde yanması ve bulantı sorunum var.ona da sadece zeytin iyi geliyor.ama bu gün tuttum kendimi sabah yemedim zeytin.bu arada ekmeği de artık kısmayı düşünüyorum.şu dönemi hayırlısıyla çatlayıp patlamadan bir atlatabilseydim.bir de benim hareket problemim var tüp bebekle hamile kaldım ve uzun süre hep yattım.neyse haftaya okul başlıyor raporum bitti.tavsiyen için teşekkürler

hoşgeldin şekercim aramıza

oyy teyzesi yesin onu canım benim sağlıklı sıhhatli olsunda doğum şekli en son derdimiz olsun :)

selam kızlar nasılsınız?bugün 20. haftaya başladım .yolum yarıladım yahu..19. haftada hareketleri hissetmeye başladım.bu hafta güzel geçti oyüzden.çok hafif hissediyorum pıt pıt.ama harika bişiii..toplamda 7 kilo almış oldum bu arada 2o.haftaya kadar.umarım sonrasındada fazla almam bu kadar alsam sadece ne iyi olur:))))eee sizlerden ne var ne yok bakalım..katılım da baya artmışş...

merhaba ben bütün yazıları baştan beri okuyorum ancak şimdi bişeyler yazma cesaretim geldi.hepinizi seviyorum hepinizin iyi olmasını,tatlı bebişlerinizi bir an önce kucağınıza almanızı diliyorum.bende çoooook şişmanım.5 yıllık evliyim 6 ay dır deniyoruz ama daha ses yok .öncesinde çok uğraştım.ama kilo veremedim kilo aldım stresten baskıdan tabi bide oburluktan.doktora gittim bişi yok herşey normal gibi dedi.bu ayda olmazsa eşimde doktora gidecek.insallah sorun yoktur.hepinize en zor anımda yüreğimi ferahlatan mesajlar ve desteğiniz için teşekkürler.

sevgili elifalemdar
canım doktor normal dediyse normaldir..deniyosunuz ama doğrumu deniyorsunuz..birde daha önceden nasıl koruuyordunuz..hap kullandıysan hapı bırakınca biraz 6-7 ay geçikiyomuş hamilelik.birde denemelerinizi rastgele yapmayın..yumurtlama gününe denk getir..ben adetimin ilk gününden itibaren 10.gün ve sonrasında gün aşırı denedik..ilk denemede oldu allaha şükür.içini ferah tut kafana takma en önemliside buu..kiloya gelince bazı kilolar kalıtsal oluyo malasef yapcak bişi yok..kiloluyuz diyede çocukmu doğurmıcaz dimi ama..olur inş.

selam durugulus,bizim senle yaklaşık aynı gidiyoruz...yarın biz de 21. haftaya giriyoruz.pıt pıtlar dışında çok belirgin bir hareket hissedemiyorum ben daha.sanırım birkaç haftaya daha belirgin hareket hissederim.

merhaba elifalemdar...bir kere kilo problemini çok takma,benim bir sürü çok kilolu tanıdığım anında hamile kalıp salıklı bebekelr doğurdu.ne zayıflar kalamazken hamile onlar ilk seferde kaldı nerdeyse.ikincisi internette de yazıyor,arkadaşlar da söylemiş,kolay hamile kalma yöntemlerinin hepsini uygula (gün hesaplama,yastık vs..).gerçekten çok etkili.ama en önemlisi takıntı haline getirme.ben de ne zaman kafama takmadım o ay hamile kaldım.stres gerçekten önlüyor.ben inanmıyordum buna ama birkaç arkadaşımda da aynı şey oldu.ama tabiki de eşinin doktora gitmesinde de fayda var.kafanız iyice rahat olursa stres de olmayacaktır.acaba sorun var mı sorusu bile engelliyor gerçekten.o zamana kadar da yediklerine biraz dikkat et.1-2 kilo bile versen kar kardır!veremesen de halledersin.ya düşünsenize köylerde falan kadınlar kilo verip mi hamile kalıyor ki???herşey artık çok abartılıyor bence.ben 20 haftalık hamileyim 4 kilo ancak aldım.bazen hiç ummadığınız gibi oluyor herşey.rahat olmak lazım biraz.doktor da herşey normal dedikten sonra takılacak birşey yok diye düşünüyorum.

Günaydın kızlar birkaçgündür ızmirde annemin yanındaydım giremedim nete dün gece döndüm. Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. Yolu yarılayan arkadailarda hayırlısıyla tamamlasınlar yollarını inşallah. Denemeye devam eden arkadaşlarda tez zamanda kavuşsun bebeklerine inşallah. Burda hepimiz birbirimize destek olarak hepsinin üstesinden geliriz merak etmeyin :)

canım hoşgeldin aramıza tez zamanda kavuşursun bebişine inşallaahh

hoşgeldin şekerim izmirde havalar nasıl

İzmirde hava kötüydü tatlım yaa . Dün çamur yağdı resmen zaten evden çıkmadım hala öksürüğüm devam ediyor

canım çok teşekkürler ilgin ve cevabın için.dediklerine harfiyen dikkat edeceğim.a.s

hay allah neden geçmedi bu öksürük CADIARZU

benim bu ayki acaba olurmu ki diyerek bekleyişim dün sona erdi...önümüzdeki aya allah büyük mafoldumben

selam kızlar inşallah hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
bende 95 kilo ile hamile kaldım 120 kg ile doğuma gittim
doğumda 15 kg gitti oğlumu 4380 dünyaya getrdim halen 10 kg var ve daha fazlası
benim tek avantajım kilomu kesinlikle göstermemem boyumun uzunluğu ve vucut hatlarımın orantılı olması ben 38.haftamda doğum yaptım çünkü epey ağırlaşmıştım bebeğin iriliğinden dolayıda normal doğum yapamıcaktım o yğzden sezeryan ile sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim
inşallah sizlerde sağlıkla alırısınız kucağınıza
kilonuzu kafanıza takmayın önemli olan bebeğin sağlığı nasılsa veririz kiloları değilmi
heee bide hamilliğinizin tadını çıkarın ben özledim o koca göbeğimi içindeki kıpırtıları

iyi akşamlar bu başlığı görünce çok mutlu oldum 6 aylık evliyim eşim 2 ay sonra askerden geliyor 25 yaşındayım ve çocuk istiyoruz artık... ben de kiloluyum ve doktorların azarlamasından çok korkuyorum. daha önce deneme yapmadık. 3 haftadır diyet spor yapıyorum sadece 4 kilo gitti. ama devam ediyorum eşim gelene kadar ne kadar versem o kadar iyi. bana çok moral oldunuz çok teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…