• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Kızlar,aranızda yumurta geliştirici destekleyici takviye kullanan var mı bana doktor en son gittiğimde günlük kullanabileceğim içinde birçok vitamin barındıran şaşe önerdi,bunu kullanan etkisini gören var mı
Hatta hamile kalabilirsin bununla falan dedi.Bugün başladım bende umutluyum biraz umarım olur

Kızlar,aranızda yumurta geliştirici destekleyici takviye kullanan var mı bana doktor en son gittiğimde günlük kullanabileceğim içinde birçok vitamin barındıran şaşe önerdi,bunu kullanan etkisini gören var mı
Adı ney canım ben gynopol kullanıyorum

bir gebenin günlüğü instagramdan bu kadını takip edin reglden sonra yumurtlama görene kadar yumurtlama masajı uyguluyor bende işe yaradı sayfayı inceleyin

İlk defa duydum adını ıcerıgını mwrak ettım atarmısın bır resmını
Doktor bunu önerdi,eczane den aldım bende içerikleri internette yazıyor.Umarım faydasını görürüm 🙏

Eklentiler

• IMG_0864.webp
    IMG_0864.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 11
Back
X