Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

En sağlıklısından güzelce kahvaltımı yaptım Şimdi de Ananaslı Yeşil çayımla keyif yapıyorum
Afiyet olsun

Bende tahlil sonuçlarımı aldım dr. Kan ve demirin düşük dedi 3 ay kullanmam gereken b 12 li kan hapları verdi. saçlarımda çok dökülmüştü iyi gelir. Akşamları yatmadan önce içeyim iştah açıyormuş zaten

Ne güzel toparlamaya başlamışsın. Toplamda çok güzel kilo verdin istikrarlısın tamam azar azar verdin ama bu iş böyle istikrar ve düzenli rutinimiz böyle olmalı. üstelik bebek emziriyorsun. Diyetisyenin yoğundur döner sana sıkma canını cumalarımı görüşmeniz iyi ayarlarmışsınız günü ...

Merhaba bende bende bu gruba katılmak istiyorum. 1.72 boyum 114 kiloyum çok mutsuzum yardım edin.
Meraba hosgeldin. Gecen mayista 115 kg idim. Ekimde diyete basladigimda 111 kg. Bekleseydim suanki konuma gelemezdim. Cok hizli verdigim soylenemez ama guzel yol katettim. Yani isteyince olmayacak diye bisey yok. Sende basarabilirsin. Kac yasindasin

Tesekkur ederkm. En azindan uzerine eklemedim diye kendimi teselli ediyorum. Hem yaza daha 4.5 ay var dimi. İstersek neler neler yapariz

Diyetisyene bozuldum biraz. Gecen haftaki listene devam et dedi. Gerci listeye uymadigimi anlamıştır durumumdan. Ustelik tarti resmi de geç attim. O da kendince hakli tabi

Uykusuzda kalıyosun tabi.
Napalım cennet boşuna mı anaların ayağının altında
Eşimin birinci kaçış cümlesi savunması
Süper canım tebrikler
Benimde öyle oldu istedigim eksiyi gormeedim ama şükür bklm
MaşAllah güzel vermissin cnm devam
Hayırlı cumalar

Geçen hafta 102.5
Bu hafta 101.6
Tebrikler güzel eksi cnm

Bu arada an itibariyle Mutfak benim için kapanmıştır

Hemen aklımdayken bugünün menüsünü de yazayım;

Sabah 07.30da uyandım

Kahvaltı: 08.30da
1 haşlanmış yumurta
1 dilim Beyaz Peynir
1/2 Domates ( büyüktü )
1 adet salatalık
1 adet turp ( bol limonlu )

ara; 09.15de
1 fincan Ananaslı Yeşil Çay

Öğlen 13:00de
1 tabak Brokoli ve Karnabahar haşlama
1 kase sarımsaklı yoğurtla

ara: 15:30da
1 duble şekersiz Türk Kahvesi

Akşam: 17:30
1 ufak kase Kırmızı Mercimek ( yağsız, haşlama ve sırf baharatla lezzetlendirdim )
1 tabak Havuç ve Turp rendesinden salata ( bol limonlu az yağ ekledim )

Gün içinde 2 litre su içtim ve şu anda kayısılı çay içiyorum
Yatana kadar 1 litre daha kesin içerim

Selamlaar

11.00 2 yk kavurma 1 yumurta ile omlet 1 dilim ekmek 5 zeytin 1 dilim peynir 1 çk tereyağ 1 tk bal

14.00 4 yk kıyma kavurma 1 dilim lavaş 1 bardak ayran 1 incir

16.30 3 ceviz 2 incir yeşil çay

18.00 1 tabak nohut yemeği 1 minik kase turşu 1 portakal

2.5 lt su

Spor yapmak istiyoruuum dün de yapamadım.

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,maydanoz,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi:1 kase börülce salatası,1 poğaça ,1/2 dilim ıslak kek, çaylar
Akşam: 2 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya,1 kase yoğurt
1,5 lt su (belki 2 olur)
2 kupa yeşil çay
Çaylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…