- 18 Mayıs 2020
- 231
- 201
- 33
- 29
- Konu Sahibi MissKitty86
doktora gittiniz mi? gittiyseniz ne dedi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sunu epeyi arastirdim ama bulamadim yaptiran.Yuz icin ariyorum.Ben igneli eziyeti ile hallettim ama kardesimin (yetiskin)yuzu icin arastiriyordum bir ara gri ama ince tuy baska lazerler kalinlastiriyor yuz gobek vn ince tuylu bolgeleri sakin bulasma dedim. ignelide yaptiramam ben eziyeti,su degmeme suresi,yarasi beresi ugrasamam diyorya benim aci esigim zaten cok yuksektir ama acimadi yani. nasil desem anlik bi sey sonra kayboluyor zaten soguk, yaptigi oda da soguk. hic hissetmedim desem yeridir. dene bir sey kaybetmezsin soz![]()
Sunu epeyi arastirdim ama bulamadim yaptiran.Yuz icin ariyorum.Ben igneli eziyeti ile hallettim ama kardesimin (yetiskin)yuzu icin arastiriyordum bir ara gri ama ince tuy baska lazerler kalinlastiriyor yuz gobek vn ince tuylu bolgeleri sakin bulasma dedim. ignelide yaptiramam ben eziyeti,su degmeme suresi,yarasi beresi ugrasamam diyor
Siz yuzemi yaptirip sari tuylerde sonuc aldiniz acaba
Bir ara sivilcede kullanilan bir isin icin yazismistim bir dermotologla aslinda ana kullanim alani sivilce oda cok olumlu konusmamisti aerolese lazer neo lazer diye geciyordu Oda
Cok Tesekkurler bir bakayim Yok o isler dolandiriciliga girmis guzellik merkezi lazer klinigi cok cozumlu olmuyor cok magdur okuyorum buralarda zaten ya dermotolog yada hastane ancabenim yuzumde de sari ama cok tuy vardi ona favori mi ne deniyor hani sari ama coktu guneste falan cok belli oluyordu. soprano ice cihazla bitti o da. ama iste cihaz ilk ciktiginda bir doktora yaptirmistim ben. simdi o isin de cakallari cikmistir herhalde, soprano ice lazer diye aratinca cikan sitede orijinal cihazla uygulama yapan merkezler cikiyor. oradan kendinize uygununu bulup bir gorusebilirsiniz belki
Ben cok tüylüydüm.Tüm vücudum.Beni cok etkiledi.Su anda 43 yasindayim.Bacaklarim cok cok azaldi.Kollarim nispeten azaldi.Bana göre kil ve tüy olmayan ya da çok az olan insanlar cok sansli.Ozgüvenimi büyük oranda etkiledi.Dünyaya yeniden gelsem ilk istiyecegim sey tüysüz olmak olurdu.Sizi nasil etkiledi bu durum. Yani kalici psikolojik sorun olurmu
Benim yeğenimin de ilkokul 3 te göğüsleri epey belirgin olduğu için arkadaşları dalga geçiyor ve çok utanıyor. Kendisi de kilolu biraz iri duruyor o yüzden daha çok dikkat çekiyor. Maalesef bu yaşlarda çocuklar karşısındaki arkadaşının ne hissedeceğini pek düşünmüyor. Kızınız için en mantıklısı ağda bence
Orasi öyle tabi. Ben aylardir kizima bu konu yüzünden mücadeleci ve özgüvenli olmasi gerektigini söylüyorum ve telkin veriyorum ama artik öyle kötü ki dün kisa kollu elbise cikardim giymesi icin aglaya aglaya giymek istemedigini söyledi. Bu sicakta uzun kollu ile dolaniyor pisiyor terliyor ama ne kadar icine dert olduysa cikartmiyor
Bende konuya istinaden bir anımı anlatıyım bembeyaz tenli sarı tüylü birisiyim orta birinci sınıfa giderken birini seviyordum çocukça masum sevgi işte teneffuste falan konuşuyorduk neyse bu çocuk bana biyiklarin çıkmış dedi tabi ben zeki hiçbir yöntemi bilmediğim için ve tek bildiğim yöntem tras olduğu için olmayan biiyigimi babamın permatigiyle almistim annem öğrenince bir bayilmalar bir bagirmalar kızınız içinse ağda yaptırın anestezik kremlerle kıl tüy geçer
Ben de sarı ve ince tüylüyüm. Hiç biyik almak aklima bile gelmezdi. Lise 1. Sinifta sevgilim biyiklarin var demişti ki (dibime girip baktigi içi ) evet gün ışığında hele yan profilden elbette belli oluyordu ve ben de ilk sefer jiletle kazimiştim.Siz yazinca aklima geldi, bunu bir tek ben yapmişimdir diye dusunuyordum.
![]()
Evet oda sırada başını koyarsın ya öyle yanıma geldi birde gülmüştü biyiklarin çıkmış derken hahahh
Çocukluk işte ben şimdi o çocuğa bakmazdimHöf ben çok utanmiştim ya insan bu kadar acik sozlu olmak zorunda mi?
Sizinki en azindan ortaokul, bizim liseydi ve cocuk benden 1 yaş buyuktu.Utandirarak soylemek dalga gecmekte nebileyim...
Velet oyle mi soylenir. Simdi olsa utanacagima laf sayardim.![]()
Çocukluk işte ben şimdi o çocuğa bakmazdim![]()