9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Annesi 9 yıldır kabul etmiş şimdi mi etmeyeceği tutmuş hey Allah'ım.
Valla tek suçlu sözlün/eski sözlün her neyinse o.
O dur demediği sürece annesi tabiki böyle yapar.

Sizden vazgeçmesini gerektirecek neyiniz var veya neyiniz yok onu anlayamadım?
Hadi sizden vazgeçti, söz atıldı, gidip başkasına bakıyorlar.
Kriterleri nelerdir anasının? Nasıl bir gelin istiyor? :KK57:

Aklımı kaçiriciiiiimmm yahuuuuuuuu :KK57:
9 senedir aklı nerdeymiş?
O eski nişanlını var yaaaa evire çevire döveceksinnn!!!!! :KK62:
26 yaşındaki biri ben bu kızı seviyorum 9 yıldır hayatımda ondan başkasıyla olmaz ya kabul edersiniz ya da beni de kaybedersiniz diyemiyor muuuuuu :KK62::KK62:
Yuh yani yuuuhhh :KK34:
Gerçi bugün karşı çıksa yarın pes edip anasını dinleyecek :KK12:
Amaaaaaaaaan yallaaaahhh de :KK50:

ya empati de yapıyorum.

evinizde babaannenin ve halaların sözü geçiyor. annenizin gram değeri yok. babaanne ve halalar ne derse o oluyor. halanızın her lafı söylemeye hakkı var çünkü öyle alışılagelmiş ve yadırgamıyorsunuz.
sonra bu hala kayınvalideniz oluyor ve zaten hali hazırda size ite söyler gibi laf söyleyebiliyor olduğu için konumunuzda bir değişme olmuyor.
sonra babaanne halanız, anneniz siz, halanız görümceleriniz, siz çocuğunuz olarak değişiriyor, ama bu döngü hep devam ediyor.

gerçekten beni istemedikleri için kasıtlı mı yapıyorlar yoksa öyle göregeldikleri için doğal davranıyorlar ama ben öyle görmediğim için mi sorun oluyor bilemiyorum.

ya empati de yapıyorum.

evinizde babaannenin ve halaların sözü geçiyor. annenizin gram değeri yok. babaanne ve halalar ne derse o oluyor. halanızın her lafı söylemeye hakkı var çünkü öyle alışılagelmiş ve yadırgamıyorsunuz.
sonra bu hala kayınvalideniz oluyor ve zaten hali hazırda size ite söyler gibi laf söyleyebiliyor olduğu için konumunuzda bir değişme olmuyor.
sonra babaanne halanız, anneniz siz, halanız görümceleriniz, siz çocuğunuz olarak değişiriyor, ama bu döngü hep devam ediyor.

gerçekten beni istemedikleri için kasıtlı mı yapıyorlar yoksa öyle göregeldikleri için doğal davranıyorlar ama ben öyle görmediğim için mi sorun oluyor bilemiyorum.
Ne empatisi yaaaa :KK57:
Empatilerine tüküreyim :KK62:
Çok sinirlendim :KK14:

Aklımı kaçiriciiiiimmm yahuuuuuuuu :KK57:
9 senedir aklı nerdeymiş?
O eski nişanlını var yaaaa evire çevire döveceksinnn!!!!! :KK62:
26 yaşındaki biri ben bu kızı seviyorum 9 yıldır hayatımda ondan başkasıyla olmaz ya kabul edersiniz ya da beni de kaybedersiniz diyemiyor muuuuuu :KK62::KK62:
Yuh yani yuuuhhh :KK34:
Gerçi bugün karşı çıksa yarın pes edip anasını dinleyecek :KK12:
Amaaaaaaaaan yallaaaahhh de :KK50:

"kız ailemize uyum sağlayamıyor". nokta. bitti.

vazgeçme değil de, ben bi akşam bunlara gidecektim, aradım "müsait misiniz" dedim. neyse gittim. sofrada kıyamet koptu. vay arayıp gitmişim, orası artık benim evimmiş, ne demek haberli gitmek, çıkıp çıkıp gidecekmişim falan filan herkes birden yüklendi. ben de evlendikten sonra anneme de aramadan gitmeyeceğimi söyledim. neler dediler neler. benden 4 yaş küçük kız kardeşi ailecek samimiyetsiz olduğumuzu söyledi. ben yine saygısızlık etmedim, sadece gelmeden haber vermemin onlar için ne sakıncası olduğunu sordum ama cevap alamadım. ben gittikten sonra oğullarının evine randevuyla gideceklerse eşyaları almayacaklarını söylemişler, benim gibi gelinleri yokmuş. gidip özür dilersem affederlermiş. ben de sofrasındaki misafire hakaret eden kızına bi şey demeyen adamdan özür dilemeyeceğimi ve zaten özür dileyecek bi şey yaptığımı düşünmediğimi söyledim.
vazgeçme yok, olay burda koptu ama ben madem benim gibi gelinleri yok gel bohçalarını al dedim çünkü beni savunamamış.

