- 15 Eylül 2007
- 2.104
- 868
- Konu Sahibi Handandandan
çubuk canım Gaye biraz ara vermek istiyorum demişti sanırım.istersen onu da sabit gösterip listeyi 1. takıma iletelim yerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben size bişey söylemek istiyorum
yani aslında cep no'mun bulunduğu arkadaşlar biliyorsunuzki eşimden gizli giriyorum kk ya
o yüzden hani eşimin yanındayken biriniz arayacaksınız yada mesaj göndereceksiniz aklım çıkıyor :roflol:
gizli iş yaparsan böyle olur işte :))
yani sizi kırmak istemiyorum umarım kırmıyorumdur da ama hani akşamları ve gündüz 12-14 arası eşimle beraberiz haftasonu da tüm gün tabii
hani o saatlerde beni aramamaya ve mesaj çekmemeye gayret ederseniz çok mutlu olucam kızlar,yada bişey olduğunda ben en son aranacak kişi listenizde olayım nolur
çok strese giriyorum vallahi yeniden üye olduğumu öğrenecek diye,çünkü geçen sefer kıyamet kopmuştu biliyorsunuz :çok üzgünüm:
lütfen beni anlayışla karşılayın,sizi kırdıysam çok özür dilerim
yani aslında cep no'mun bulunduğu arkadaşlar biliyorsunuzki eşimden gizli giriyorum kk ya
o yüzden hani eşimin yanındayken biriniz arayacaksınız yada mesaj göndereceksiniz aklım çıkıyor :roflol:
yani sizi kırmak istemiyorum umarım kırmıyorumdur da ama hani akşamları ve gündüz 12-14 arası eşimle beraberiz haftasonu da tüm gün tabii
hani o saatlerde beni aramamaya ve mesaj çekmemeye gayret ederseniz çok mutlu olucam kızlar,yada bişey olduğunda ben en son aranacak kişi listenizde olayım nolur
çok strese giriyorum vallahi yeniden üye olduğumu öğrenecek diye,çünkü geçen sefer kıyamet kopmuştu biliyorsunuz :çok üzgünüm:
emircimm 600 gramm vermişsinn tebrik ederimmm
Senii çok iyi anlıyorumm canımmm ,benimde eşimin haberii yokk burada takıldığımdannn yoksaa benimkiidee kızar
ama inanınn ben kendimi burdaa çok güvende hissediyorumm,eşlerimizz biraz daha farklıı bakıyorrr
merhaba fıstıklar sonunda elektirikler geldi
dün çok kötü hastaydım
sanırım midemi üşütmüşüm
akşama kadar
çıkartıp durdum
gözümü açamadım vallaa
ama bugün iyiyim allaha şükür
dün geceden beride elektiriklerimiz kesildi
offf çok sıkıldım yaa
nasılda alışmışız teknolojiye
neyse elize mesaj attım artık sizi bekletmeyim diye
sağolsun oda ekleyivermiş
teşekkürler çıbıım
600gr vermişiiim çok sevindirik olduum
dün gün boyu hiç bişi yiyemememin etkisi olsa gerek
sizi seviyorum tontişleer
merhaba fıstıklar sonunda elektirikler geldi
dün çok kötü hastaydım
sanırım midemi üşütmüşüm
akşama kadar
çıkartıp durdum
gözümü açamadım vallaa
ama bugün iyiyim allaha şükür
dün geceden beride elektiriklerimiz kesildi
offf çok sıkıldım yaa
nasılda alışmışız teknolojiye
neyse çıbığa mesaj attım artık sizi bekletmeyim diye
sağolsun oda ekleyivermiş
teşekkürler çıbıım
600gr vermişiiim çok sevindirik olduum
dün gün boyu hiç bişi yiyemememin etkisi olsa gerek
sizi seviyorum tontişleer
kız allah seni napsın
iyiki gizleniyoz kocamızdan bide ismimi yazmış kocaman :1ninca:
geçmiş olsun topaçım benim :roflol:
so sorry böbeğiiim:asigim:
slm canlarım hastalarımıza geçmiş olsun emircim güzel kilo vermişsin bu arada ögle yemegim yarım simit onuda zorla yedim galiba midemi küstürdüm