- Konu Sahibi Handandandan
-
Günaydınlar takımcımmm a.s.
Kahvaltım yarım simit, 1 kk peynir ve 4 yeşil zeytin..
Bu hafta ben de sabitim maalesef.. Serapçım ne güzel vermişsin işte, tebrikler canikom Şeniz
günaydın kılzar nasılsınız. kızlar ben krban bayramından beri bir türlü adapte olamadım. dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyo. çok sıkta GİREMİYORUM BİRAZ STRESLİ GEÇİYO İŞ YERMİDE GÜNLER ONUNDA ETKİSİ VAR. Bİ MÜDDET ARA VERSEM KENDİM İNBİRAZ TOPLASAM OLUR MU KIZLAR YANİ BÖLE Bİ UYGULAMANIZ VARI. HEM BEN KENDİME GELENE KADAR BAŞKA Bİ ARKADAŞTA BENİM YERİME YARARLANMIŞ OLUR NE DERSİNİZ OLUYO MU BÖYLE BİŞİY. ESKİDEN ÇOK GÜZEL VERİYORDUM ŞİMDİ DURDU ÇOK CANIM SIKILIYOR BU DURUMA AÇIKÇASI
günaydınlaar
o kadar uğraşa dikkate yarım kilo gitmiş ki oda regl dönemi attığım ödemim yani bende sabitim aslında
kızlar bu böyle devam ederse ben artık ara verecem
iyice pskolojimi etkilemeye başladı
bide burda boş yere yer mi işgal ediyorum düşüncesine kapılmaya başladım valla
evet serapcım haklısın bende kendime yaza kaddar zaman tanıdım eğer veremezsem bırakacam artık
çünkü bi yerden sonra insanın pisikolojisi alt üst oluyor
ben bir yıldır diyetteyim 77 ile başladım 1 yılda ancak 10 kilo gitti yavaş çook yavaş ama 3-4 aydır artıkyerimde kaldım bir diyetisyene danıştım bir müddet daha böyle devameder veremezsen ara ver bir kaç ay kilo almadan bekle sonra tekrar dene dedi
onun için bu benim son ayım eğer bu ayda hep böyle giderse artık ara vermenin vakti gelmiştir diyce ki geç bile kaldım aslında
çubukcum afiyet olsun canım
dün bende aşure yedim yarım kase ama öyle doymuşumki akşam yemeği yiyemedim
ama saat 9 bir acıktımjki sorma meyveyle geçiştirmeye çalıştım artık
haklısın canım ara vermek gerekir benim hatam çok fazla zayıflama hapları kullandım o yüzden yavaş gidiyo kilolarım ama bu sefer çok inat ettim akşam eşim yanımda çikolata yiyor ama ben yiyemiyorum bu arada sen 10 kiloyu nasıl verdim martta kadar en az 73 olmam lazım:Saruboceq:
Arkadaşlar kilomu hesaplamışsınız çok teşekkür ederimm
Allaha çok şükür bugün bilgisayarım var akşam geldiii
Kızlar nereye yaaa gidiyorsunuzzzz tam sizlere alışıyoruzz gidiyorsunuzz ama sizlerde haklısınızzz
hoş geldin edacım
napalım bazen ayrılmak daha iyi olabiliyor gayede böyle karar vermiş sayg duyuyorum
inşallah ben düzelirim bu ayda ayrılmak zorunda kalmam çünkü bu rayı bırakmayı istemiyorum
ama böyle devam etmekte kendime saygımı ve güvenimi rencide ediyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?