9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

işte bana mesafe koydurmadılar sorun o. yoksa ben çok seviyeli çok cici idare ederdim. kimleri kimleri idare etmedim.
hangi kadın sözünde beğendiği elbiseyi giydirmemelerini kabul eder ki? onu bile kabul ettim.

ya ben ne pis dolmuşum ne biçim bunalmışım.

bnde valla sözde begenmedigim bişey giydm ama o zmn hiç sinirlenmedim gün geçtikçe kaynana geldi gitti her geldiginde saçma sapan bişeyler dedi ben artık sinir krizleri geçirdim aglamaktan çöktüm eşim izne geldi beni gördü şok oldu nasıl bu hale geldin diye bırak sen inceldigi yerden kopsun sen kendine niye yazık etceksin ki allah aşkına seni seven adam restini çeker zaten anne kuzusu olmak ne demek yani hiç kendini üzme degmiyo gerçekten

resti çektim zaten, artık o düşünecek. kayınvalidenin anahtarla girmesi ne ya hangi devirde hangi şehirdeyiz allah aşkına?

yuh yani nasıl abartmış allahım ya nişanlanan erkek çocukları neden anında kıymete biner anlamam valla

ya ben burdan bakınca oğluna değer veren bi anne de görmüyorum açıkçası. iş için 5 gün il dışında kalmış, günde 3 saat falan uyuyabilmiş, eve gece saat 1de yatağının özlemiyle gelmiş çocuğa "sabah 7de kalk, kardeşini sınava götür, çıkana kadar bekle, onu ordan al sonra da marketten şunları şunları al" deyip, marketten gelince evi süpürtüp paspaslatmak değil değer vermek. benim annem bana değer vermiyor o zaman.

bize dicek laf kalmamış, siz zaten farkındasınız olayın

evet olayın farkındayım ama doldum işte. anlayamıyorum ben.
ya bu nasıl bir anne?
babası konuşmaya geldiğinde babama dedi ki "bu çocuklar 9 senedir birbirlerinden başkasını görmedi, bilmedi. birbirlerini seviyorlar, bize destek olmak düşer."
bir anne nasıl bile isteye oğlunu sevdiğinden ayırmaya çalışır? nasıl başka birinin çocuğunun 9 senesini ziyan eder? günah değil mi?

tek kelimeyle
kıskanmış

tek kelime olunca ve kıskanmış deyince kulağa hafif geliyor ama kıskanmanın içeriğinde bu his insana neler yaptırır, haset olanlar genelde vebal düşünmüyor işte kaldıki onu kemiren bişey bu sanırsam o yüzden uzatmışda uzatmış.
yani kv nin yaptıklarının sadece başlığı bu kıskanma ,o manada söyledim canım:)

Ne münasebet özür dilemek?
Asıl özür dilemesi gereken onlar başta o kız kaRdeş. Ne hakla ailee laf söyler ve ne hakla siz onların yanında azarlanırsınız?
Ailecek ilginçler gerçekten...

kıskançlık konusunda ben de hiç az değilim de kul hakkından korkarım. belki de o yüzden anlayamıyorum.

aynen öyle canm benmkide aynı valla kaynatam kaynanama teli verdi küçük oglunu ara dedi yani benm nişanlımı oda aman şimdi arayamam verde ortancayı arıyım dedi kaldm öyle güya kıymetliydi oglu ne oldu da aramadı işte sırf fesatlık başka bişey degil.

Ne münasebet özür dilemek?
Asıl özür dilemesi gereken onlar başta o kız kaRdeş. Ne hakla ailee laf söyler ve ne hakla siz onların yanında azarlanırsınız?
Ailecek ilginçler gerçekten...

söyledim anlatamadım.
sürekli azarlıyorlardı zaten, dışardan gelin aldık huzur bırakmadı demesinler, dün bir bugün iki hemen sorun yaratıyor demesinler diye hep sustum çünkü tarzları bu. bana veya anneme özel değil. herkese böyle. iki ayda yıldım ama. bezdim.

çatlarlar inşallah ne diyeyim.

9 seneniz çöpe atıldı gibi gelebilir size fakat evlendikten sonra yaşayacaklarınızla bu 9 değil 90 olursa üzülmezsiniz. Düşünerek bile ne yaşayacağınız çok ortada.

Özellikle evlendikten sonra " aile evleneceğin kişiden onemli" düşüncesine kesinlikle inanıyorum.
Anlayış, asalet, adap yoksa, aileler arası kultur farkı varsa o evlilik zehir oluyor.
..

Kimsenin dur demediği kişiler had aşabiliyor ve yaptığı herşeyi doğru sanabiliyor. Sizin kv.nizde bunlardan biri sanırım sizinde dediğiniz gibi.

Acımasın kalbiniz. Böyle olduğuna şukur edin.
Bu kadar kıymetsiz canınız yok.
Evlendikten sonra size saygısı olmayan bir aile ve buna göz yuman bir kocayla ömür geçmez.

hayatına geriğnden fazla ailesini sokup içine etmelerini istiyorsa ne yaparsan yap engel olamazsın.kendi kaybeder boşver.gitsin kötü yola düşmüş ve o yolda devam eden kadınla evlendirsin.hem o adama öyle eş hemde öyle kayınvalideye öyle gelin müstehaktır.

kayınvalide öyle evet ama yani insan isyan ediyor nasıl ya diye.
gram değer görmedim ama öncesinde böyle şeyler olmayınca kesip atılmıyor işte.

hayır lütfen onların akrabaları çok terbiyeli çok namuslu. ne münasebet yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…