Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydinnnnn şekerlerrrrrr güzellerrrr fittt hatunlarrrrr, dün aşırı abarttim bugün bir kez daha kesin olarak başladım 🤭🤭🤭
Sabah 73 u gördüm ve cokkk moralim bozuldu
Gel eloş gel beni de getir niye böyle oldum ben 🤦‍♀️
aslında çok da bırakmıyorum ama en azından sabit kalmayı beklerken sürekli şişiyorum ne olacak bilmem :olamaz:

yaa enerjimiz düştü galiba bir şekilde toparlanmamız gerekiyor
Bu ben 😬
Bu ara uyku düzenim yok. Çocuklar sabah cok erken uyanıyor akşam onları uyuturken bende uyuyorum. Gece uyanip ders çalışıyor um dolayısıyla ödem de fazla. Gece ders çalışırken de yemeye başladım, neyapsam ya ders çalışırken fikrinizi alayimmm
Limonlu sade maden suyu , tarçınlı Türk kahvesi baş tacımız 😅
O zaman bireyselde de yarışmaya ne dersin. Bu sabah tartıldım ben 73.3 kilo. Bakalım. Kim daha fazla verecek.
Oooo meydan okuma En sevdiğimiz var mı 80 kiloluk babayiğit Ucmelekannesi Ucmelekannesi :KK8: kapışalım

Herkese selam,

Once menumu yazayim sonra alintilarimi yaptim yorum yapicam menulere :)

Saat 10:00 sabah aç karna Çörek otu yağı tableti 2 tane

1 bardak beyaz cay

Saat 12: 30 Krom pikolinat tablet – (200 lukten 1 tablet)

Sabah (12:30) sebzeli 1 yumurtadan az yagli omlet, 2dilim peynir (60 gr) , 7 adet zeytin, sekersiz cay

Arada sekersiz cay

14:30 kahve +1 tam ceviz

19:00 10 badem

Akşam (20:00-20:30) 6 kaşık kiymali ispanak 1 kase salata 1 kase yoğurt

3 litre su

40 dk leslie yaptim

Suan saat 21:30 burada bundan sonra bir sey yemem ama sekersiz cay ve 1 bardak bitki cayi icmeyi planliyorum

Not: aldigim tabletler diyetisyen onerisi, krom tatli krizini frenliyormus, benim pko'm oldugu icin bu takviyeleri onerdi diyetisyenim

Yine her zaman ki gibi gunu gec kapattim cunku esim saat 20:00 de geldi eve. O geldigine masayi kurmustum hemen masaya oturduk :) bugun ofisten calisiyordu. Ama yarin her turlu erken yiyecegim cunku yarin saat 19:00 da dersim var ahaha zorunlu erken kapaticam esime de soyledim, o artik basinin caresine bakar :)
Cok dengeli guzel bir menu olmus cnm afyt olsn kullandigin ilaclar ne icin solediysen ben kacirmisim
aksam ben menumden de anlasolacagi uzere 8.30 da ancak gunu kapatiyorum. Gecen haftada boyleydi ama 1.35 kilo verdim yinede. Ama bu konuda diyetisyenlerimden aldigim bilgileri soyle ozetleyebilirim.
aksam yatacagin saatten 4 saat once kapatirsan mukemmel, aksam yemegini (agir ogun diyebiliri) 7.30 dan once yaparsan cook daha guzel olur. Ozel durumlarin varsa aksam en gec ara ogununu yatmadan 2 saat once yapabilirsin ama ne kadar uzun sure once yersen o kadar iyi tabiki. Eskiden bana diyetisyenim (aralikli oruc yapmadigim zaman) ben gece 12.00 gibi yattigim icin 21.30 a bi ara ogun koyardi.

ben evet 😎

menun cok dengesiz bir menu, senin icon ornek menu paylasacagim burda bekle beni 😅

oo tam bir simarik gordum seni ahahah benim icinse her ne kadar araliklo oruc yapabilen bunyem 19.30 dan once kapatirsan gece yatmadan dagi tasi ogutme istegi uyandiriyor. Benim icin son lokma en gec 19.30 dur. 17.00 de kapatmayi hayatim boyunca hiiic yapmadim. Fakat bu bunyeden bunyeye cooook degisir. Ben kilo verdim gec kapatmama ragmen ama her gun spor yapiyorum. yoksa mumkun degil

kendi yazmissin zaten karbonhidrat biraz fazla olmus, bir iki ufak oneri, meyvenin yaninda sut grubundan (sut, ayran, yogurt) bir seyler tuketirsen sonrasindaki karbon istegini azaltir.sabah 4 dilim ekmek cok olmus, toplama baktigimda 9 porsiyon karbonhidrat var, birazcik fazla olmus 😅

bence menun guzel, pogacayi gormedim o yok aslinda :) zaten lesli d eyapmissin o gitmiatir hic takilmadin ona

