• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Ayy canım var gıbı görünüyor yaa gecen ay benımde boyle cıkmıstı senın gunune varken bunsekıl cıkmasıı çok iyi
6 gün var ama freely markası yalancı cıkarıyormuş, hiç sevinemiyorum çok sıradan geliyor , inşallah bir mucize olur ve bu sefer yanılan test değil ben olurum 🤲

Yarın tekrar dene testı varmı belırtılerın
Klasik adet belirtileri farklı bi şey yok yani hiç dikkat etmedim bu ay beklemediğim için.. ama geçen ay ne arasan vardı. Sen naptın geçen ay aynıydı günlerimiz bu ay test filan yaptın mı

Klasik adet belirtileri farklı bi şey yok yani hiç dikkat etmedim bu ay beklemediğim için.. ama geçen ay ne arasan vardı. Sen naptın geçen ay aynıydı günlerimiz bu ay test filan yaptın mı
Yok canım korunuyorum bılıyosun bu ay kımyasal düşük oldu agrılı ve yogun kanamayla gebelık sonlanmiştı adet ne zmn olursam O zmn tekrar baslayacagım

Biraz korktum acıkcası tekrar kımyasal yasamaktan oructada hıc yumurta takıbı gebelık varmı oldumu olaylarınada takılmak ıstemıyorum inşallah dıger aya

Back
X