Baskasiyla olmayacagini nerden biliyorsun.
Su an ikinci cocuguma hamile oldugum adam yapsa bunlari aninda bosarim inan.
Gozumde de olmaz.
Kendinizn kiymetin bilin.
Dunya da illa erkek lazim deyil.
Ayrica bir ton adam da var.
Sana kiymet vemiyene sen donup bakma bile birak arkasindan aglamayi.
Kimleri bulursun eye kismetinde varsa.
Kismette yoksa da istedigin Kadar odun ver gene olmaz gene olmaz.
Başkasıyla olmayacak da ne demek? Seni annesinin bir Lafiyla askıya alan bi r köşeye atan adam yüzünden rahibe hayatı mi yaşayacaksın. Aksine daha güçlü olacaksın daha sağlam kararlar vereceksin. Unutma sen uzun ilişki uzmanisin herkese nasip olmaz.. diğer ilişkide yaptığın hataları yapmayacaksin.. 1 aydır hiç mi iletişim yok mesaj falan da mı yok?
iletişim var da yüzyüze konuşmak için o olayın üstünden 1 ay geçtikten sonra buluşabildik.
ben artık kendimi değerli bi kadınmış gibi hissetmiyorum o yüzden başkasıyla olmaz.
askerdeyken her sabah şiir yazarak günaydın dedim mesela. kaç kadın yapıyor bunu?
bunun gibi bi sürü şey. kendimi övmek için söylemiyorum ama cidden ilgili ve özverili bi sevgili olduğumu düşünüyorum.
bi pazar ordaydık, sevgilim balık yiyemediğimi söyledi, sordular anlattım falan. fırında büyük balık yiyebiliyorum ama hamsi kızartmasını içim almıyor dedim. aynı hafta perşembe kayınvalidem yemeğe çağırdı ve evet hamsi kızartmış. yersem seveceğime inanıyormuş.
yedim mi? yedim. sırf sussun artık diye 5 tane yedim. ağzıma gelen kusmuğumu yuttum mu? yuttum.
o evde bana bir bardak çay verilmedi. gittim kendim aldım.
ya ben oğullarına 9 sene destek olmuşum. össye girdi, okulunu bitirdi, askere gitti, işe girdi. ben hep yanındaydım. insan biraz minnet duyar.
ben o evde hiç değer görmedim. artık kendimi değersiz hissediyorum. özgüvenim kırıldı.
yemek pişirmekten falan konuşuldu mesela, biz egeliyiz, sebze yemeklerini etsiz yaparız. zeytinyağlı kültürü vardır yani. sebzeyi etsiz pişirdiğimizden bahsedince bana "senin yemeğin yenmez" dendi.
yatak odasını siyah istedim, bence yatak odası koyu renk olmalı ışığı yansıtmaması adına, hastalık durumunda gün içinde de uyunabilmesi için, o öyle olmaz diye hepsi bir bağırdı bana.
sonbahar düğünü istedim, "sen cahilsin, bilmezsin" dediler.
çok fazla aşağılandım, hiç değer görmedim. tekrar birini sevip de ailesiyle tanışmak isteyeceğimi sanmıyorum.
ayrıca çok fazla anı var, o başka bi konu zaten.