9-10 Mart Yumurtlama/Çatlama Görenlerle Belirti Beklemece 🐣

Amiinn isteyen herkesin kucağını boş birakmasin rabbim

Benimde yumurtlama 9 mart bat 24 mart. Kasık ağrısı bende sizdeki gibi yumurtlamada yoğun bi şekilde başladı sonrasında sızı gibi vurup durdu göğüs ağrımda arada sızı gibi. Ama beni endişelendiren şey kasıklarım bildiğiniz yanıyor ben ilk kist birşey mi var diye korktum sonra üşüttüğüm için mi böyle yanıyor dedim hala bilmiyorum nedenini

Kızlar benim adetim 1Marttı 24 günde bir oluyorum normalde yumurtlamam 10 nunda görünüyordu takvımde ovulasyonda da pek bir şey anlamadım 23 24 Martta da yenı regl olmam gerekıyor fakat ayın 14 te doktor kontrolüm vardı doktor çatlama olmuş dedi büyük ihtimal 13 te yumurtladım şimdi benim reglime takvım yumurtlama günü ekleyınce -ayın 29 gosterıyor öyle olunca da 28 günde bir regl olmuş oluyorum ama bu ımkansız hep 24 günde bir neden böyle oldu durumum ben geç mı yumurtlamış oldum ayrıca yumurta gelıssın diye letu hap vermıstı doktorum lütfen bilen yardımcı olabılır mı

Benim sadece sağ taraf devam ediyor hala umarım kist değildir bende korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…