- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #8.521
Açılın, ben özetlerim
Pofuduk'la sevgilisinin arasında aileden dolayı sorunlar vardı. Aile her şeye karışıyordu; bu sebepten yüzük attılar. Bu arada sevgilinin dedesi öldü; Pofuduk kıyamadı, yanına gitti sevgilisinin. Aile "Sen bizi yanlış anladın kızım" demeye getirdi. Öyle tekrar yüzükleri taktılar; barışmış sayıldılar. Sorunlarla ilgili Pofuduk aileyle yüzleşti. Sevgilisi bir nevi (bize göre) onu ortaya attı yani. Sonra o da Pofuduk'un ailesiyle konuştu; "Bir daha Pofuduk ne derse o" dedi (güya).
Sonra aile "Bizim alt katımızdaki daireye taşının" dedi; Pofuduk istemedi. Sevgili "Ben halledeceğim" dedi ama halletmedi. Sonra onun da orada oturmak istediği ortaya çıktı ve sevgili bir de üstüne ilgisizleşti. Buluşmaları filan unuttu. Pofuduk tam alt katla ilgili yumuşuyordu ki evlendikten sonra, aynı apartmanda oturan ve daha önce Pofuduk'un canını sıkmış teyzeye göz kulak olmalarının da beklendiği ortaya çıktı. Yani sevgilinin "Bize karışmayacaklar" dediği yalan oldu; daha şimdiden onlar evlendiğinde üstlenecekleri görevler bile belirlenmişti.
En son sevgilisi nişan alışverişini unutunca ve saatlerce telefonuna çıkmayınca Pofuduk nişan attı. Gerçi eve dönerken yüzükleri de yanına almış ama, neyse
Şimdi sevgili arayacak mı diye bekliyoruz. Biz bohçaları götürmesi taraftarıyız; Pofuduk ise bunun son gemiyi de yakmak olacağını düşündüğünden henüz bunu yapmıyor. Cumaya kadar süre vermiş sevgilisine.
Edit:
Ay bu özetten sonra neler oldu bunun üstüne 500 sayfa daha yazılmış ne tecavüzü neler olmuş ya Bilen biri özet geçebilir mi çok merak ettim