Sozer canım seninle aynı duyguları yaşıyoruz aynen bende senin gibiyim 95 kg mım ve tansiyonum hep vardı 70 kg ikende vardı ama şu anda çok düşük doz tansiyon hağı verdi doktor tüm tetkikler yapıldı. oturduğum zaman tansiyonum yükselmez ne zaman spor yapmaya kalksam veya sinirlensem üzülsem dakkasında çıkıyor
bende geçen sene gebe kaldım zaten zor karar verdim tansiyonım 14 10 du doktor beni dahiliyeci iel takip etti 2.5 ay birde ikiz olduğunu öğrendik doktor çok sıkı takip gerekli dedi çok korktum aklımdan ölüm çıkmaz oldu sürekli planalr yapıyordum ölümle ilgili eşimide ailemide kendimide çok üzdüm
oysaki tansiyon problemi olupta çok sağlıklı çocukları olanlar var başta ablam 125 kg la 3. çocuğunu tansiyon habı içerek doğurdu. maşallah dünya tatlısı üç çocuğu var. Şu anda organik ev yapımı elma sirkesi ve limon hemen hemen hergün tüketiyorum inanmazdım ama yüksek olan kolestrol ve trigleseritim normale döndü tanasiyonumda 12 /8 ilacıda içmiyorum artık ama ne zaman yürürüş yapsam 15 lere çıkıyor
akrabam 22 tansiyonla bebeğini doğurdu maşallah çok iyi çocuğu var erken doğum olmasına rağmen hamile kalınca çok fedakar olmamız gerek farkındayım ama en azından 1 çocuğun var ve gebelik tecrübende önce doktor kontrolü ama en önemlisi kilo vermek kafamçokkarıştı Rabbim yardımcımız olsun