- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #123.241
Tamamdır. Sana bugün karatay beslenmesini önerir misin diye soracaktımseker kiz
sen yeterince tatlisin
uzum muz yok bizde olursada tadimlik anlastik
ama ne guzel olurdu sen o muzu 3-4 isirikta yerdin ben sana 30-40 dakika ceza verirdim
ohhhhhhhhhh be derdim hani
ben onu sevmiyom sahsi fikrimTamamdır. Sana bugün karatay beslenmesini önerir misin diye soracaktım
herseyi yaparim ama su suyu icmek ölüm bana ya
An itibari ile ben ve ağzıma yapışmış su şişesi sabahtan beri böyleyim
Inşallah abla zorlamiyoruz kiriyoruztavuk suyunun yagini aliyorsun degilmi
menu guzel ama canim su sporu arttir biraz ki yag yak boyle hic yoktan iyi ama yapmisken 20 dakika daha yapsan guzel olur
masalim canim sabah cok yiyorsun iki yumurta yaklasik 190 kalori
peynir var
tanesi 8 kaloriden zeytinde biraz azalt lütfen
ogleni hic konusmayalim
aksamki kuru sebzede cok
sebzeler kurutuldugunda suyunu cektigi icin sebzenin kh degeri oldugu gibi posada kalir
kuru sebze yerken porsiyon 4 kasik olmali hadi guzeö hatirina 5 kasik olsun ama otesi fazla olur
sporun beni tatmin etsin yoksa harbi bir 5 mile leslie seni bekler
sakin esinle gezintiye gidip yuruyus deme bana
ben kül yutmam
gunun menusu
ben olsam bunu yapardim ancak
10 nümero 5 yildiz
listeyi zorluyoz yani degilmi sekerim
bende doktorda felan diye dusundum seni
kiz poni meyveyi sece sece diyette yenmemesi gerekenimi sectin
allahtan miktar azda susuyom
ama ne yalan soyleyim 3gundur sana saglam bir ceza veriyim ikide cemkiriyim diye 4 dolaniyom
hersey cok guzel
kizlar yediginiz kacamak vucuda 3gunde yag oluyor haberiniz olsun
egerki tartida oynama varsa bu kh alimina bagli odemdir yada bagirsaklarin tepkisidir
yada bazi insanlarda adet oncesi tebkidir
aklima nerden geldi bunlar simdi yaw
neysem yaziyim dedim
bence boyle gidrsen cok ovgu alacan
bende pusuda bekliyecem seni ama ne haberrrrrrrrrrrrr
Teşekkürler kaptanim misafirliğe gidiyoruz şu an dönünce yuruyecemhadi bakalim oglenki mezeleri yak sicagi sicagina
gule gule zayifla ustunde
Sağol canım sonunda :)Gözün aydın
Seni seviyorum amazon kadınkizlar sert karakterim ve uslubumdan rahatsiz olursaniz direk soyleyin lutfen icten ice darilmayin bana
Çok sevindim canımmmm benimki de aynı marka çok memnunun,artık en iyi arkadaşın o seninGeldi sonunda :):) :) :)
3 günde yağ oluyorsa,ben de 3 günde idrara çevirmezsem onu bana şişko topik desinlerhersey cok guzel
kizlar yediginiz kacamak vucuda 3gunde yag oluyor haberiniz olsun
egerki tartida oynama varsa bu kh alimina bagli odemdir yada bagirsaklarin tepkisidir
yada bazi insanlarda adet oncesi tebkidir
aklima nerden geldi bunlar simdi yaw
neysem yaziyim dedim
En sonunda o tartı pes edecek,bu takımda pes etmek yokbir hafta kilo veremedi diyorsa tarti paniklemeyin canlar
makina degilsiniz bunu unutmayin
vucut mevsim gecisinde bile etkilesim gosterir
sunu dusunun kacamak yaptimmi yokkkkkkkkk
o zaman vucut direniyor deyip bekliyecez cunku pes etme noktasinda tarti umdugumuzdan daha fazla mesut edecek bizu
Çok sevinirim canım ödem gerçekten çok tehlikeli tartı morali birebir etkiliyo,seve seve yaparım çok sağolkebeleklerim
bu hafta itibariyle her hafta sali bir detoks cayi tarifi verecem carsamba yapalim isterseniz persembe biraz daha yuzumuz gulsun ne dersiniz
Beril'im ödem varsa başka türlü gitmeyecek senin hep söylediğin gibi;canımmmm Almanyalara gönderiyim sen beğendiysen iste yeterherseyi yaparim ama su suyu icmek ölüm bana ya
kiskandim senide tshirtude
Evet evet evetkebeleklerim
bu hafta itibariyle her hafta sali bir detoks cayi tarifi verecem carsamba yapalim isterseniz persembe biraz daha yuzumuz gulsun ne dersiniz
sagol canim bende cok severim oyle cicileriSeni seviyorum amazon kadın
Çok sevindim canımmmm benimki de aynı marka çok memnunun,artık en iyi arkadaşın o senin
3 günde yağ oluyorsa,ben de 3 günde idrara çevirmezsem onu bana şişko topik desinler
En sonunda o tartı pes edecek,bu takımda pes etmek yok
Çok sevinirim canım ödem gerçekten çok tehlikeli tartı morali birebir etkiliyo,seve seve yaparım çok sağol
Beril'im ödem varsa başka türlü gitmeyecek senin hep söylediğin gibi;canımmmm Almanyalara gönderiyim sen beğendiysen iste yeter
hadi simart kendini azicikCanlarım ben duşa geçiyorum;ardından da saçlarımı yapıcam,ütü vesaire işim uzun biraz ama yatmadan mutlaka uğrarım
Emzirenler de icebilirmi kaptanımkebeleklerim
yok kaptanım ya alistirmistir heralde herkes iyide bi noktsda dist aci soyler silkelenmek icin birilerinin sert konuşması gerekiyor bencekizlar sert karakterim ve uslubumdan rahatsiz olursaniz direk soyleyin lutfen icten ice darilmayin bana
Bunu çok beğendim tşkler ederim :)Mutlu ve incecik yıllarrrr
Teşekkür ederim :)))Doğum günün kutlu olsun
Amiiiinnnn cümlemize cnm :)))Doğum günün kutlu olsun inşaallah bir dahaki yeni yaşına çıtır olarak girersin
Seni seviyorum amazon kadın
Çok sevindim canımmmm benimki de aynı marka çok memnunun,artık en iyi arkadaşın o senin
3 günde yağ oluyorsa,ben de 3 günde idrara çevirmezsem onu bana şişko topik desinler
En sonunda o tartı pes edecek,bu takımda pes etmek yok
Çok sevinirim canım ödem gerçekten çok tehlikeli tartı morali birebir etkiliyo,seve seve yaparım çok sağol
Beril'im ödem varsa başka türlü gitmeyecek senin hep söylediğin gibi;canımmmm Almanyalara gönderiyim sen beğendiysen iste yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?