Arkadaşlar bencede ceza sistemi devam etsin ama bu menü yaziyorya en az kiloyu veren bence onu kaldirakim arkadaşlar bence pek bietkisi olmadi gruba en iyisi ceza vermek aninda ciss yyapanlara falan
ceza var diye diye bir hal oldum
dene bir ye bak ne yapiyom
hic sakam yok yani bu konuda
cok can arkadasimla papaz lmuslugum var bil
Bence de. O bi yaptırım aracı da oluyordu. Ceza almaktan da yemeyeyim diyorsun çoğu zaman. Yoksa amaaannn bi lokmadan nolcak deyip salarız. Ceza olsun katılıyorum
kesinlikle pesin pesin yiyonuz ceza niye taksit olsunki
yedin öde kdv de cabasi ama
Yok kızlar benim bu aralar hiç moralim yok kendimi tutamıyorum. Valla saklamıyorum sizden ben bugün saçmaladım yemek konusunda. Yemekte mantı, tavuk göğsü ve lahana çorbası çıktı. Yedim hepsini. Ben ne yapıyorum böyle. Vallahi ya çok sinirliyim şu anda.
sana samimi birsey sorabilirmiyim
gercekten zayiflamak istiyormusun
lutfen bir 5 dakika dusun ve bana cevap yaz canim
Sen baştan pes ediyorsun. Ben de gittiğim yerde mantı olursa sadece salata yiyporum. Mesela yemekte yarın arnavut ciğeri var ve çok severim ama yemeyeceğim. Keza yanındaki tatlıyı almayacağım bile. Sen eğer kararlı olmazsan daha çoookk moralin bozulur ve sinirlenirsin. İrade de güç xe sensin. Bi tercih yapacaksın. Ya sevdiğin şeyleri yiyerek kilolu olacaksın ya da biraz fedakarlık yapıp incecik olacaksın. Karar senin
eeeeeeeeee ya istedigini yiyecen
yada istedigini giyecen
karar sizin
Olsun tatlım. Ben toparlanık vaziyetteyim aslında iyi de kilo verdim. Hala kaçamak yok ama neden böyle oldu anlamadım. Pazartesi çıkan anlamsız 1200 artı gittti ama 70 e çakıldım. Veririm veririm ben. Sen merak etme. Aslında işyerindeki diyetisyenim de gayet sağlıklı beslendiğimi söyledi.
berilceee
35 dk sonraki spor yağ yakıyor dedi. Sanırım sporumu azalttım. Çok yoruluyorum ama bu 70 canımı sıktı. Spora hız vercem artık
tatlisim
ilk 8-10 dakika isinma
ilk 20 dakikada vucuttaki kh yanmaya baslar
35 dakikadan sonrada yag yakimi baslar
yaptiginiz sporun agirligina ve suresine gore spordan sonra bile bu yag yakimi devam eder
Menümü bildireyim
Sabah saat 10.00 da
1 kase yoğurt 2 ceviz 5 kuru kayısı
Kan vermeye gittiğim için geç ve böyle oldu
Öğlen 1 kase buğdaylı yoğurt çorbası 2 köfte 2 kaşık patlıcan yemeği
Akşama sadece salata düşünüyorum
Su 2.5 lt tamamlarım
Spor 30 dk yürüyüş
tam tarti oncesi menu iste
ceza ceza diyonuzda bunun neresine vereyim allah var yawwwww
Ya evet bende kaç kilo verdim acaba diye düşünüyordum

yok bugün son artık.
bu son gunler bitmiyor farkindamisiniz kizlar
Canım bizim menülere bak burda. Tecrubeli arkadaşların menü yorumlarina bak. Hamur, şeker ve fazla tuzu hayatindan çıkarmaya bak. Mesele kendine ölçüler koy. Ben mesela sebze yemeği ve kuru bakliyat yersem ölçüm vardır 1 kase tam doldurmam. Pilav yemem hastada bir gun yersem de 1-2 kaşığı geçmem. Sende sinırla kendini. Hep beraber zayıflayalım.
ne guzel ne yapici bir mesaj bu boyle hoslandim yazina
Ya bir ara ne güzel yapıyordum ama dün akşam ve bugün bozdum. İnşallah zayıflayalım ya. Millet ne güzel incecik, tiril tiril geziyor. Her kıyafeti bulup giyiyor. Üzülüyorum ya
dedimya yapim sert uslubum keskin sakin alinma ama bir abla nasihati vermek istiyorum 3,5 yillik kk tecrubeme dayanarak
burda birbirimize destek oluruz
mod dususnce iteleriz tasiriz
basimizda bir hal kalinca kanatsiz melek misali klavyelere sariliriz destek oluruz
ama surekli diyetten cikan kendine sahip olamayan arkadaslardan bir sure sonra vazgeceriz farkinda olmadan
cunku sen kendinden vazgecip her sapitmanla kendini 3-5 gun geriye atmaya karar verirsen yakinda inananin kalmaz desteklemeye
bu son inanisim sozune bir daha bozarsan benden yorum dahi bekleme listeyi bir dusun istersen
deneme suresi neden var bize zayiflama azmini gostermen icin sendeki o azimi goremessem listeye niye alip ortalamayi etkileyip diger kizlara haksizlik edeyimki
Kaptanim öldürme bizi korktum şimdi e planlar yapıyorsun bakalım :):)
Söylemem valla taşa tutarlar :):) yani canım kaç gündür listede börek çörek pirimc pilavi görüyorum. Benim de motivasyonum düştü azcık
Aynen canım katılıyorum sen de sıkma canını. Vücut makine değil duracak bir dönem sen de pes etmeyeceksin sana yenilip mecbur düşecek kilolar:)
Çok iyi canım akşam az ama yarın tartı var diye sorun değil
Aynen öyle canım biz de ceza varken daha disiplinli oluyorduk
ne yalan soyleyim burda disimi sikiyorum gordugumde o gereksiz kh lari
Benim de zayiflamak istememin 2 temel sebebi var. Sağlıklı olup rahat hareket edebilmek ve istediğim kiyafeti giyebilmek.
bende bir gecelik vardi onu giyebilmek icin zayiflamistim
cok uzun bir hikaye yazarim size cuma birincilik gelirse
Geç kaldım hastalık Sağolsun
Sevil doğum günün kutlu olsun.
Günü fazla kaçıranlar için Ayça KAYAnin kitabı var ertesi gün diyetleri var bi ara fotoğraf çekip paylaşayim hatta eksiyle bile devam ettiriyo denemiştim
annem bunlara kitap degil kararlilik lazim
sey kem küm canim ya yarin izinli yazalimmi seni

Sabah 1 kk peynir yarım yumurta 6 zeytin 1 dilim kepek ekmegi domates
Ara 1 portakal 2 kuru kayısı
Öğlen dışarıdaydım 2 şiş kebap ve meze (humus süzme yoğurt patlıcan salatası 2 şey daha vardı adını bilmiyorum süzme yoğurtla yapılmış yine )
Akşam lor peynirli yumurtalı fırında ispanak ve yoğurt
Su 2lt
Spor yok
cok geldi menun
öglenki mezelerde yag var
suzme yogurt gozumde kaymakla ayni degerde
aksamda lor yumurta yerine haslama ispanak yogurt olsaydi
yarin tartida umarim uzulmeyiz
tabiki bu masum menunun masum bir cezasi var
spor yapacaksin bugun en az leslie 3 mile
bahane uretme 45 dakika odaya banyoya kapanip yapabilirsin