sana da Deniz e bahsettigim gibi meyvenin yanina sut grubundan ya da yag grubundan birkac tane cig kuru yemis onerebilirim. Hurma cok yogun tatli bir meyve ozellikle, glisemik endeksi de (kanda sekeri artirma hizi) bir miktar hizli, meyvenin yaninda sut grubundan ya da kuru yemislerden (cig) tuketirsek o sekeri dengeliyor. Tarcinli sut olabilir, ayrannolabilir, kahvene 1 cay bardagi sut ekleme olabilir yaninda bunlar is gorur. genel fikir vermek icin soyluyorum.
Sagol cnm yorumun icin tatliya cok duskunum hurma anca kesiyor istegimi yani ve genelde yaninda ictigim filtre kahve icine yarm caybardagi kadar laktossuz sut ekliyorum cnm belirtmedim menumde ama zaten siyah kahve icemem

keyif ehli seniii😂
aynennn :KK70:

Bende gece acikiyorum midem gurulduyor açlıktan.
Geç yediğim vakit kilo veremiyorum malesef
işin enteresanı ben acıkmıyorum da sadece keyiften benimki :olamaz:

abur cubur ıvır zıvır şeylerden ziyade besleyici şeyler yemeye çalış canım. öbürleri seni acıktırır ve kilo vermeni engeller.
yumurta sebze tavuk balık et yoğurt kefir vs
sen protein ağırlıklı beslenerek kilo vermiştin di mi canım

aksam ben menumden de anlasolacagi uzere 8.30 da ancak gunu kapatiyorum. Gecen haftada boyleydi ama 1.35 kilo verdim yinede. Ama bu konuda diyetisyenlerimden aldigim bilgileri soyle ozetleyebilirim.
aksam yatacagin saatten 4 saat once kapatirsan mukemmel, aksam yemegini (agir ogun diyebiliri) 7.30 dan once yaparsan cook daha guzel olur. Ozel durumlarin varsa aksam en gec ara ogununu yatmadan 2 saat once yapabilirsin ama ne kadar uzun sure once yersen o kadar iyi tabiki. Eskiden bana diyetisyenim (aralikli oruc yapmadigim zaman) ben gece 12.00 gibi yattigim icin 21.30 a bi ara ogun koyardi.
ben spora fırsat bulamıyorum ya da yaratamıyorum
o yüzden olabildiğince erken kapatmaya çalışayım

oo tam bir simarik gordum seni ahahah benim icinse her ne kadar araliklo oruc yapabilen bunyem 19.30 dan once kapatirsan gece yatmadan dagi tasi ogutme istegi uyandiriyor. Benim icin son lokma en gec 19.30 dur. 17.00 de kapatmayi hayatim boyunca hiiic yapmadim. Fakat bu bunyeden bunyeye cooook degisir. Ben kilo verdim gec kapatmama ragmen ama her gun spor yapiyorum. yoksa mumkun degil
ben de aralıklı besleniyorum ama geç vakit keyif yemeklerini seviyorum ahh işte bu kilolar da böyle geliyor

Günaydın kızlar 🤗
Bugün uzaktan eğitim var hiç sevmiyorum ya böyle hadi bklm ne olacak benimle aynı kilolarda kim var şimdi kapışacak
Ay bende hiç sevmiyorum. Odanın birinde biri diğerinde biri canlı dersteler şimdi . Girdiydi ciktiydi derken amann. Yarın tatil olmaz ins

olurrr ama sadece kilo vermeyle yarismayalim, haftalik hareketimizi de puanliyalim 🤓 yani cabamizin da onemi var en nihayetinde, az verince uzulmeyelim 😊 onemli olan vazgecmeden elimizden geleni yapmak.
Ben de bu sabah tartildim 72.60 im bu sabah itibari ile, o zaman haftaya sali yeniden bakiyoruz hangimiz ne kadar vermis, yuzdelerimiz ne olmus 😎 yaa ben zaten tam bir iddia insaniyim, bu cok iyi oldu 🤭
Tamamdır bana uyar sekercim. Sadece bu hafta biraz zorlanabilirim. Haftasonu sınavım var. Kızım ateşlendi dün gece ateşi 40 ları buldu ve sürekli emdi. Sabah kendimi mutfakta gördüğüm her şeye saldırırken buldum. Uyku düzensizliği mahvetti ama haftaya çok daha iyi olacağım kesin.

Gel eloş gel beni de getir niye böyle oldum ben 🤦‍♀️

Bu ben 😬

Limonlu sade maden suyu , tarçınlı Türk kahvesi baş tacımız 😅

Oooo meydan okuma En sevdiğimiz var mı 80 kiloluk babayiğit Ucmelekannesi Ucmelekannesi :KK8: kapışalım
Valla gel zehrosum öyle süt falan azalmıyor. Biliyorsun ben 2.5 aylıkken başladım ve hala emiyor. Türk kahvesi olmazsa olmazzz😂😂

bu arada simdi dikkatimi cekti, sabah oglani gonderdikten sonra yine uyuyorum demissin, eger gece 7-8 saat uyumana ragmen sabah tekrar yatiyorsan bu da vucutta odem yapabilir aklinda bulunsun. her sey gibi uykunun da fazlasi zarar. Az uyumak ve cok uyumak odem yapar :) bu da ekstra bir bilgi olsun.
En fazla 5 saat uyorum cnm. Sabah da uyumayinca sersem oluyorum gün içinde illa uyuyorum sonra. Uyku düzenim yok malesef

