Komsumda aynisini söylüyor. Cocugun olmadan kac git diyor.
Icimden de gelen o, ama iste el ne der, annem babam üzülür bunlar beni biraz daha sabretmemi söylüyor.
Ilk aylarda cok kavga edilir diyorlar, dogru mu bu`? Biraz daha mi beklesem, belki düzelir umudu var bende
Çünkü ana-babaları onlara ; "oğlum sen bi yuva kurdun artık kurduğun yuvadan sorumlusun, karınla çocuğunla ilgilenmen gerekir, senin ailen artık karın ve işte varsa çocukların" demiyolar. Evlenince oğulcukları kıymete biniyo. Çünkü onların gözünde oğulcukları el kızına para yediriyo (!)Bu erkek ailelerinden çekilen çile nedir ya. Şu erkekler ailesiyle eşinin ayrımını neden yapamazlar.
Merhaba arkadaslar,
yukarida yazdigim gibi 9 aydir evliyim ve simdiden artik canima tak etti.
Esim borderline hastasi ve cok sinirli, üstelik ailesi herseyimize karisiyor.
Ikimizde calisan insanlariz, haftasonu ziyaretelerine gidiyoruz ama hergün hergün telefonla konusmalar,
esimin sürekli oraya gitme istegi beni bunaltti.
Ben esimi cok uzun süredir taniyorum, ailesini zamaninda cok üzdü. O yüzden faturasini bana kesmeye calisiyor. Sürekli annesini tatmin etmeye calisirken beni unutuyor.
Kavgalarimiz genelde ailesi yüzünden cikiyor, el bile kaldirdigi oldu.
Kavgalarimiz sonrasinda beni evden atiyor, 3 defa annemlerin yaninda kalmak zorunda kaldim.
Ikimiz de 29 yasindayiz, icimden gelen sey sadece kapiyi cekip annemin babamin yanina gitmek.
Aslinda kayinvalidem ve ailesiyle cok iyi anlasiyorum, ama benim arkamdan ister istemez esimi dolduruyor, kendiligimden hic cikip geldigim olmuyormus. Bu yüzden esim bana karsi doluyor kavga ediyor. Halimden anlamiyorlar. Bos zamanimiz hep onlarla gecsin istiyorlar. Baska bir dertte görümcem. Evimizde ne olup biterse herseyden haberi oluyor.
Ev mahremiyeti diye birseyimiz kalmadi.
Cocuklari cok seviyorum ama ömrüm boyunca böyle bir aileye bagli kalmak istemiyorum.
Bosanmsam bir türlü bosanmasam bir türlü. Kendi ayaklarimin üzerinde durabilirim, ama bu yastan sonra dogru kisiyi de bulamamaktan korkuyorum.
Esimle birbirimizi cok seviyoruz, ama ailesine karsi bagli olmasi bir hastalik derecesinde.
Sizce ne yapmaliyim? Haftaya beraber bir psikologa gitmeyi düsünüyoruz
Eger devam etmekte boyle zorluk cekiyorsan ayril bu hayat senin hayatin icinde olan sensin ailen degil malessf ailen evlendirmiş olsa bile bosan demezler cunku is başa düşüyor yasin genc isecalis kimseye muhtac olma namerde boyun eğme sevsen bile sevgi yetmiyor sonra hastalik sahibi olursun bekleyerekBilmiyorum anladiniz mi ama cikmazdayim sankii.. ailem boşanmama karşi artik hersey agir geliyo yapamiyorum yenildim artik dayanma gucum kalmadi benim dua edin yada bisey soyleyin onu yapayim bilmiyorum kimseye anlatamiyorum
Bu aile sıkıntısı benimde sorunum cnm benim konumu oku sonraki durumun bu olabilir cunku benim yuvam yıkılıyor şimdi bu konudan sonra esim.agladi sizladi geri dondum ama cagirdigimi aileme soyleme cunku kızıyorlar seninle konuşmama dedi adamin kendi namusunu getirip getormeyecegone konuşup konuşmayacağina hatta bosanma davaso acip acmayacagina kdr karisiyorlar simdi geri dondum gerçi.memleketime kesin bosanma kararı ileMerhaba arkadaslar,
yukarida yazdigim gibi 9 aydir evliyim ve simdiden artik canima tak etti.
Esim borderline hastasi ve cok sinirli, üstelik ailesi herseyimize karisiyor.
Ikimizde calisan insanlariz, haftasonu ziyaretelerine gidiyoruz ama hergün hergün telefonla konusmalar,
esimin sürekli oraya gitme istegi beni bunaltti.
Ben esimi cok uzun süredir taniyorum, ailesini zamaninda cok üzdü. O yüzden faturasini bana kesmeye calisiyor. Sürekli annesini tatmin etmeye calisirken beni unutuyor.
Kavgalarimiz genelde ailesi yüzünden cikiyor, el bile kaldirdigi oldu.
Kavgalarimiz sonrasinda beni evden atiyor, 3 defa annemlerin yaninda kalmak zorunda kaldim.
Ikimiz de 29 yasindayiz, icimden gelen sey sadece kapiyi cekip annemin babamin yanina gitmek.
Aslinda kayinvalidem ve ailesiyle cok iyi anlasiyorum, ama benim arkamdan ister istemez esimi dolduruyor, kendiligimden hic cikip geldigim olmuyormus. Bu yüzden esim bana karsi doluyor kavga ediyor. Halimden anlamiyorlar. Bos zamanimiz hep onlarla gecsin istiyorlar. Baska bir dertte görümcem. Evimizde ne olup biterse herseyden haberi oluyor.
Ev mahremiyeti diye birseyimiz kalmadi.
Cocuklari cok seviyorum ama ömrüm boyunca böyle bir aileye bagli kalmak istemiyorum.
Bosanmsam bir türlü bosanmasam bir türlü. Kendi ayaklarimin üzerinde durabilirim, ama bu yastan sonra dogru kisiyi de bulamamaktan korkuyorum.
Esimle birbirimizi cok seviyoruz, ama ailesine karsi bagli olmasi bir hastalik derecesinde.
Sizce ne yapmaliyim? Haftaya beraber bir psikologa gitmeyi düsünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?