- 31 Ağustos 2008
- 5.746
- 10
- Konu Sahibi Handandandan
çubuğum sana aşık oldum ben :asigim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çubuğum sana aşık oldum ben :asigim:
vallahi dedim bile, ilk görüşte aşk bu işte :lepi: :roflol:
nayııııırrrrrr nolamaaazzzzzzz
ama bennn
ama bennnnnnnnn
nnnevliyim :roflol:
berithcim ben bi defada 400 adım anca yapıyorum
Canımcım ben 300 adımdan sonra 100 adım oturarak yapıyorum, bacaklarım dinlenmiş oluyor, ardından hemen bir 300 daha yapıyorum..
Tünaydınlar herkese fıstıklar a.s.
Sabah kahvaltım yarım gözleme, arada da 1 elma 2 dilim de ayva yedim..
Stepperıma da sınavlar yüzünden ara vermiştim, ama bugün 700 adımla başladım. Akşama kadar 2000'e tamamlamayı planlıyorum..
Hacercim, unut sevme onu, bu aşkın sonu, ne yazık ki hicraaaan gözyaşı doooluuuu :roflol:
Leyloş kıııızzzz İzmirlere gelirim de senle ve müstakbel nişanlımla tanışmam mıııı :asigim:
iyi akşamlar arkadaşlar
bugün evde de yalnızım eşim geç gelecekmiş canım sürekli bişeyler yemek istiyo sıkıntıdan bende nete gireyim dedim.
yediklerime gelince öyle oturupta bişey yemedim ara ara bişeyler atıştırdım . bi parça börek yedim ıspanaklı, kahve içtim, az önce petibör bisküvi yedim 3 tane .
şimdide canım tuzlu bişey istiyo ama engel oluyorum kendime
canım bu gibi durumlar için kendine kepekli galeta al,ben öyle yapıyorumyerimsenibencanım istediğinde yiyiyorum..özellikle benim oğlum geç uyuduğu için geç vakit acıkmalarımda 1 tane galeta yemeye başladım..2 günüdür böyle yapıyorum..
hımm tamam güzelim galetayıda çok severim zaten .aslında aç değilim biliyomusun ve yiyincede rahatsız oluyorum ama sıkıntıdan böyle oldum sanırım