- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 43
-
- Konu Sahibi Handandandan
hayırlı cumalar bacularım a.s.
şimdiden iyi haftalar Şeniz
ayy demesi ne güzel kızlar ama benim size kötü bir haberim var 65'e çıktım yineklava:
geri verene kadar bu kiloları sabit görüneceğim, finallere çalışırken abur cubur yemekten böyle oldum, dövün beni siz aklım başıma gelir belkiklava:
hımmCADIARZU ama yeni aldığın için kolaylıkla gider bence tatlım yerimsenibenAynen öyle canım, oh olsun bana ama, almıyorum diye şımardım şımardım sonra böyle oldumklava:
aman canım dikkat et yinede sen ama susuzluktanda olabilir tabi CADIARZUAy kızlar benim ellerimde bi gariplik var.. Parmaklarım davul gibi olmuş :roflol: Şimdi farkettim.. 2-3 gündür çok az su içiyorum, ondan olmuştur di mi?
kızlar oklavaları hazırlayın
az önce 1 paket (80gr yani) eti antepfıstıklı çikolatayı bir güzel mideye indirdim hede 5 dakikada
üstelik kepekli tostumuda yemiştim güzel güzel tok tok yedim yani(
afiyet olsun çubuğumklava:
burcu sanırım su içmemektendir, ama su toplamış ki şişmiş. bu bir çelişki midir :uhm: :roflol:
ayrıca sizinle bir şey paylaşmak istiyorum, ben denedim ve işe yaradı. benim bağırsaklarım çok düzensiz, bazen o kadar şiş hissediyorum ki kendimi patlayacak gibi.
hint yağını saçlarım için kullanıyordum, ama okudum ki bağırsaklara da iyi geliyormuş
ben de bir yudum içtim, arkasından da bol bol su içtim. gerçekten de bağırsaklarım düzene girdi. ishal yapmadı ya da gazım olmadı. ama bağırsaklarım düzene girdi.
aynı sorunu yaşayanların denemesini öneririm a.s.
burcu sanırım su içmemektendir, ama su toplamış ki şişmiş. bu bir çelişki midir :uhm: :roflol:
ayrıca sizinle bir şey paylaşmak istiyorum, ben denedim ve işe yaradı. benim bağırsaklarım çok düzensiz, bazen o kadar şiş hissediyorum ki kendimi patlayacak gibi.
hint yağını saçlarım için kullanıyordum, ama okudum ki bağırsaklara da iyi geliyormuş
ben de bir yudum içtim, arkasından da bol bol su içtim. gerçekten de bağırsaklarım düzene girdi. ishal yapmadı ya da gazım olmadı. ama bağırsaklarım düzene girdi.
Ayyy kesin denemeliyim.. Bağırsak aktivitem 4 günde bir gerçekleşiyo :roflol:
kızlar oklavaları hazırlayın
az önce 1 paket (80gr yani) eti antepfıstıklı çikolatayı bir güzel mideye indirdim hede 5 dakikada
üstelik kepekli tostumuda yemiştim güzel güzel tok tok yedim yani(
Berith kullanıcısından alıntı
Ay kızlar benim ellerimde bi gariplik var.. Parmaklarım davul gibi olmuş Şimdi farkettim.. 2-3 gündür çok az su içiyorum, ondan olmuştur di mi?
CANIM ADETİN NE ZAMANDI BELKİ YUMURTLAMADAN OLABİLİR
Burcuuu su içmeyi azaltınca oluyo kuzum öyleeeea.s bazen hava değişimide etkiliyor..
Hacer hint yağı gibi kimyonda aynı vazifeyi görüyo.gecen gün canım acayip kimyon çekti var ya inan 1 lokma ekmeğin üzerine kimyon ekip yedimkaydirigubbakcemile3sonra netten baktım kimyon ağrı kesici,mideyi rahatlatıcı,gaz söktürücü ve bağarsak düzenini sağlayıcı faydası varmış..ben de artık tavuk yerken falan üzerini kimyonlayıp yiyiyorumcokacimcoookzaten çok severim kimyonu:1closedeyes: