- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.690
- 88
- 32
- Konu Sahibi MissKitty86
Ben saçlarıma yapmistim sapsarı oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genital bölgeye bez ağda kullanmayın. Bez ağda genital bölgede kullanılmaz. Tabak ağda kullanın. Yoksa sarkma sorunu olurKızım 12 yaşında biz bu sene başladık agdaya.
Kollari bacaklari tüy şeklinde killi.
Bacaklar için sürekli pantolon giyindiginden ötürü şuan almayı düşünmüyorum.
Kolları icin de 1 sene daha beklemek istiyorum , sorun etmiyor çünkü .
Genital ve koltuk altı için bez agdalar var onlara başladık.
hormonal bi sorun olacak diye bir şey yok.siz yine de götürün, beni de götürmüşlerdi küçükken ama doktor artık her şeyin öne çekildiğini kıllanma regl ergenlik gibi şeylerin daha küçük yaşlarda başladığını o zamanlarda bile söylemişti.ağda bandıyla alabilirsiniz hassas ciltler için olanlar varya, sonrasında aloe vera jeli uygularsınız ya da bepanthol sürersiniz.ya da normal ılık ağdayla ufak ufak çok sert sert yapıştırmadan alın bakalım hoşuna gidicek mi dayanıcak mı.çook iyi anlıyorum onu ben de çok rahatsız olurdum.yaşadığı ve bilinçaltına yerleşen özgüven sorunu da cabası.Benim hic aklima gelmedi. Kücüklügünden beri cok killi, bende olmasada ailede bazi kadin akrabalarda var bu sorun ve onlara cekti herhalde demistim. Yarin ilk isim randevu almak olacak
Sen yap evde zamanla alışırEvet onun icin gercekten cok zor bir durum artik. Bunca zaman birsey yapmamak icin direndigim icin kendime kiziyorum.
yurt disindayim ve burda 9 yasinda ki cocuga agda yapmazlar diye düsünüyorum
Ahh aylardir konusuyorum ama fayda etmiyor artik icin icin agliyorBenim kızkardeşimde de çok aşırı kıl var 9 yaşında henüz. Esmer küçük kızlarda bu durum normal. Genellikle kılları daha çok oluyorlar. Bence onunla konuşun takmaması gerektiğini konuşun. Bu yaşta ağda yapılması iyi değil. Henüz küçük olduğu için o acıya dayanamaz biz büyükler bile o acıya dayanamazken üstelik.
Doktora görürse vereceği(yine götürsün problemi öğrenmek acısından) ilaç doğum kontrol hapi veya hormon(ostrojen) ilaci, bunları da o yaşta çocuğa vereceğini sanmam doktorun verse de sağlığını nasıl etkiler o yaşta.. ama yine de götürsün sağlık sorunu olup olmadığını öğrenir en azindanTüysel problemler hormoneldir genelde. 9 yasindaki cocugunuza doktorun önermediği tüy dokuculerdir, agdalardir, lazerdir uygulamayin. Cocugunuzun cildi su an o kadar hassas ki. Zaten doktorunuz cocugunuzu kontrol ederek cocugunuza uygun seyleri verecektir. Gecmis olsun.
Kızınız çok hassasmışAhh aylardir konusuyorum ama fayda etmiyor artik icin icin agliyor
Ama onu anlayan bi annesi olduğu icin çok şanslı.Gercekten cok zor. Acisini ben hissettim
Çok fazla acıdığını söyleyen var buzun ya. Kullanıcı yorumlarını okudum da. Maddi durumum müsait değil şu an. Atanırsam da doğu görevinin bitmesini beklyeceğim mecbur. Bana daha çok var lazer için yaniay ben bunu her konuya yaziyorum ama yine dayanamicam ahsjhsajh gercek buz lazer yapan bir yer bulup hemennn yaptirin benim sapsari tuylerim bile bitti oyle soyleyeyim. ve geri cikmadi da 7 yil
oldu. ama cakmasi cok fazla, kendi sitelerinde hangi merkezlerde oldugu yaziyor yasadiginiz yerden bulup yaptirabilirsiniz sifir aci ve kalici cozum
ay ben bunu her konuya yaziyorum ama yine dayanamicam ahsjhsajh gercek buz lazer yapan bir yer bulup hemennn yaptirin benim sapsari tuylerim bile bitti oyle soyleyeyim. ve geri cikmadi da 7 yil
oldu. ama cakmasi cok fazla, kendi sitelerinde hangi merkezlerde oldugu yaziyor yasadiginiz yerden bulup yaptirabilirsiniz sifir aci ve kalici cozum
Bilgilendirme için teşekkürlerGenital bölgeye bez ağda kullanmayın. Bez ağda genital bölgede kullanılmaz. Tabak ağda kullanın. Yoksa sarkma sorunu olur
Benim de yeğenim aynı durumda. Sürekli uzun kollu giyiniyor. Aldım güzelce konuştum anlattım. Ama üzerine gitmedim. Anlattı bana. Kafaya çok takıyorum diyor. 13 yaşında. Çok güzel bir kız normalde. Herkes çok beğenir. Onunla da dalga geçmişler. Ben konuştum sadece yine de sen bilirsin nasış giyinmek istiyorsan öyle giyin dedim.Merhaba arkadaslar, dün kizimin icin icin aglamasindan sonra bu konuyu bir an önce cözmem gerekiyor. Benim kizim malesef cok killi. Ve okulda alay ediliyor. O kadar cok dert etmis ki kendine kisa kollu giymiyor artik. Bu konuda ona sagligini bozmadan nasil yardimci olabilirim? Lazer icin tabiki cok kücük. Epilasyon da istemiyorum ama ne yapabilirim onun icin?
Bebek kende sürülürse çıkmaz mis çok okudum ben de bebeğime denicem böyle ilerde sorun yaşamasını hiç istemenHerkes ardada karar kılmış zaten..
Tüylerin dahada fazlalasmamasi için yapılacak tek şey de bu. Ama canı çok yanmasın diye anestol emla gibi kremler var. Geçici uyuşukluk veriyor. Onu mutlaka yapin. Cin işkencesine dönmesin.
Bide anadoluda söyle birşey var. Ilk ağdanı yaptığında karınca yumurtası yagi sürersen çok zayıflarmış.tuyler. bunu da araştırın. Bulabilirseniz uygulayın bence