Bu arada sorulari es geçmişim. Sumak fena degil icebiliyorum. Ama cok tuhaf geldi bana onu demleyip içmek. Keske tarif verse hem daha istekli olurdum. İşte ucuz etin yahnisi....Tadı iyimi bari sumak çayının
Bacım senin diyetisyen mi vejeteryen senmi vejeteryensın
Listede et yok
Benim Diyetisyende büsürü tarif veriyor da pek damak tadıma uymuyor sanki
Kahvaltıya ıspanaklı veya mantarlı omlet yap demiş ama bana bu öğünler yemek gibi geliyor kahvaltıda sevmiyorum
Tadı iyimi bari sumak çayının
Bacım senin diyetisyen mi vejeteryen senmi vejeteryensın
Listede et yok
Benim Diyetisyende büsürü tarif veriyor da pek damak tadıma uymuyor sanki
Kahvaltıya ıspanaklı veya mantarlı omlet yap demiş ama bana bu öğünler yemek gibi geliyor kahvaltıda sevmiyorum
Geçmiş olsun canım. Beslenmeyle baya düzene giriyor zaten. Zamanında kadın doğum Dr bana glifor verdi o dönem çok güzel kilo vermiştm.En sağlıklısından güzelce kahvaltımı yaptımŞimdi de Ananaslı Yeşil çayımla keyif yapıyorum
Uğraşmak zor geliyor bazen ama çeşitlendirmek lazım süreklilik için özel tarifleri deniyorum beğendiğim oluyor onları da ara ara yapıyorumAma bu çeşitli beslenme çok iyi gürkan kubilay demişti bi hastasının yediklerini anlatırken vucut hiç bişeyin eksikliğini hissetmiyormuş
Ben de oruç tutmayı düşünüyorum. Pazartesi ve perşembeleri tutabildiğim kadarİyi akşamlar
Napıyonuz maşallah ne güzel menüleriniz.
Ben oruç tutucam diye saldım biraz.
Slm kizlar
Bugün çok yoğun bir gün geçirdim
Hastanede bakma fırsatım olmadı size.
Bugünkü menüm:
10³⁰ türk kahvesi
12³⁰ fındık
19³⁰ fırın tavuk, burgurlu biber dolması, az findik
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 106.2
Bugün: 103.6
Fark: -2.6
Geçmiş olsun canım. Beslenmeyle baya düzene giriyor zaten. Zamanında kadın doğum Dr bana glifor verdi o dönem çok güzel kilo vermiştm.
Ben de oruç tutmayı düşünüyorum. Pazartesi ve perşembeleri tutabildiğim kadar
Çok guzel canim tebrikler
Teşekkür ederim kizlar. Geçen gün ishal olmuştum ondan bu kadar eksi geldim sanırım. İnşallah onumuzdeki haftaya koruyabilirimHarika bir sonuç benceSüpersin aynen devam
İnşallahiki ilaç birden kullanmaya başladım bakalim 20 gün sonra tekrar kan verince değerleri düşürmüş olur inşallah :) Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim kizlar. Geçen gün ishal olmuştum ondan bu kadar eksi geldim sanırım. İnşallah onumuzdeki haftaya koruyabilirim
2 hafta sonra doktora kan vermeye gittiğimde birde sorayım Oruç tutmamda sakınca var mı diyeGeçen sene şeker pek sıkıntı değildi bu kadar ve şükür çoğunu tuttum ( kötü olduğumda sadece bir gün ara verdiğim oldu oda evdekiler kesinlikle kendine zarar veriyorsun ara ver dedikleri için )
Bu sene nasıl olur bilmem ama oruç tutmayınca kendimi suçlu hissediyorum
Bugün birde güzel bir duş alıp Hatime başlayayımNasip olursa 2 hatim yaparım en azından Ramazanda oruç tutmaya izin çıkmazsa Geçen sene de çok şükür nasip olmuştu
Geçmiş olsun. o zaman kilo vermeye başlamak için tam zamanı düğünler seni güzel motive ediyorduMerhaba hanımlar. Üç aylara girdik. Hayırla geçsin inşallah
2 gündür ağrıdan kivraniyordum. Bugün malum gün. Tartı 85 kg diyor.
Haziranda düğün yapmayı umuyoruz.tek erkek kardeşim. Ama hiç hareket yok içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?