- 15 Mart 2008
- 832
- 0
- Konu Sahibi Handandandan
- #3.461
Bende açıktım gibi ç.kraker yiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuru kayısı benide acıktırıyo yaa:bbo:leblebi yemişin daha iyi,tok tutar ...
Bende açıktım gibi ç.kraker yiyorum
ama çok kaloriliymişşş
kusura bakmayin kizlar yeni gelebildim.
listenizi kontrol ettim.
dogruydu.
günaydınnnn:)
bugünkü kahvaltım
uno light ekmek tost peynirli ( içine bide salam koydum dayanamadım:)
bide çay..
arkadaşlar ben çayı sakarin ile içiyorum.. şekersiz asla içemiyorum. bi zararını gören var mı?
Zeynep ablacım bildirimi ne zaman yapıcaz? daha hiç bi takımda bildiri yapmamış :S
kuru kayısı benide acıktırıyo yaa:bbo:leblebi yemişin daha iyi,tok tutar ...
tatlı ya ondan herhalde çabuk acıktırıyo
Şimdi yaptım leylacım
evet ilk yapan biz olduk
kızlar kuru kayısıyı sabah aç karnına yemek gerekiyormuş çabuk acıktırdığı için
ara öğün olarak yendiyse ardından mutlaka bir dilim peynir yenmeliymiş
Arkadaşlar merhaba.beni topkek davet etti.teşekkürler.aranıza katılmak istiyorum.28 yaşındayım öğretmenim.168 boyda 90 kilodayım.birkaç gündür tartılmıyorum net kilomu sabah yazarım inşallah.
uzun zamandır kk ya girmiyordum .okulda çok fırsatım olmuyor.baharla birlikte üzerimdeki fazlalıkları atmak istiyorum.hepimize kolay gelsin
Arkadaşlar merhaba.beni topkek davet etti.teşekkürler.aranıza katılmak istiyorum.28 yaşındayım öğretmenim.168 boyda 90 kilodayım.birkaç gündür tartılmıyorum net kilomu sabah yazarım inşallah.
uzun zamandır kk ya girmiyordum .okulda çok fırsatım olmuyor.baharla birlikte üzerimdeki fazlalıkları atmak istiyorum.hepimize kolay gelsin
herkese merhaba, kahvaltımı yazayım hemen. 3 zeytin, çok az bal, bir dilim beyaz bir dilimde kaşar peyniri şekersiz meyva çayı o kadar. şimdi dışarı çıkıcam kızlar faturalar falan yatacak, her yere yürüyerek gidicem güzel spor olacak enim için. görüşmek üzere
Şimdi yaptım leylacım
evet ilk yapan biz olduk
bu bildirimleri nerden görebiliyoruz acaba ?