- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #123.181
Benim de zayiflamak istememin 2 temel sebebi var. Sağlıklı olup rahat hareket edebilmek ve istediğim kiyafeti giyebilmek.Ya bir ara ne güzel yapıyordum ama dün akşam ve bugün bozdum. İnşallah zayıflayalım ya. Millet ne güzel incecik, tiril tiril geziyor. Her kıyafeti bulup giyiyor. Üzülüyorum ya
Menün güzel canım. Akşam 2 kasık yogurtta yesen yada salatana biraz peynir serpiştirsen ilerleyen saatte acıkmazsın.Menümü bildireyim
Sabah saat 10.00 da
1 kase yoğurt 2 ceviz 5 kuru kayısı
Kan vermeye gittiğim için geç ve böyle oldu
Öğlen 1 kase buğdaylı yoğurt çorbası 2 köfte 2 kaşık patlıcan yemeği
Akşama sadece salata düşünüyorum
Su 2.5 lt tamamlarım
Spor 30 dk yürüyüş
Menün güzel canım. Akşam 2 kasık yogurtta yesen yada salatana biraz peynir serpiştirsen ilerleyen saatte acıkmazsın.
Süpersin canım ne güzel bir rakam darısı başıma inşallah Tebrikler :)Yaşasınnnn yaşasınnnn sonunda 6 yı gördüm. Çok şükür
Sabah 1 kk peynir yarım yumurta 6 zeytin 1 dilim kepek ekmegi domates
Ara 1 portakal 2 kuru kayısı
Öğlen dışarıdaydım 2 şiş kebap ve meze (humus süzme yoğurt patlıcan salatası 2 şey daha vardı adını bilmiyorum süzme yoğurtla yapılmış yine )
Akşam lor peynirli yumurtalı fırında ispanak ve yoğurt
Su 2lt
Spor yok
SüperYaşasınnnn yaşasınnnn sonunda 6 yı gördüm. Çok şükür
Masallah canim hadi gozun aydinYaşasınnnn yaşasınnnn sonunda 6 yı gördüm. Çok şükür
Doğum günün kutlu olsun inşaallah bir dahaki yeni yaşına çıtır olarak girersinGünaydın kızlar
Tabiki çooookkktan kalktım iş güç derken giremedim. Eşim yoktu bugün geliyo o gelmeden bütün işimi bitireyim dedimde.. Bugün benim doğum günüm. Ama kutlama falan yapmicaz ben rica ettim herkesten pasta falan istemem dedim. Bugüb olabildiğince sikkat etmem lazım. Hepinizi öpüyoruuuummmmm
Doğum günün kutlu olsun :) seneye inşallah pastalı olurGünaydın kızlar
Tabiki çooookkktan kalktım iş güç derken giremedim. Eşim yoktu bugün geliyo o gelmeden bütün işimi bitireyim dedimde.. Bugün benim doğum günüm. Ama kutlama falan yapmicaz ben rica ettim herkesten pasta falan istemem dedim. Bugüb olabildiğince sikkat etmem lazım. Hepinizi öpüyoruuuummmmm
Canim sanki biraz az olmus yediklerin ozellikle oglen bence daha doyurucu seyler yemen daha iyi olur gibi.İyi akşamlar kızlar menumu soyleyim ben yatıcam
Sabah
Marul maydanoz 1donates 1salatalık 2çatal peynir ve yeşil çay
Ara
Yeşil çay
Öğle
Naneli salatalıklı yoğurt bi kasecik
Akşam
1 tabak Yoğurtlu soğanlı ıspanak
2.5 lt su
Spor ölüyorum 4saat yuruyuş ve kucağımda 14kiloluk bi yeğenim vardı
Acele oldu da biraz dışarı çıkıyorduk öğün atlamayayım dedimCanim sanki biraz az olmus yediklerin ozellikle oglen bence daha doyurucu seyler yemen daha iyi olur gibi.
Doyuyosan sorun yokta ben kesinlikle bu menuyle doymazdim.Ama ogun atlamaktan iyidirAcele oldu da biraz dışarı çıkıyorduk öğün atlamayayım dedim
Sağol canım yoğurdu yemedimGüzel menü olmuş tatlım afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?