HOŞ GELDİN ÇİTOSCUMM kız vercen du hele verip gitcez kim korkar kilolardan beyaaa:))Çekilin kenara zira bu büyük popoya büyük bir yer lazım..111:lepi: kilo ile aranızdayım yarışmacı arkadaşlara başarılar dileriim:lepi::lepi:
hos geldin matem ins sende verirsin canım:))selammmm bende geldim. ben şimdi 92,8 kg ım.
ravza hepimiz bebe mağduruyuk sanırım bende 107 den 91 e indim zar zor ... ravza görsel paylasımlarda bazı hareketler gösteriliyor .. calısan bayansınız evet ama bi 20 dk ayırın kendinize valla sporsuz verilmiyo hem sarkma olmuyo... sabıra gelince ben mayısdan eylüle kadar uğrastım veremedim 107 den 105 mi ne indim dr ye gittim hipotroid çıktı oymus sebebi ...eylülde tedavi diyet spor 92 oldum 1 ay 92 altına inemedim 93 oldum ve yeniden düzenli yemege ve spora basladım 5 günde 1,700gr vermisim...ben bebeğime hamileyken 30 kilo aldım , bebeğim 3 yaşında ama veremiyorum, diyetisyene gittim fayda görmedim,tüm gün oturarak çalışıncada spora zaman kalmıyor, ama aslında azmetsem yapabileceğimi biliyorum, bende sabır problemi varuzun diyetlere dayanamıyorum... ümitsiz vakayım sanırım
bu arada 92 kiloyum
bende dunku yedıklerımı yazayım
sabah 1 dl tambugday ekmegı peynıs zeytın domates ara meyveli lıght yogurt
ogle haslanmıs brokolı salata ara 1 elma
aksam karalahana corbası ara 2mandalina
45 dk bandta 1 saat dısarda yuruyus 45 dk nıvea body cd sıhihoyyyt