Ben takipteyim hala yumurtlama için bakalım inşallah gebelikle sonuçlanır seninde canımKızlar 9 Mart testte piki gördüm, 10 martta da silikleşti ..
8 ve 10 Martı değerlendirdim….
Sizde ne var ne yok ? Beraber bekleriz vaktimiz geçer diye düşündüm…
Lütfen Allah’ım ben de dahil olmak üzere bol hamişli bir topic çıkaralım bu ay
Ayyyy kuzularım biz çok eskidik artık yaBizim yine aynı sayılırSipser 8 mart pik, 9 mart çatlama 2-4-6-8-9-10 değerlendirdik bakalım bat 24
Benim de 26 Mart herhalde 22 Mart gibi test yaparım hepimiz için çok güzel olsunAyy aminbende 9-10 yumurtlamayi gördüm bugün çatladı bakalım sonuç beklemedeyim bat. 28 Mart
Ay amin gelsin yay burçları, salalım ortayaAyyyy kuzularım biz çok eskidik artık yaSosyallanne Pearl737 bu gruptan çıkıp aralık 2025 annelerine terfi etmemiz gerek en acilinden
Benim bat 24 mart 22 gibi test yaparım inşallah vardırKızlar 9 Mart testte piki gördüm, 10 martta da silikleşti ..
Gezmelerine para yetiştiremeyiz ayol biz onlarınAy amin gelsin yay burçları, salalım ortaya
Ben de 22 de yaparım diyorum bat 26 , inşallah bu ayBenim bat 24 mart 22 gibi test yaparım inşallah vardır
AminnnnnnGezmelerine para yetiştiremeyiz ayol biz onların:))) ama olsun gelsinler sağlıkla
İnşallah canım 4 yumurta vardı bende aşılama iptal oldu doktor korunun dedi ama 4 yumurta bulmuşum takibi korunmadım İnşallah biri bari tutarBen de 22 de yaparım diyorum bat 26 , inşallah bu ay
Yaaaaa ayyyy çok güzelll haberİnşallah canım 4 yumurta vardı bende aşılama iptal oldu doktor korunun dedi ama 4 yumurta bulmuşum takibi korunmadım İnşallah biri bari tutar
Hayırlı tabiki canım bu Hayırlı mübarek günlerde inşallah güzel haberler alırızYaaaaa ayyyy çok güzelll haberİnşallah tutar inşallahhh sağlıkla ve hayırla tabi en önemlisi
Amin inşallahBenim de 26 Mart herhalde 22 Mart gibi test yaparım hepimiz için çok güzel olsun
Değerlendir kuşum 2 güne 1 , ne olur ne olmazKızlar ya benim uzayan akıntım hala devam ediyor bu ay ben mi çok dikkat ettim de fark ediyorum bilmiyorum. Yumurtlamanın 4. Günü bitiyor neredeyse
Geçen ay ki gibi aynıyızKızlar 9 Mart testte piki gördüm, 10 martta da silikleşti ..
O zaman bu ay testlerimiz de aynı pozitif olsun balımGeçen ay ki gibi aynıyızbendede 9 pik 10da silikleşti.8 ve 10nu değerlendirdim o bile aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?