Cok dengeli guzel bir menu olmus cnm afyt olsn kullandigin ilaclar ne icin solediysen ben kacirmisim

Sagol cnm yorumun icin tatliya cok duskunum hurma anca kesiyor istegimi yani ve genelde yaninda ictigim filtre kahve icine yarm caybardagi kadar laktossuz sut ekliyorum cnm belirtmedim menumde ama zaten siyah kahve icemem
kullandiklarim ilac degil aslinda besin takviyesi, polikistik over sendromi var bende pko yani. onun yan etkilerine yardimci olmasi icin versigi bir destek. pko su olanlarda genelde insulin direncide oluyor, onlari dengelesin diye kullaniyorum.

sut ictiysen mikemmel. tatli krizin cok oluyorsa benim kullanidigim bu krom pikolinat aslinda o tatli krizleri icin verilen bir sey. baska bir rahatsizligin yoksa onu deneyebilirsin. bir de ben kendimde sunu fark ettim yillar icerisinde. Eger sabah kahvaltimin sonunda 1 meyve yersem mesela tatli bi elma (uzerine tarcin da serpebilirsin) gunun ilerleyen saatlerindeki o baskin kacinilmaz tatli krizin olmuyor ya da daha dayanilir seviyede oluyor. Kahvaltinda 1 meyve yemeyi deneyebilirsin.
Tamamdır bana uyar sekercim. Sadece bu hafta biraz zorlanabilirim. Haftasonu sınavım var. Kızım ateşlendi dün gece ateşi 40 ları buldu ve sürekli emdi. Sabah kendimi mutfakta gördüğüm her şeye saldırırken buldum. Uyku düzensizliği mahvetti ama haftaya çok daha iyi olacağım kesin.
oyyt cok gecmis olsun, sinavin icin de kolayliklar dilerim. hic sorun degil, sen bu hafta onlara odaklan yarisma kismini haftaya da baslatabiliriz :)

bu arada isterseniz ben hepimiz icin de bir liste olusturabilirim. yuzde hesaplayarak, yuzde uzerinden de yarisabiliriz isteyenlerle :)
En fazla 5 saat uyorum cnm. Sabah da uyumayinca sersem oluyorum gün içinde illa uyuyorum sonra. Uyku düzenim yok malesef
off kiyamam gece uykusu da kiloyu cok etkiliyor. o zaman mecbur uyuyacaksin gunduz yapacak bir sey yok. sen biraz dengeli beslen, enerjin yukselir daha iyi hissedersin bence zamanla.

kullandiklarim ilac degil aslinda besin takviyesi, polikistik over sendromi var bende pko yani. onun yan etkilerine yardimci olmasi icin versigi bir destek. pko su olanlarda genelde insulin direncide oluyor, onlari dengelesin diye kullaniyorum.

sut ictiysen mikemmel. tatli krizin cok oluyorsa benim kullanidigim bu krom pikolinat aslinda o tatli krizleri icin verilen bir sey. baska bir rahatsizligin yoksa onu deneyebilirsin. bir de ben kendimde sunu fark ettim yillar icerisinde. Eger sabah kahvaltimin sonunda 1 meyve yersem mesela tatli bi elma (uzerine tarcin da serpebilirsin) gunun ilerleyen saatlerindeki o baskin kacinilmaz tatli krizin olmuyor ya da daha dayanilir seviyede oluyor. Kahvaltinda 1 meyve yemeyi deneyebilirsin.

oyyt cok gecmis olsun, sinavin icin de kolayliklar dilerim. hic sorun degil, sen bu hafta onlara odaklan yarisma kismini haftaya da baslatabiliriz :)

bu arada isterseniz ben hepimiz icin de bir liste olusturabilirim. yuzde hesaplayarak, yuzde uzerinden de yarisabiliriz isteyenlerle :)

off kiyamam gece uykusu da kiloyu cok etkiliyor. o zaman mecbur uyuyacaksin gunduz yapacak bir sey yok. sen biraz dengeli beslen, enerjin yukselir daha iyi hissedersin bence zamanla.
Senin diyetisyenin de ordami canim yoksa türkiyede mi. Online mi alıyorsun diyeti

Selam kızlar, grup hareketlenmis harika ❤️😍 ben de başladım diyete inşallah yaza kadar fit olacağım ❤️😍
Selam, hosgeldin. Berrin ben 😊 benim de hedefim 1 temmuz a 55-56 kilo olmak ama en kotu 60 in altinda olmak. Suan 72.45 kiloyum (her guntartiliyorum😅😅). Birlikte yapacagiz hic merak etme, bu yaz sahillerde bizden bahsedecekler 🤭🤭

X