9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

kardeşi laf söyledi diye aramıyorum da gitmiyorum da. tamam annesi de lafını sözünü bilmiyor ama en azından kardeşini susturabilirlerdi. o kardeşi bana daha önce de çiğsin demişti ama o zaman susturmuşlardı.
ben kıza kabahat bulmam. ben benim evimdeki misafire hakaret etsem ve babam bana haddimi bildirmese ben de aynısını yaparım. kızın kabahati yok o yüzden. öyle yetişmiş. ama terbiyesiz olan benim ne hikmetse.
tabi ki çat kapı gelecekler, anahtarla girmek istiyorlarmış ve bunlar taviz verilecek konular değil bence.
bu kadar sustuğuma zaten pişmanım ama ailem susturdu biraz da. "terbiyesizle terbiyesiz olma, onlar bizim yüzümüze bakamasın ama sen yine de saygısızlık yapma" falan. benimkiler asaletten ölecek.
1 ayı geçti arayıp sormadılar. hiçbir şey yapılmıyor yani zaten şu an.

anladım canım
sen haklısın,
bunlar hiç hoş şeyler değil
Allah hayırlısını versin, umarım mutlu olursun

anladım canım
sen haklısın,
bunlar hiç hoş şeyler değil
Allah hayırlısını versin, umarım mutlu olursun

anlattığım hiç kimse haksızsın demiyor zaten...

yalan var, iftira var, hakaret var, saygısızlık terbiyesizlik var, sözünde durmama var.
bütün bunlar 2 ayda oldu ya! bizim böyle sorunlarımız yoktu, sorunlarımızı aramızda konuşup hallediyorduk. ya biz nasıl bu hale geldik ben ona üzülüyorum.

ama bana evlilikle ilgili tavsiye soranlara diyeceğim tek şey: egeliyle karadenizli olmaz arkadaş!

Canim inan bana ailesinin seni istememsi vs. Sorun degilde ailesinin sozunden cikmayan seni savunmayan bir adamla olmaz.elbet biryerde patlak verir.tecrubeyle sabittir.

Canim inan bana ailesinin seni istememsi vs. Sorun degilde ailesinin sozunden cikmayan seni savunmayan bir adamla olmaz.elbet biryerde patlak verir.tecrubeyle sabittir.

9 sene diretti başkasını istemiyorum diye. biterse evlenmem de diyor. ama benim sürekli mutsuz olduğumu görünce susmuş.
ana kuzusu olmak da değil de ne bileyim, kadın susmuyor. hiç kimse de dinlemek istemediğinden cevap vermiyor. o da hep haklı olduğunu sanıyor.

Bence dikkat etmen gereken tek sey seni savunuyor mu.belli olur zaten. sevebilir seni ancak zamanla sevgi aliskanliga donusuyor.o zamanda gercek yuzleri ortaya cikiyor.bir erkek her zaman kendi sozunu gecirmeli ailesine karsi.

Bence dikkat etmen gereken tek sey seni savunuyor mu.belli olur zaten. sevebilir seni ancak zamanla sevgi aliskanliga donusuyor.o zamanda gercek yuzleri ortaya cikiyor.bir erkek her zaman kendi sozunu gecirmeli ailesine karsi.

savunup savunamadığını göreceğiz.

Yok ya bunun altında başka bir şey var, görürsün bak zaman içinde
9 senedir annesi bilmiyordu sanki sizi

biliyorlardı ve geçer diye bekliyorlardı bence. yoksa 9 sene neden bekleyeyim ki ben? yani kendi kızı olan hangi anne el kızını sözsüz nişansız 9 sene bekletir ki?
bütün dertleri akrabalardan bi kız almak. çünkü hiç dışardan kız almamışlar.

Sakin geri atma. Bozulacaksa bozulsun ama asla geri adim atma. Evlensen bile agzinizin tadini tuzunu birakmaz bu aile.

Sakin geri atma. Bozulacaksa bozulsun ama asla geri adim atma. Evlensen bile agzinizin tadini tuzunu birakmaz bu aile.

geri adım atarsam ailem beni siler. "ben seni git onun bunun önünde eğil diye yetiştirmedim" dediler. özür dilemek ne ya? kaçıncı bu üstelik. sürekli küsüyorlar.

kayınvalidem gelin de ben kayınvalideymişim gibi. koca kadını idare ettim resmen.

