Biraz arttirdim yemeyi bugun 75.5 çıktım mesela ama diz problemi hala gecmedi bonus artık üst mevkilere muayene olmam şart oldu sanırımÇok az yersen vucut kıtlık var diye yağ yakmıyor
Nere gidiceksen git artıkBiraz arttirdim yemeyi bugun 75.5 çıktım mesela ama diz problemi hala gecmedi bonus artık üst mevkilere muayene olmam şart oldu sanırım
Kimse beni anlamıyorNere gidiceksen git artık
Kimse beni anlamıyorabartiyorim saniyorlar eşime dün soylendim ...ben biseuler icin geç kalmış olursam sorumlusu sensin dedim
Ben de kızların hepsini doğduklarından itibaren karşı odada yatırdım. Uykum hafiftir benim. En küçük seste uyanirdim. Odada koltukta oturup emzirip tekrar yatırdım. Hiç yanımda yatırarak emzirmedim. Zaten sütümde çok olmadı en fazla emen 4 ay emdi sonra kesildi. Keşke olsaydı emzirseydim ama nasıl değilmiş (her türlü yolu denememe rağmen kesilince vicdanım rahat etti şunu da deneyeyim keşke diye bir şey bırakmadım) sütten ayırma sorunum olmadı diye rahatlattim kendimi artık bende. Neyse velhasıl hala ayrı ayrı yatıyoruz ucuyledeCanım tam hatırlayamadım kuzucuk kaç yaşında diye ama bir kaç gün ağlamasını göze alarak ona her defasında tuvalete girmeden güzellikle izah edip ağlamasının birşeyi değiştirmeyeceğini, senin öyle yaptığı için çok üzüldüğünü ve artık büyüdüğünü bir 5 dakika da olsa kapı önünde beklese bile sessizce bekleyebileceğini izah et1.5 yaşında da olsa inan anlıyorlar
senle yatma konusunda da kesinlikle taviz vermegerekirse onun yatağının yanına oturup uyuyana kadar bekle ben burada oturarak uyurum de daha sonra biraz uzaklaşıp sandalyede bekleyeceğim sen uyurken de ve yine uyandıktan sonra uzaklaş
Ben büyük kızımda inan odaya dahi almamıştım yatağını hatta bir komşumuz Alman dadılar gibisin çocuk ağlasa bile kucağına almıyorsun eğer yatağındaysa demiştiilk zamanlar kapıya bakarak ağladığını fark ettim ( ben holden çaktırmadan bakıyordum beni görmeyince de bir süre sonra vazgeçip kendi kendine ya uyuyor yada oynuyordu
Doktorumuz o zamanlar 8 aylıkken de olsa çocuklar Annelerinin tepkisine göre ağlamalarını kullanırlar demişti
Bu sene seneler geçmesine rağmen Çocuk gelişim kursuna başladım ve aynı şeyi bizim Kurs Hocası da söyledi
Bir kere taviz verip koşarsanız en ufak şeyde ağlamayı kullanır demiştiNet olun ve kurallarınızı siz belirleyin demişti
Geçmiş olsun canım dikkat edince değerlerinde düzelecektir eminimŞeker ilacına başladım bu akşam yemekten hemen sonra
Öğlen bir ara yine kötü olunca ölçtüm 477 çıktıinşallah düzene girer de rahatlarim
Yemekten sonra evdekiler portakal yediler anam mübarek bir koktuama kesinlikleeee bir dilim de olsa almadım
Şeker korkusuna bundan sonra daha da dikkatli beslenir kiloları da belki o bahaneyle daha çabuk gönderirim
Slm kizlar
Dün akşam ishal oldum. Bağırsaklarda ne varsa boşaldı. Wc git gel halsizlik yaptı, erken yattım. Eşim yatırmış çocukları hiç duymadım bile. Sabah yine wc çıktım sonra kesildi çok şükür.
9.00 filtre kahve
12.30 fındık
16.00 türk kahvesi
19.30 bulgurlu biber dolması, yoğurt ve az fındık.
Aksam bulgur yedim sabaha şişliğim olmaz insallah.
Ben de kızların hepsini doğduklarından itibaren karşı odada yatırdım. Uykum hafiftir benim. En küçük seste uyanirdim. Odada koltukta oturup emzirip tekrar yatırdım. Hiç yanımda yatırarak emzirmedim. Zaten sütümde çok olmadı en fazla emen 4 ay emdi sonra kesildi. Keşke olsaydı emzirseydim ama nasıl değilmiş (her türlü yolu denememe rağmen kesilince vicdanım rahat etti şunu da deneyeyim keşke diye bir şey bırakmadım) sütten ayırma sorunum olmadı diye rahatlattim kendimi artık bende. Neyse velhasıl hala ayrı ayrı yatıyoruz ucuylede
oynakbasi34 inşallah ilaçlarla düzene girer cnm değerlerin
Minik Duduklu Tencere inşallah sen de sağlık sorunlarini atlatırsın sanırım dizinde problem var
Allah senden de razı olsun canımGeçmiş olsun canım dikkat edince değerlerinde düzelecektir eminim
Buda evsane bir etekmiş yaaavs
Şu hareketi de yaparsın sen
Tüm bağırsakların boşalması iyi olmuştur isal durumu benim bilmediğim yaşamadığım bir durum o yüzdende çoğu zaman eksi göremiyorum.Slm kizlar
Dün akşam ishal oldum. Bağırsaklarda ne varsa boşaldı. Wc git gel halsizlik yaptı, erken yattım. Eşim yatırmış çocukları hiç duymadım bile. Sabah yine wc çıktım sonra kesildi çok şükür.
9.00 filtre kahve
12.30 fındık
16.00 türk kahvesi
19.30 bulgurlu biber dolması, yoğurt ve az fındık.
Aksam bulgur yedim sabaha şişliğim olmaz insallah.
Ben de kızların hepsini doğduklarından itibaren karşı odada yatırdım. Uykum hafiftir benim. En küçük seste uyanirdim. Odada koltukta oturup emzirip tekrar yatırdım. Hiç yanımda yatırarak emzirmedim. Zaten sütümde çok olmadı en fazla emen 4 ay emdi sonra kesildi. Keşke olsaydı emzirseydim ama nasıl değilmiş (her türlü yolu denememe rağmen kesilince vicdanım rahat etti şunu da deneyeyim keşke diye bir şey bırakmadım) sütten ayırma sorunum olmadı diye rahatlattim kendimi artık bende. Neyse velhasıl hala ayrı ayrı yatıyoruz ucuylede
Hâlâ geçen hafta verdiğim kan tahlili sonucumu gidip dr. La görüşmedim yarın sabah gidip bi görüşsem iyi olucak. Birde kar gelicek diyorlar bakalım..... 3 gündür akşamları burnum tıkalı umarım grip olmamda gönül rahatlığı ile karantinada bunalım geçirebilirım
Geçmiş olsun bir daha olmasın diyelim o zaman10.30
İki ince dilim ekmek 2 dilim peynir ve 60 gr hindi füme ile tost 6 zeytin
13.30 sade dondurma(gramını hesaplayıp akşamki menüde yazarım )
(Dün de akşam dondurma yedim browni yedim ve çikolata bunlardan önce iyiydi aslında gün)
Çok stresliydim fren boşaldı o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?