- 25 Nisan 2024
- 904
- 182
- 18
- 24
Hadi yaa işte bak erken yapmanın zararı bu ben erken yapmıyorum adetten 2 gün önce yaptım hep ve hiç silik çizgi çıkmadı ben bu ay yapmayacağım yok gibi hissediyorum zaten adeti bekleyeceğimPredictor early negatif çıktı kuşum maalesefbeni şimdiye kadar hiç yanıltmadı ..
Ben de öyle karar alıyorum her ayın başında ama nerdeHadi yaa işte bak erken yapmanın zararı bu ben erken yapmıyorum adetten 2 gün önce yaptım hep ve hiç silik çizgi çıkmadı ben bu ay yapmayacağım yok gibi hissediyorum zaten adeti bekleyeceğim
Evet klasik adet ağrıları göğüs ağrısı filan var ama adet ile aynı olduğu için ayırdetmek imkansız . Bu marka genelde 6 gün önce gösterdiğini iddia ediyor o yüzden güveniyorum şimdiye kadar 2 yıldır hiç silik çizgi çıkarmadı …Markaları pek bilmiyorum ama daha çok erken. Erken gebelik testi bile olsa göstermeme ihtimali çok yüksek, umudunu kaybetme. Benimde bat 24 mart aşırı göğüs, kasık ve bacak ağrım var ama bunlar belirti diyemem çünkü hepsi adet öncesi olan şeyler yine bir umut erken gebelik testi yaptım ama benimde negatif çıktı.
Vardır belkide sıkma canını daha çok erkenBen de öyle karar alıyorum her ayın başında ama nerde
Hangi testten yaptınızKızlar tekrar merhaba 10 unda çatlama göründü göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı yaşıyorum 24 regl günüm sabah test yaptım negatif çıktı fakat midem çok bulanıyor ve peceteye silince leke geldi daha yeni testi erken yapmış olabilir miyim olsaydı çıkar mıydı teste bilgisi olan var mı
Prodoctor erken gebelik testi yaptımHangi testten yaptınız
Hassas bir test diye biliyorum ama yinede erken olduğu için çıkmayabilir tabiProdoctor erken gebelik testi yaptım
Hassas bir test diye biliyorum ama yinede erken olduğu için çıkmayabilir tasa
Sanırım en iyisi regl olmayı beklemek bu ayda nasip değilmişHassas bir test diye biliyorum ama yinede erken olduğu için çıkmayabilir tabi
Umutsuzluğa kapılmak için çok erken.hem yaşadığınız lekelenme silik gebelik testinden daha önemli bi belirti bence.birkac gün sabretmek geriyor adet günü inşallah güzel haberinizi verirsiniz burdaSanırım en iyisi regl olmayı beklemek bu ayda nasip değilmiş
9 aydır deniyoruz negatif görmek artık çok yıpratıcı oluyor ama inşallah güzel bir haberim olursa mutlaka haber veririmUmutsuzluğa kapılmak için çok erken.hem yaşadığınız lekelenme silik gebelik testinden daha önemli bi belirti bence.birkac gün sabretmek geriyor adet günü inşallah güzel haberinizi verirsiniz burda
Ben de test yaptım negatif çıktı. Fakat göğüs ucu sızısı ve sağ bel ağrısı hala devam ediyor hiçbir adetimde bunları yaşamadım Letu kullandım onun etkisi mi ki bunlarGrupta test yapan yok mu acaba.ben bugün test yaptım tertemiz negatif çıktı bu ayda elendim malesef
Ne zaman test yapmayi düşünüyorsunuzBen hiç test yapmadım yumurtlama üzerinden 13 gün geçti reglime 5 gün kaldı.
Bata Ne kadar car sizinBen de test yaptım negatif çıktı. Fakat göğüs ucu sızısı ve sağ bel ağrısı hala devam ediyor hiçbir adetimde bunları yaşamadım Letu kullandım onun etkisi mi ki bunlar
Ya ben testlere güvenmiyorum geçen ay beni çok yipratti pozitif gördüm iki testte de ama kan negatif regl oldum . Pts ya da salı bilmiyorum belki yaparım belki yapmam pts 15.gun yumurtlamadan sonra. Bence sizde umutları yitirmeyin regl olmadan belli olmuyor bide dediğim gibi testler çok yanıltıyorNe zaman test yapmayi düşünüyorsunuz
Benim iki gün var bata olsa silikte olsa birsey cikardi.bide adet belirtilerim var zatenYa ben testlere güvenmiyorum geçen ay beni çok yipratti pozitif gördüm iki testte de ama kan negatif regl oldum . Pts ya da salı bilmiyorum belki yaparım belki yapmam pts 15.gun yumurtlamadan sonra. Bence sizde umutları yitirmeyin regl olmadan belli olmuyor bide dediğim gibi testler çok yanıltıyor
1 gün kaldı pazartesi gösteriyor takvimBata Ne kadar car sizin
İlacın etkisidir belki.tecrubeli arkadaşlar daha iyi bilir1 gün kaldı pazartesi gösteriyor takvim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?