Sevgili zynpmrt :)) muhteşem bir konuya değinmişsin, benim gibi tombalak tomurcuk olan ama anne olmak isteyen hatunların yüreğine su serpmiş durumdasın walla :) bizde artık sevgili kocamla bebek denemelerine başladık ama 84 kilo olduğumdan ahh şu kilolar başımıza dert ! umarım ilerleyen zamanlarda bende aranıza katılarak bol bol deneyimlerinizden faydalanırım :teytey:
:bbo:kızlar bana acil yardım edin.ben daha 2 aylık hamileyim ve kendimi balon gibi hissetmey başladım.bu gün hamile pantolonu aldım.sanki 6 aylık hamileyim fena şişti karnım.90 kilo ile başladım.sona yaklaşan ve az kilo alan varsa ne olur bana yol gösterin.diyet uzmanına mı gitsem.yemelerim değişmedi ama zeytin yiyorum miğdemi yatıştırsın diye.ne yapacağımı şaşırdım.
Sevgili zynpmrt :)) muhteşem bir konuya değinmişsin, benim gibi tombalak tomurcuk olan ama anne olmak isteyen hatunların yüreğine su serpmiş durumdasın walla :) bizde artık sevgili kocamla bebek denemelerine başladık ama 84 kilo olduğumdan ahh şu kilolar başımıza dert ! umarım ilerleyen zamanlarda bende aranıza katılarak bol bol deneyimlerinizden faydalanırım :teytey:
Kızceler ben dün kızımı gördüm kocaman olmuş teyzeleri doktor azcık iri olacak kendini hazırla dedi hem tombik hemde kafasıda küçük sayılmaz benim normal doğum hayallerim suya düşebilir yane bakalım hayırlısıyla kucağıma alayımda normal sezeryan çokda farketmez.
selam kızlar nasılsınız?bugün 20. haftaya başladım .yolum yarıladım yahu..19. haftada hareketleri hissetmeye başladım.bu hafta güzel geçti oyüzden.çok hafif hissediyorum pıt pıt.ama harika bişiii..toplamda 7 kilo almış oldum bu arada 2o.haftaya kadar.umarım sonrasındada fazla almam bu kadar alsam sadece ne iyi olur:))))eee sizlerden ne var ne yok bakalım..katılım da baya artmışş...
merhaba ben bütün yazıları baştan beri okuyorum ancak şimdi bişeyler yazma cesaretim geldi.hepinizi seviyorum hepinizin iyi olmasını,tatlı bebişlerinizi bir an önce kucağınıza almanızı diliyorum.bende çoooook şişmanım.5 yıllık evliyim 6 ay dır deniyoruz ama daha ses yok .öncesinde çok uğraştım.ama kilo veremedim kilo aldım stresten baskıdan tabi bide oburluktan.doktora gittim bişi yok herşey normal gibi dedi.bu ayda olmazsa eşimde doktora gidecek.insallah sorun yoktur.hepinize en zor anımda yüreğimi ferahlatan mesajlar ve desteğiniz için teşekkürler.
merhaba ben bütün yazıları baştan beri okuyorum ancak şimdi bişeyler yazma cesaretim geldi.hepinizi seviyorum hepinizin iyi olmasını,tatlı bebişlerinizi bir an önce kucağınıza almanızı diliyorum.bende çoooook şişmanım.5 yıllık evliyim 6 ay dır deniyoruz ama daha ses yok .öncesinde çok uğraştım.ama kilo veremedim kilo aldım stresten baskıdan tabi bide oburluktan.doktora gittim bişi yok herşey normal gibi dedi.bu ayda olmazsa eşimde doktora gidecek.insallah sorun yoktur.hepinize en zor anımda yüreğimi ferahlatan mesajlar ve desteğiniz için teşekkürler.
Günaydın kızlar birkaçgündür İzmirde annemin yanındaydım giremedim nete dün gece döndüm. Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. Yolu yarılayan arkadailarda hayırlısıyla tamamlasınlar yollarını inşallah. Denemeye devam eden arkadaşlarda tez zamanda kavuşsun bebeklerine inşallah. Burda hepimiz birbirimize destek olarak hepsinin üstesinden geliriz merak etmeyin :)
merhaba elifalemdar...bir kere kilo problemini çok takma,benim bir sürü çok kilolu tanıdığım anında hamile kalıp salıklı bebekelr doğurdu.ne zayıflar kalamazken hamile onlar ilk seferde kaldı nerdeyse.ikincisi internette de yazıyor,arkadaşlar da söylemiş,kolay hamile kalma yöntemlerinin hepsini uygula (gün hesaplama,yastık vs..).gerçekten çok etkili.ama en önemlisi takıntı haline getirme.ben de ne zaman kafama takmadım o ay hamile kaldım.stres gerçekten önlüyor.ben inanmıyordum buna ama birkaç arkadaşımda da aynı şey oldu.ama tabiki de eşinin doktora gitmesinde de fayda var.kafanız iyice rahat olursa stres de olmayacaktır.acaba sorun var mı sorusu bile engelliyor gerçekten.o zamana kadar da yediklerine biraz dikkat et.1-2 kilo bile versen kar kardır!veremesen de halledersin.ya düşünsenize köylerde falan kadınlar kilo verip mi hamile kalıyor ki???herşey artık çok abartılıyor bence.ben 20 haftalık hamileyim 4 kilo ancak aldım.bazen hiç ummadığınız gibi oluyor herşey.rahat olmak lazım biraz.doktor da herşey normal dedikten sonra takılacak birşey yok diye düşünüyorum.
canım hoşgeldin aramıza tez zamanda kavuşursun bebişine inşallaahh
çok teşekkür ederim.Allah herkese nasip etsin banada.
hay allah neden geçmedi bu öksürük CADIARZU
benim bu ayki acaba olurmu ki diyerek bekleyişim dün sona erdi...önümüzdeki aya allah büyük mafoldumben