- 6 Kasım 2015
- 2.064
- 4.802
- 53
- 47
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #123.541
Hayırlı cumalar
Günaydın canlar
İyiymiş bende indireyimEvet canım uygulama adı Kilonuzu Görüntüleyin
Teşekkür ederim canım dün çıplak ayak yürüdüm bir de mqhvoldu ayak tabanlarim kızım ağladı 20 dkdan sonra indim başım döndü daha yapcaktim korktum açıkçası :)Yok canim yememistim ilk kez yedim canim çok çekti onuda.aynen canim benim biran evvel inelim su hedef kilolara.bu arada canim kosu bandin geldi hadi gozun aydin bende suan bantin uzerinden yaziyorum ilk basta basi donugo insanim ama zamanla ustunde mesaj yazacak duruma geliyor )
Menün güzel canimMenum
Sabah
1,5 h.yumurta
Domates salatalık marul biber 1kk az peynir
Ogle
3yk bulgur pilavi 1kase yogurt
Salata
Ara
3 mandalina
Aksam
Yoğurt 2 çatal yagda yumurta marul 3dal peynir yarim kkk salatalık domates turp
Ara 1 mandalina
Su 2lt limonlu
Spor25dk catdio
Tamam canım bu hafta yarisalim :)Bence caydırıcı canım ya
Yok kiz detoks yaptim ya ondan rakip olabiliz
Hic gormuycem derken kaptanım
bugunu yazdım kiz
Teşekkür ederim canım evet aynen öyle :)Aferin zaten dünden kalan pilavın da tadı çıkmazdı :) -kedi uzanamadığı ciğere misali pilavı harcayalım bari-
güzel olmuş tatlım
Menün güzel yanlız ayva nar ve muz meyvelerinin yarısı bir porsiyona eşit. Bir dahakine aklında bulunsun canım
Süpersin. Gözün aydın bandın geldiğine göre kim tutar seni :)))
Bir gün içinde 3 porsiyon meyve çok olmuş. Meyveler de o kadar masum değil . Bplca şeker içeriyor
Pilavı olmamış hadi yedin öğlen menünde olsa daha iyiydi. Bu arada az öğün yerine az porsiyon sık öğünü tercih et. Sabahlarına yeşillik katabilirsin.
Anacım korktum senden. Bi geldin pir geldin :) tebrikler
Hafif olmuş ama her öğlen müsli sıkmıyor mu
Bence olmuş
Suuuuuuu inşallah içmişsindir sonra da
Bence olmuş
Badem ceviz ne kadar avuç mu kse mi tane mi. Ayrıca öğlen orman kebabı da olmamış. O ağır ce yağlı oluyor sanki
Güzel olmuş cnm
Ellerine sağlık ama kötü olmış %
İnşallah haftaya acısı çıkar
Meyve çom olmuş. Eee insan o kadar eksi.olunca yiyesi gelir di mi
Sosis göze batıyo sanki ama o sporla gitmiştir
Gunydin kaptanim nasılsınHayırlı cumalar
Günaydın canlar
Çok kötü değil canım sorunun sadece üst bölgede onlar da gidecek zamanla inşallah
Sen nasıl 84 kilosun ama ya. Hiç öyle gözükmüyorsun bu resimlerde?
90 civarı gorunuyorum de miSen nasıl 84 kilosun ama ya. Hiç öyle gözükmüyorsun bu resimlerde?
Bak bak suna yine bos tarafi goruyo kizim benimle ayni duruyon yetmislerde bak simdi kiracam kafanı90 civarı gorunuyorum de mi
Hayır yaa gayet zayıf duruyorsun...90 civarı gorunuyorum de mi
Aay mutlu oldumHayır yaa gayet zayıf duruyorsun...
Ben bu fizikle yıllarca nasıl yaşamışım ya hep umutsuzdum zaten.nisan fotolarima baktım bu gün 89 kiloydum. Nisanimda tek bulduğum üzerime olan kıyafeti giydim mor renk. Eltimde mor giymiş nisaninda sonradan gordum facesinde kesin beni cekemedi de giydi demiştir tuhaf olduKiz sen delimisin önceki resimlerine göre cok ciddi fark var bi on kilo sonra dahada güzel olacaksın hic kendini demoralize etme bak bi hafta çooook ciddi dikkat et bak onda bile fark edecek hadi gelecek haftaya kadar super bi performans gösterelim kendimizi kötüyüm diyerek yemeğe salip sonra pismanliklarimiz devam mi etsin her hafta bir kiloyu vermeyi hedefleyip bir ay sonraki guzellige odajlanalim hic gerek yok uzmulmeye .uzulneye harciycamiz vakti motive olmaya harcayalimki beyin pes edip kendiliğinden vermeye baslasin dimi güzellik. biz farkediyoz fotolarda bile sen fark etmiyonmu onceki halinden daha kotu değilsin dimi onun farkina var bu halindende güzel ol hadi bakiyim yok oyle kotuyum su bu
Sen bekarlığında da kilolu muydun.. ben de söze 2 ay kala kıyafet baktım. Hiç hoş durmuyordu o guzelim elbiseler. Sonra hemen diyet yaptım. Soze kadar 8 kilo civarı verdim de istedigim kıyafeti giydim.. kilo biraz fazla olursa adam akıllı abiye bulmak zor oluyor..Ben bu fizikle yıllarca nasıl yaşamışım ya hep umutsuzdum zaten.nisan fotolarima baktım bu gün 89 kiloydum. Nisanimda tek bulduğum üzerime olan kıyafeti giydim mor renk. Eltimde mor giymiş nisaninda sonradan gordum facesinde kesin beni cekemedi de giydi demiştir tuhaf oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?