- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
-
- Konu Sahibi pigme pofuduk
Seni savunamayan bi adam var karşında.
Böyle biriyle zaten cok zor olur evlilikte hayatta.
Evlilik öyle flört etmek gibi aaa hadi ayrıldık demeklede bitmiyor.Bitemiyor.
burda bi şey daha anlatmak istiyorum çünkü çok içimi acıtan konulardan biri.
bi özel mesajlaşmadan kopyalıyorum o yüzden üslup için şimdiden özür dilerim.
"bizde söz aile arasında olur biz kimseyi çağırmayacağız" dedik, 30 kişi geldiler.
sevgilime bi gün önce dedim ki "ben kahveyi kendim yapmak istiyorum, söyle yardım teklif etmesinler".
daha benim mutfağa girmemle küçük teyzesi geldi dedi ki "sen içeri git, kahveyi ben yapayım". dedim "çok teşekkür ediyorum ama benim kahvem bi kere yapılacak, müsaade ederseniz kendim yapmak istiyorum, siz buyrun içeri geçin oturun". gitmedi kadın. dikildi tezgahın önüne, ne fincan alabildim ne şeker. "çekilir misiniz fincan alıcam" diyorum yok. diyor ki "ben seyredicem o zaman". "peki" dedim, annem dedi kadına "gelin biz içeri gidelim de yapsın kahvesini".
bu olay sevgilime "bana "ayağımın altında dolaşma mutfağımdan s..tir git" dedi, annesi de ordaydı hiçbir şey demedi. terbiye verememiş kızına" diye gitmiş.
kendisi sözden beri sevgilimle konuşmuyormuş.
bunu duyunca çıldırdım tabi. "bizim soframıza oturup bi de bize iftira atan insanlarla işimiz yok, teyzenin yaptığı resmen yediği kaba s..mak" dedim. "önce kendi ilk defa gittiği evde nasıl davranması gerektiğini öğrensin, sonra gelsin benim terbiyemi sorgulasın" dedim. "bu resmen ayırmak için yalan söylemek, niye ayırmaya çalışıyor, sana kızını mı veresi varmış" dedim. "biz bütün sülalenizi ağırladık gık demedik de sizin söz şikayetleriniz hala bitmedi" dedim.
ya bi insan nasıl allahtan korkmadan iftira atıyor ben bunu anlamıyorum. ve orası benim babamın evi, kadın beni resmen babamın evinde mutfaktan kovdu, bana kendi kahvemi yaptırmamaya kalktı bu nasıl görülmüyor anlamıyorum.
ben bu insanlarla akraba olmak istemiyorum ya. ama sevgilime kıyamıyorum. onunla aramda bi sorun yoktu ki...
Ailen biliyormu? Nişan attıgınızı vs. Yada bu olanları.kendince savunuyor ama bana yetmiyor.
bilmiyorum doğru yanlış eksik tamam iyice birbirine girdi bende son zamanlarda.
yok artık...
sevgilinede kıy bence kıy... gözünün yaşına bakma... Gönder gitsin bohcalarını.
Şu hale bak ya... Sizi ayırmak için herşeyi yapıyolar ama nişanlınız sadece seyrediyor. Hatta ailesinin yanında saf tutup sizi haksızmış gibi görüyor.
Ailen biliyormu? Nişan attıgınızı vs. Yada bu olanları.
Kayınvaliden koşa koşa gelip almalı oysakigelip bohçalarını al diyeli 2 hafta oldu. bohçaları toparlayıp hazırladım, evin orta yerinde duruyor. gelip almıyor.
tabi ki biliyor. hiç saklamadım. iftira atıldığında sahip çıkabilmeleri için her zaman doğrusunu bilmeleri gerekiyor bence.
Kayınvaliden koşa koşa gelip almalı oysaki
Anlamaması da ilginç işte.söyledim anlatamadım.
sürekli azarlıyorlardı zaten, dışardan gelin aldık huzur bırakmadı demesinler, dün bir bugün iki hemen sorun yaratıyor demesinler diye hep sustum çünkü tarzları bu. bana veya anneme özel değil. herkese böyle. iki ayda yıldım ama. bezdim.
büyük ihtimalle.kayınvalidenin haberi yoksa demek ki.
büyük ihtimalle.
nişanlınlada konuşmadınız dimi. bu süre zarfında.
Anlamaması da ilginç işte.
Onlar arayarak gelmeye bile laf çıkartıyorsa biraz kendi dillerine de hakim olsunlar.
Ailenin haberi yok sanırım bu durumdan?
siz en doğrusunu yapmışsınız... kararınızdan asla dönmeyin...
eee yokmu? aldıgınız bi karar.1 kere buluştuk ama hemen hemen her gün konuşuyoruz.
Hadi onu dememiş olsun diğer meseleden sorun yaratmaları da saçma. Bence siz de nişanlınızı davet edin aileniz de onu sıkıştırsın. Evllik iki kişi arasında öyle çat kapı gidilmez gibi şeyler söylesinler bakalım ne tepki verecek.kardeşi öyle bi şey dememiş çünkü. benden başka duyan yok. erkek tarafından hiç kimseyle asla yalnız kalmamak lazımmış.
ailem hepsini biliyor. iftira atarlarsa "biz doğrusunu biliyoruz" diyebilsinler diye her şeyi anlatıyorum.
eee yokmu? aldıgınız bi karar.
Hadi onu dememiş olsun diğer meseleden sorun yaratmaları da saçma. Bence siz de nişanlınızı davet edin aileniz de onu sıkıştırsın. Evllik iki kişi arasında öyle çat kapı gidilmez gibi şeyler söylesinler bakalım ne tepki verecek.
İnsanlar susunca enayi zannediyorlar ya hasta oluyorum. Bir tek kendileri zeki çünkü diğerleri hiç bir şey bilmiyor...
Sorun çözmek için değil ki bu. Resmen tek buldukça, sessiz buldukça sıkıştırmışlar, sizin ailenizde karışmadıkça sahipsiz görmüş de olabilirler. Ailenin sürekli size yansıttığı problemler var. Biraz da kendileri yaşasın bari...yok. diretiyoruz resmen.
düğün için yapılan hiçbir hazırlık da yok benim bildiğim.
bu sorunlar zaten ailesi benimle çok yüz göz oluyor diye çıkmışken onu ailemle yüz göz etmek bana yakışmaz gibi geliyor. zaten ailemin de gelsin konuşalım yönünde bi talebi olmadı. babamın tabiriyle eşşek kadar insanlarız, evlenmeyi bilebiliyorsak sorunlarımızı kendimiz çözmeliyiz. çözemiyorsak evlenmemeliyiz. bi ömür sorunlarımızı çözmek için başımızda olmayacaklar.
Sorun çözmek için değil ki bu. Resmen tek buldukça, sessiz buldukça sıkıştırmışlar, sizin ailenizde karışmadıkça sahipsiz görmüş de olabilirler. Ailenin sürekli size yansıttığı problemler var. Biraz da kendileri yaşasın bari...