HoşgeldinizMerhaba bende bende bu gruba katılmak istiyorum. 1.72 boyum 114 kiloyum çok mutsuzum yardım edin.
Afiyet olsunEn sağlıklısından güzelce kahvaltımı yaptımŞimdi de Ananaslı Yeşil çayımla keyif yapıyorum
Ne güzel toparlamaya başlamışsın. Toplamda çok güzel kilo verdinBende bugun frenledim. Ekmek biraz fazla kacmis olabilir. Ama önemli olan abur cubur makarna pilava saldirmamak. Yulaf yapamadim. Akşam üzeri belki sahte tiramisu yaparım kahve yanina nefsim körelsin
Diyetisyene bildirim yaptim dönmedi bana herhalde dedi bundan bisey olmaz
Meraba hosgeldin. Gecen mayista 115 kg idim. Ekimde diyete basladigimda 111 kg. Bekleseydim suanki konuma gelemezdim. Cok hizli verdigim soylenemez ama guzel yol katettim. Yani isteyince olmayacak diye bisey yok. Sende basarabilirsin. Kac yasindasinMerhaba bende bende bu gruba katılmak istiyorum. 1.72 boyum 114 kiloyum çok mutsuzum yardım edin.
Tesekkur ederkm. En azindan uzerine eklemedim diye kendimi teselli ediyorum. Hem yaza daha 4.5 ay var dimi. İstersek neler neler yaparizNe güzel toparlamaya başlamışsın. Toplamda çok güzel kilo verdinistikrarlısın tamam azar azar verdin ama bu iş böyle istikrar ve düzenli rutinimiz böyle olmalı. üstelik bebek emziriyorsun. Diyetisyenin yoğundur döner sana sıkma canını cumalarımı görüşmeniz iyi ayarlarmışsınız günü ...
Tebrik ederim nisanHayırlı cumalar
Geçen hafta 102.5
Bu hafta 101.6
Eşimin birinci kaçış cümlesi savunmasıUykusuzda kalıyosun tabi.
Napalım cennet boşuna mı anaların ayağının altında
Süper canım tebriklerBen tartıldım hemen aklimdayken bildirimimi de yapayım
Geçen hafta 116.3 kgdum
Bu hafta 115.8 kg
Giden: 0.5 kg
Kiloma göre az görünse de bu haftaki şekere rağmen yine çok şükür
Eminim haftaya daha da güzel eksileri göreceğim
Benimde öyle oldu istedigim eksiyi gormeedim ama şükür bklmGünaydın
Kilo bildirimim 111.3
Geçen hafta kaç bildirmiştim hatırlamıyorum bir buraya bir Diyetisyen e hatlar karıştı. Geçen salı daha bir eksim vardı sankisonra salı akşamı ve çarşamba akşamı fazla kaçırınca istediğim eksiyi göremedim
MaşAllah güzel vermissin cnm devamGünaydın
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 82.7
Bu hafta: 82.8
Gelen: 0.1
Toplam giden: 12.9
Hedef: 65
Daha fazla artı bekliyordum,100 gr almışım.Son iki gün sıkmanın etkisi ile sanırım sonuç böyle oldu.Sevindim doğrusu.
Tebrikler güzel eksi cnmHayırlı cumalar
Geçen hafta 102.5
Bu hafta 101.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?