O zaman annesinin canina okumak
Lazim munasip bir sekilde.
Olmazsa terbiyesiz olmak
Lazim belki de bilemiyecem.
Ama bu kadin sana cok cektirir o da kesin.
Sozlunde anasinin huyunu biliyor ki gelicekteki huzursuzluk sinyallerini hormus pismis resmen.

Zaten o esya meselesi yuzuk meselesi de bana cok garip gelmisti.
Allahindan bulsun o kadin.
Umarim senin mutlulugunun icine nasil limon sIktIysa kendi umitlendigi seylere limon sIkilir.

Ama sozlune de kizdim. Anasinin huyunu biliyodu ve seni istemediklerini de biliyodu ve erkek olup rest cekemiyecekti de neden seni 9 sene bekletti.

sevgilinin de aklına girmişler ya pes diyorum o insanlara!

O zaman annesinin canina okumak
Lazim munasip bir sekilde.
Olmazsa terbiyesiz olmak
Lazim belki de bilemiyecem.
Ama bu kadin sana cok cektirir o da kesin.
Sozlunde anasinin huyunu biliyor ki gelicekteki huzursuzluk sinyallerini hormus pismis resmen.

onun da ne yapacağını çok bildiğini sanmıyorum. ben baş ederim diye düşündü herhalde ama edemedim.

o bi şekilde olur diye düşünmüş işte bence.
çok beddua ettim. "sırf bu yüzden bitiriyorlarsa aldıkları gelinin eşiğinden geçemesinler" dedim.

sevgilinin de aklına girmişler ya pes diyorum o insanlara!

doğru düzgün konuşamıyoruz ki. konuşturmuyorlar. hani sözlünle konuşma demiyorlar ama sürekli ayak işi kitliyorlar hafta sonları. buluştuğumuzda da eve gelsenize ben de özledim diyor falan.

23 yaşında ilişkimizin 10. Yilinda evlendik biz de eşim askerliğini yapmadı henüz 2 sene önce henüz atanmamistim ve hayatımızda oturmamış çok çok şey vardi. Eşimin ailesi sürekli erken erken nasıl olacak ertelesekmi dediler durdular. Bir kere ağladım bile ki beni eşim biran önce evlenelim diye çok sıkıştırdı benim öyle bir talebim bile yoktu.. eşim herkese rest çekti. Yanımda olcaksaniz olun evlenicem dedi. Ailesi normalde çok iyi insanlardır ama çok kararlı davrandı kimse de tek birsey daha demedi herkes üstüne düşeni yaptı evlendik maddi anlamda çok da destek oldular sağolsunlar. Erkek ne istediğini bilmiyorsa kararlı değilse bir cacık olmaz yani.. kararlıysa da tam tersi... buradaki tek suçlu sevgiliniz. Yeterince gözleri kör olmamış yeterince sahiplenememis veya karakter olarak pasif...

Bu arada suan sürekli iyiki erken evlenmisiniz diyorlar evlendikten sonra hersey lehimize gelişti maddi manevi anlamda yüzümü kara çıkmadı şükür. O fırsatı sevgilinin SİZE sunması gerekirdi 9 yılın hatrına. .

burda haklısınız.
ailesi "askerlik olmadan olmaz" dedi ama askere git demedi. oğlum yüksek lisans yap dedi.
benimki habersiz tecil bozduracak kadar cesurdu, ama askere gitmeden sözlenecek kadar değil.
ama ben şimdi görüyorum çok doğru kararmış. o askerdeyken gidip gelmek zorunda kalacaktık çünkü.
ne kaybettiğini anlaması gerekiyordur belki de. ama bu saatten sonra o aileyle olur mu bilmiyorum.

ayrıca mutluluğunuzun daim olmasını diliyorum.

Bence direk kestirip atma. Gör bakalım seni ne kadar seviyormus fedakarlık sınırı neymiş. Bunu bir test gibi düşün.. geçerse bu adamla için rahat bi şekilde evlenirsin. gecemezse de gerçekleri henüz evlenmeden gördüğün için hergün sukredersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…