• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Karantina dediğin haftasonu yasakları mı? Yoksa sen mi karantinadasın? Öyleyse geçmiş olsun
Hafta sonu yasakları beni piskolojikmen çökertiyor. 2 hafta sonudur kötü ve verimsiz geçti birde kar fazla yağarsa dışarı çıkamam .....

Umarım bu hafta sonunu daha iyi geçiririm:KK57:

bugün yediklerimi yazayım

sabah : iki haşlanmış yumurta, iki dilim kızarmış esmer ekmek, peynir az salatalık, maydanoz

Akşam 18:30 bir tabakta salata 3 kanat ızgara, bir köfte, bir köfte kadar kırmızı et 3 adet çiğköfte

20:30 cayın yanında eti form un yulaflı bir barı vardı onu yidim akşam üzeri A 101 de görüp almıştım tadı ahım şahım değil yinede yoklukta değerlendirilebilir....

Tüm gün aç kaldım yoğunluktan yemek yemeye fırsatım olmadı yinede akşamı iyi kurtardığımı düşünüyorum

images

Şu hareketi de yaparsın sen
Kesinlikle yaparim en havalisindan 😎

Şeker ilacına başladım bu akşam yemekten hemen sonra :KK66:
Öğlen bir ara yine kötü olunca ölçtüm 477 çıktı :KK43: inşallah düzene girer de rahatlarim :KK66:

Yemekten sonra evdekiler portakal yediler anam mübarek bir koktu :KK70: ama kesinlikleeee bir dilim de olsa almadım :KK66:
Şeker korkusuna bundan sonra daha da dikkatli beslenir kiloları da belki o bahaneyle daha çabuk gönderirim :KK66:
İlaclarini kullanirsan hem seker duzene girwr hemde kilo vermen kolaylasir. Kolayliklar diliyorum kaptanım

Günaydın. Feci bir haftanin sonunda tabiki pazartesiye göre artidayim

Bir arpa boyu yol katedemedim 1.5 aydir. Halbuki adam akilli diyet yapabilseydim şimdiye 5 kg daha kesin vermiş olurdum. Nasıl olacak bu böyle. Şubatta yarilandi sayilir işte. Yaza yine kim uzulecek ben uzulecegim. Eşim birşey demiyor ama surekli takip ediyor yediklerimi farkındayım. Cocuklarla günler cok zor geçiyor. Neyse şu kara kış gelmişken evdeyken iyi değerlendirmek lazım. Kışın ardı bahar.

Bu sabah babamiz işe giderken kizlar uyandi. Hâla ayaktayiz. Erkenden kahvalti yaptik.

2 buyuk dilim ekmekle tost yaptim birazini buyuk kiza verdim yine 2 yumurta tavada yaptim. Hepimiz ortak yedik. Öğlen yulaf lapasi yapcam gece ruyamda gördüm 😁🤪

Eklentiler

• IMG_20210212_062130.webp
    IMG_20210212_062130.webp
    17 KB · Görüntüleme: 25
Günaydın. Feci bir haftanin sonunda tabiki pazartesiye göre artidayim

Bir arpa boyu yol katedemedim 1.5 aydir. Halbuki adam akilli diyet yapabilseydim şimdiye 5 kg daha kesin vermiş olurdum. Nasıl olacak bu böyle. Şubatta yarilandi sayilir işte. Yaza yine kim uzulecek ben uzulecegim. Eşim birşey demiyor ama surekli takip ediyor yediklerimi farkındayım. Cocuklarla günler cok zor geçiyor. Neyse şu kara kış gelmişken evdeyken iyi değerlendirmek lazım. Kışın ardı bahar.

Bu sabah babamiz işe giderken kizlar uyandi. Hâla ayaktayiz. Erkenden kahvalti yaptik.

2 buyuk dilim ekmekle tost yaptim birazini buyuk kiza verdim yine 2 yumurta tavada yaptim. Hepimiz ortak yedik. Öğlen yulaf lapasi yapcam gece ruyamda gördüm 😁🤪

Kesin 99 oldu dedim artıyım deyince :KK11:

Uykusuzda kalıyosun tabi.
Napalım cennet boşuna mı anaların ayağının altında
Evet hiç kolay değil. Kolay olmayacağını zaten biliyordum. Ama sürekli evde vakit geçirmek hep aynı şeyleri tekrarlamak. Geçmişe dönüp bakinca beynimden herşey silinmiş gibi. Bazen cok motive oluyorum her konuda. Diyorum seneye kpss hazirlanayim, zayiflayayim, kitap okuyayim, film izleyeyim en basiti bunlar. Sonra bir bakiyorum dipteyim sondayim sanki kaçıp gidesim geliyor.
Bu aralar anksiyete de artış var. Kafamda senaryolar kurup ona korkuyorum, uykularim yine bozuldu falan. Öyle işte. Ama bunlarin diyeti sabote etmesine izin vermicem.

Sarayca topiginde yariş başlatmiş katilayim diyorum. Belki faydasi olur

Bu arada 60kiloyum 60kiloyum koptun gittin, burdan gitmek demek artilarla dönmek demek. Yapma. Senin yolun benden daha kısa istersen en güzel şekilde başarabilirsin. Elbette hepimizin kendince sorunlari ve buhranları var. Ama zaten bu yüzden kilo almadik mi? Buhranların diyete engel olmasina izin vermeyelim artık

Evet hiç kolay değil. Kolay olmayacağını zaten biliyordum. Ama sürekli evde vakit geçirmek hep aynı şeyleri tekrarlamak. Geçmişe dönüp bakinca beynimden herşey silinmiş gibi. Bazen cok motive oluyorum her konuda. Diyorum seneye kpss hazirlanayim, zayiflayayim, kitap okuyayim, film izleyeyim en basiti bunlar. Sonra bir bakiyorum dipteyim sondayim sanki kaçıp gidesim geliyor.
Bu aralar anksiyete de artış var. Kafamda senaryolar kurup ona korkuyorum, uykularim yine bozuldu falan. Öyle işte. Ama bunlarin diyeti sabote etmesine izin vermicem.

Sarayca topiginde yariş başlatmiş katilayim diyorum. Belki faydasi olur

Bu arada 60kiloyum 60kiloyum koptun gittin, burdan gitmek demek artilarla dönmek demek. Yapma. Senin yolun benden daha kısa istersen en güzel şekilde başarabilirsin. Elbette hepimizin kendince sorunlari ve buhranları var. Ama zaten bu yüzden kilo almadik mi? Buhranların diyete engel olmasina izin vermeyelim artık

Kitap okuyup film izlemek için kilo vermeyi bekleme gidiyor zaman akıyor.
Bak üç aylar geldi tesbihe başlayabilirsin belki ruhen iyi gelir.

2 sayfa bile olsa kitap okumayı hedefleyebilirsin bende destek olurum sana okumak istiyorum aynen odak sorunum var. Okuduğumu anlayamıyorum uzun zamandır.

Ben tartıldım hemen aklimdayken bildirimimi de yapayım :KK66:

Geçen hafta 116.3 kgdum
Bu hafta 115.8 kg

Giden: 0.5 kg

IMG_20210212_080911.jpg

Kiloma göre az görünse de bu haftaki şekere rağmen yine çok şükür :KK66:
Eminim haftaya daha da güzel eksileri göreceğim

İnşallah banucum şifa olsun ilaçlarında yarasın tıkır tıkır ver

Back