çünkü akraba evliliğinde bok var. çünkü hanları hamamları var bölünmeyecek. çünkü dışardan hiç kız almamışlar ele karışmayı bilmiyorlar.

canım o zaman çok iyi düşünüp karar vermelisin, geleceğini iyi düşün, Allah yardımcın olsun.
Zaten bahane arıyorlarmış senin yaptığın birşey yok bu kadar büyüyecek

herkes öyle söylüyor ama ben başkasıyla da olamayacağımı bildiğimden çözüm arıyorum.

merhaba nısanlımdan once karadenizli bi sevgilim vardı o da aynısıydı bı turlu annesıne soyleyemedı benı bırak tanıstırmayı ha bugun ha yarın dıye oyaladı bende ayrıldım yasıda 26 idi. (Karadenizli miydi diye soruyosun ya herkese ondan ozellıkle vurguladım bunu bu arada bende egelıyım izmirliyim) su andaki nısanlımda karadenızlı hatta eskısıyle aynı memleketlı ama hiç oyle değl tam tersi gerekırse benım ıcın aılesıne rest cekebilecek bi insan.bu yetıstırılme tarzı ıle alakalı. ailenin tek erkeğı mı sızın sevgılınız ? bide nereli gercekten merak ettim ?:)

Bu tarz aile yapılarını biliyorum.
Evde büyüklerin sözü geçiyor maalesef. Anne anne gibi görülmüyor hatta ev büyüklerinin o çocuğun üzerinde daha çok söz hakkı oluyor.
Aile yapısı değişmez buna yapacak bir şey yok ama mümkün olduğunca uzağa taşınamaz mısınız?
Bir de 9 senedir istememiş ama nasıl olsa unutur veya çocuğu şimdiden coşturmayalım iş ciddiye binerse söyleriz diye düşünmüş olma ihtimalleri çok yüksek.

9 yıl hakkaten çok uzun bir süre... Alışkanlıklar var ve silip atmanız çok zor.
Bile bile lades olur mu? Bilemedim...

alışkanlıklar bi yana, tanıyoruz birbirimizi.
çoğu zaman konuşmadan anlaşıyoruz.
bi muhabbet bi şey hatırlatınca, aynı anda bakışıp gülüşüyoruz.
yemek yerken birbirimizin ne yiyip ne yemediğini bildiğimizden, birbirimizin tabağından aşırıyoruz.
bi de nasıl oldu bilmiyorum, bi yerden sonra tenimin kokusu değişti onun gibi kokuyorum.
bırakıp gidemiyorum.

canım o zaman çok iyi düşünüp karar vermelisin, geleceğini iyi düşün, Allah yardımcın olsun.
Zaten bahane arıyorlarmış senin yaptığın birşey yok bu kadar büyüyecek

bahaneyi başından beri arıyorlardı ama evime öyle cart diye giremeyeceklerini anlayınca kopardılar bence. ev onların ya, ben barınıyorum sadece orda onlara göre.

merhaba nısanlımdan once karadenizli bi sevgilim vardı o da aynısıydı bı turlu annesıne soyleyemedı benı bırak tanıstırmayı ha bugun ha yarın dıye oyaladı bende ayrıldım yasıda 26 idi. (Karadenizli miydi diye soruyosun ya herkese ondan ozellıkle vurguladım bunu bu arada bende egelıyım izmirliyim) su andaki nısanlımda karadenızlı hatta eskısıyle aynı memleketlı ama hiç oyle değl tam tersi gerekırse benım ıcın aılesıne rest cekebilecek bi insan.bu yetıstırılme tarzı ıle alakalı. ailenin tek erkeğı mı sızın sevgılınız ? bide nereli gercekten merak ettim ?:)

sanırım yetişme tarzı. sevgilim sülalenin tek erkeği. anne tarafında başka erkek yok ve çok özür diliyorum ama anne tarafı komple köle gibi kullanıyor çocuğu. tokatlılar.

Bu tarz aile yapılarını biliyorum.
Evde büyüklerin sözü geçiyor maalesef. Anne anne gibi görülmüyor hatta ev büyüklerinin o çocuğun üzerinde daha çok söz hakkı oluyor.
Aile yapısı değişmez buna yapacak bir şey yok ama mümkün olduğunca uzağa taşınamaz mısınız?
Bir de 9 senedir istememiş ama nasıl olsa unutur veya çocuğu şimdiden coşturmayalım iş ciddiye binerse söyleriz diye düşünmüş olma ihtimalleri çok yüksek.

doğru özetlemişsiniz.

uzağa taşınamayız, özel sektör ve güya babası işe yakın yerden ev verecekti. ben kiraya çıkmaya razıydım ama kabul etmiyorlardı.

bence nasılsa hevesi geçer vazgeçer diye beklediler, o vazgeçmeyince beni vazgeçirmeye çalışıyorlar.

9 yıl ne demek
kim sevmese 9 yıl beraber olabilir
annesi sevenleri ayırdığına çok pişman olacak bence
bazen kısmetten ötesi yok ..zamana bırakın ..Allah yardımcınız olsun..

tokatı karadenızden saymıyorum :)
evt yetıstırılme tarzı ve tek erkek olması cekılmez gercekten cok zor :x

nereye giriyor ben de bilemedim ki iç anadolulular daha saygılı insanlar ben bu kadar saygısızlığı sadece karadenizde gördüm

9 yıl ne demek
kim sevmese 9 yıl beraber olabilir
annesi sevenleri ayırdığına çok pişman olacak bence
bazen kısmetten ötesi yok ..zamana bırakın ..Allah yardımcınız olsun..

annesine beddua ederken fetullah gülene depar attım resmen
hayır bi de evde kızı var azıcık allahtan kork di mi
o da yok
duanız için teşekkürler

nereye giriyor ben de bilemedim ki iç anadolulular daha saygılı insanlar ben bu kadar saygısızlığı sadece karadenizde gördüm
annesine beddua ederken fetullah gülene depar attım resmen
hayır bi de evde kızı var azıcık allahtan kork di mi
o da yok
duanız için teşekkürler

genelde bu gibi durumlarda zaten eve öyle bir gelin geliyor ki
istemedikleri gelin adayını mumla arıyorlar
ama yine de o raddeye gelmeden senin içinin en huzurlu olacağı şekilde çözülür dilerim tabi

X