- 3 Eylül 2015
- 1.330
- 2.900
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #123.761
Canım çok geçmiş olsunyok canim buyuk kizim hasta oldu
kanli ishal sanmistik sukur degilmis
ikizinide kontrol ettirdik beraber yatiyorlar bulasicimi diye
sende bir süpriz varya hayirlisi bakalim
persembe kizlar en gec 11 gibi bildirimi bitirin listeyi yapip paylasip cikayim
yoksa zor durumda kalirim bilesiniz
Genelde uzun bayram tatillerinde etaplar birleşir canım,2 etap bildirimi birden tek etapta yaparız ve verdiğimiz 2 ye bölünürNasıl yani etap birleşmesi ne demek?
Evettttt canımmmm;durakladığım halde pes etmeden diyetime ve sporuma devam etmenin mükafatını almaya başladım çok şükürrrİyi ki birleşmemiş. Nasıl geçiyor bu hafta perşembeye iyi bi sonuç görecek miyiz
kiz bu senmisinCanım çok geçmiş olsun
Evet Beril'immmmm,sürprizlerle geliyorum yarınki bildirim bi ipucu olabilir
Tamam canım,ben zaten sabah 7 gibi yaparım.
Genelde uzun bayram tatillerinde etaplar birleşir canım,2 etap bildirimi birden tek etapta yaparız ve verdiğimiz 2 ye bölünür
Evettttt canımmmm;durakladığım halde pes etmeden diytime ve sporuma devam etmenin mükafatını almaya başladım çok şükürrr
Ay keşke banada biri yemek yapsa yaGeldim fıstık;yemek yaptım bu saate kadar.Kendime ayrı yaptım ama yağsız,bizimkilere normal yaptım,yarın bomba gibi patlıycam tartıda inşallahhhh
Benim canım kaptanımkiz bu senmisin
sasiriyom gecen pes eden kocabebek bak bir anlik fevrilikle bu heyecani yasayamayacaktin
Yakın olsak yapardım Sevil'cim seve seve,çok severim yemek yapmayıAy keşke banada biri yemek yapsa ya
ben acgözlü bir kariyim mezuniyet istiyorum sendenBenim canım kaptanımBeni düşerken tutup,silkeleyip,toparlanmam için söylediğin her harf için teşekkür ederim Ben de senin ve takımımın bana desteğini,güvenini inşallah bu haftaki sonucumla süslüycemmmm
Mezuniyeeeettt,inşallah Beril'im diyetimin 1.yıldönümünde 40 kiloyu vermiş olarak o mezuniyeti görürümben acgözlü bir kariyim mezuniyet istiyorum senden
niliufer ne pisirdin canim ya
Benim canım kaptanımBeni düşerken tutup,silkeleyip,toparlanmam için söylediğin her harf için teşekkür ederim Ben de senin ve takımımın bana desteğini,güvenini inşallah bu haftaki sonucumla süslüycemmmm
Kocana yaptir canimAy keşke banada biri yemek yapsa ya
Slm b
Boyum 164 kiloma daha bakamadim yarin tarti almam lazim ama 85 rahat varimdir ya ben aslinda 61 kiloydum sonra sigarayi biraktim 2 bucuk ay kadar ve 18 kilo fln aldim tekrar basladim sigaraya bir gram veremedim cok yemiyordumda sigarayi biraktigim gibi yemiyordum yani doktora gittim cünkü durmada kilo aliyordum ve guatir cikti ömür boyu hap kullanmam gerektigini söyledi doktorum ama böyle durmadanda kilo alinmaz biryerde biseyler olmasi lazim tabbi haplar olmayan hormonu salgiladigindan dolayi diyetle desteklenirse kilo verebilirim sanirimhm hedef kilom 65 olsun simdilik sonrasinda bakariz
Benim canım kaptanımBeni düşerken tutup,silkeleyip,toparlanmam için söylediğin her harf için teşekkür ederim Ben de senin ve takımımın bana desteğini,güvenini inşallah bu haftaki sonucumla süslüycemmmm
Slm b
Boyum 164 kiloma daha bakamadim yarin tarti almam lazim ama 85 rahat varimdir ya ben aslinda 61 kiloydum sonra sigarayi biraktim 2 bucuk ay kadar ve 18 kilo fln aldim tekrar basladim sigaraya bir gram veremedim cok yemiyordumda sigarayi biraktigim gibi yemiyordum yani doktora gittim cünkü durmada kilo aliyordum ve guatir cikti ömür boyu hap kullanmam gerektigini söyledi doktorum ama böyle durmadanda kilo alinmaz biryerde biseyler olmasi lazim tabbi haplar olmayan hormonu salgiladigindan dolayi diyetle desteklenirse kilo verebilirim sanirimhm hedef kilom 65 olsun simdilik sonrasinda bakariz
Buldun yapacak insanıKocana yaptir canim
Ayyy bende keşke yarın tartıda bi mucize görsem ne güzel olurdu ama aşağı mucizeCanım çok geçmiş olsun
Evet Beril'immmmm,sürprizlerle geliyorum yarınki bildirim bi ipucu olabilir
Tamam canım,ben zaten sabah 7 gibi yaparım.
Genelde uzun bayram tatillerinde etaplar birleşir canım,2 etap bildirimi birden tek etapta yaparız ve verdiğimiz 2 ye bölünür
Evettttt canımmmm;durakladığım halde pes etmeden diyetime ve sporuma devam etmenin mükafatını almaya başladım çok şükürrr
İnşallah canımmmm,Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınAyyy bende keşke yarın tartıda bi mucize görsem ne güzel olurdu ama aşağı mucize
Hem de karnıbahar haşlaması bir tabak 30 kalori canım ya muhteşem az ve doyurucu,evetttt rakibem bu hafta bomba gibi geliyorummmmm-Bin muhtesem gunes- bakalim kac kilo gidecek rakibem... bende yarin karnabahar haslicam guzel oluyo
Canım benim çok sağolSelam canim tartida iyi bi sonuç gördün sanirim senin aşina cook sevindim iyiki pes etmedim canim valla
Niye canım buraya girmene mi kızıyorberilceee Kaptanim ben en fazla 10 gün izin kullanabilir miyim girebildigim zamanlarda gireceğim.
Eşimle biraz sorunlarımız var .
berilceee Kaptanim ben en fazla 10 gün izin kullanabilir miyim girebildigim zamanlarda gireceğim.
Eşimle biraz sorunlarımız var .
Kızmiyor sadece söyleniyor canim.Niye canım buraya girmene mi kızıyor
Aynen canım buz ee oyleSizde de mi. Biz de acayip bozuğuz. Bildiğin depresyondayım. Canım hiçbişey istemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?