Maalesef öyle oluyorGeçmiş olsun bir daha olmasın diyelim o zaman
salı ve çarşamba akşamı bende de akşam frenler patladı fena yedim
Yorgunluk ve streste bende ölçüyü kaçırıyorum sanki yediklerim beni sıkıştığım köşeden çıkaracak
Hafta sonu yasakları beni piskolojikmen çökertiyor. 2 hafta sonudur kötü ve verimsiz geçti birde kar fazla yağarsa dışarı çıkamam .....Karantina dediğin haftasonu yasakları mı? Yoksa sen mi karantinadasın? Öyleyse geçmiş olsun
Kesinlikle yaparim en havalisindan
Şu hareketi de yaparsın sen
İlaclarini kullanirsan hem seker duzene girwr hemde kilo vermen kolaylasir. Kolayliklar diliyorum kaptanımŞeker ilacına başladım bu akşam yemekten hemen sonra
Öğlen bir ara yine kötü olunca ölçtüm 477 çıktıinşallah düzene girer de rahatlarim
Yemekten sonra evdekiler portakal yediler anam mübarek bir koktuama kesinlikleeee bir dilim de olsa almadım
Şeker korkusuna bundan sonra daha da dikkatli beslenir kiloları da belki o bahaneyle daha çabuk gönderirim
Günaydın. Feci bir haftanin sonunda tabiki pazartesiye göre artidayim
Bir arpa boyu yol katedemedim 1.5 aydir. Halbuki adam akilli diyet yapabilseydim şimdiye 5 kg daha kesin vermiş olurdum. Nasıl olacak bu böyle. Şubatta yarilandi sayilir işte. Yaza yine kim uzulecek ben uzulecegim. Eşim birşey demiyor ama surekli takip ediyor yediklerimi farkındayım. Cocuklarla günler cok zor geçiyor. Neyse şu kara kış gelmişken evdeyken iyi değerlendirmek lazım. Kışın ardı bahar.
Bu sabah babamiz işe giderken kizlar uyandi. Hâla ayaktayiz. Erkenden kahvalti yaptik.
2 buyuk dilim ekmekle tost yaptim birazini buyuk kiza verdim yine 2 yumurta tavada yaptim. Hepimiz ortak yedik. Öğlen yulaf lapasi yapcam gece ruyamda gördüm
Cok şükür o kadar değilKesin 99 oldu dedim artıyım deyince
Açlık iyi geliyor insana. Hem ruhen hem bedenen. Allah kabul etsinBugün benim bildirimim yok haftaya inşallah.
Recebin ilk günlerinde oruç tutucam inş iyi gelir.
Cok şükür o kadar değil
Hiç keyfim yok gercekten. Sadece uyumak istiyorumSen moral bozduğun için artısın şu an sadece bu yüzden
Hiç keyfim yok gercekten. Sadece uyumak istiyorum
Evet hiç kolay değil. Kolay olmayacağını zaten biliyordum. Ama sürekli evde vakit geçirmek hep aynı şeyleri tekrarlamak. Geçmişe dönüp bakinca beynimden herşey silinmiş gibi. Bazen cok motive oluyorum her konuda. Diyorum seneye kpss hazirlanayim, zayiflayayim, kitap okuyayim, film izleyeyim en basiti bunlar. Sonra bir bakiyorum dipteyim sondayim sanki kaçıp gidesim geliyor.Uykusuzda kalıyosun tabi.
Napalım cennet boşuna mı anaların ayağının altında
Evet hiç kolay değil. Kolay olmayacağını zaten biliyordum. Ama sürekli evde vakit geçirmek hep aynı şeyleri tekrarlamak. Geçmişe dönüp bakinca beynimden herşey silinmiş gibi. Bazen cok motive oluyorum her konuda. Diyorum seneye kpss hazirlanayim, zayiflayayim, kitap okuyayim, film izleyeyim en basiti bunlar. Sonra bir bakiyorum dipteyim sondayim sanki kaçıp gidesim geliyor.
Bu aralar anksiyete de artış var. Kafamda senaryolar kurup ona korkuyorum, uykularim yine bozuldu falan. Öyle işte. Ama bunlarin diyeti sabote etmesine izin vermicem.
Sarayca topiginde yariş başlatmiş katilayim diyorum. Belki faydasi olur
Bu arada60kiloyum koptun gittin, burdan gitmek demek artilarla dönmek demek. Yapma. Senin yolun benden daha kısa istersen en güzel şekilde başarabilirsin. Elbette hepimizin kendince sorunlari ve buhranları var. Ama zaten bu yüzden kilo almadik mi? Buhranların diyete engel olmasina izin vermeyelim artık
Ben tartıldım hemen aklimdayken bildirimimi de yapayım
Geçen hafta 116.3 kgdum
Bu hafta 115.8 kg
Giden: 0.5 kg
Kiloma göre az görünse de bu haftaki şekere rağmen yine çok şükür
Eminim haftaya daha da güzel eksileri göreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?