• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Yumurtlamanız olmus
İnşallah bebekte olur çok yordu beni süreç. Bi kızım var 3.5 yaşında ona hiç uğraşmadım evlendim 2. Ay hamile kaldım, geçtiğimiz mart ayında yani 1 sene önce dış gebelik geçirdim kendiliğinden düştü bu süreçtede sürekli deniyoruz ama henüz oluşan bi gebelik olmadı

İnşallah bebekte olur çok yordu beni süreç. Bi kızım var 3.5 yaşında ona hiç uğraşmadım evlendim 2. Ay hamile kaldım, geçtiğimiz mart ayında yani 1 sene önce dış gebelik geçirdim kendiliğinden düştü bu süreçtede sürekli deniyoruz ama henüz oluşan bi gebelik olmadı
Yaa gecmiş olsun doktor takvıye vs önerdımı acaba
Benımde bu ay kımyasalım oldu okumussundur
Acaba nasıl bı ek takvıye yada önlem alabılırım dıye arastırıyorum
İlişki ile birlikte progestan kullsnımı verıyormus bazı doktorlar mantıklı gelıyor bana

Kızlar selam herkese, geçen aydan bu yana yazdıklarınızı tek tek okudum. Bu ay takip eden var mı yumurtlamasını? Ben test yaptım ekleyeceğim şimdi bu ayda beraber bekleyelim 🙏 inşallah güzel sonuçlar alırız
Bende gecen ay ilk ovulasyon takıbımı yapmiştım acılmadan bır öncekı testınız gıbıydı ilişkiye gırdım sabah testım sılınmiştı gebelık olustu onunla ama kımyasal s dondu

Yaa gecmiş olsun doktor takvıye vs önerdımı acaba
Benımde bu ay kımyasalım oldu okumussundur
Acaba nasıl bı ek takvıye yada önlem alabılırım dıye arastırıyorum
İlişki ile birlikte progestan kullsnımı verıyormus bazı doktorlar mantıklı gelıyor bana
Herhangi bir takviye önermedi, insülin direncin yüksek dedi ama 15 çıkmış yüksekte değil bu yüzden diyet önerdi ama çok kilolu değilim 72 kiloyum 1.65 boy ki bu dönemde ben diyet yapıyordum neden bunu söylediğini anlamadım. Sizin sonuçlarıda gördüm günlerce negatif negatif sonra pozitif çıktı, size de çok geçmiş olsun. Sebepsiz oluyor dış gebelik sebebini bilen yok henüz

yine de yüksekk ihtimaller inşallah gönlünüze göre olur, genel kadın doğum kontrolünüze gittiniz mi herhangi bi sıkıntı hastalık vs var mı
Polikistik over dedi ama hormonlarım düzgün hiçbir sıkıntı yok, adetimde düzenli sadece ultrason görüntüsüde yumurtam çok o kadar ama olmayınca olmuyor bazen

Eklentiler

• IMG_7747.webp
    IMG_7747.webp
    33 KB · Görüntüleme: 18
Polikistik over dedi ama hormonlarım düzgün hiçbir sıkıntı yok, adetimde düzenli sadece ultrason görüntüsüde yumurtam çok o kadar ama olmayınca olmuyor bazen
size ibrahim saraçoğlu soğan kürünü incelemenizi öneririm allahın izniyle devasız dert yok gönlünü ferah tut lütfen

size ibrahim saraçoğlu soğan kürünü incelemenizi öneririm allahın izniyle devasız dert yok gönlünü ferah tut lütfen
Çok duydum soğan kürünü ama hiç denemedim bu ay oluşmazsa önümüzdeki ay ovulasyon takibiyle soğan kürü de yapayım. Çok teşekkür ederim yönlendirmeniz için

Çok duydum soğan kürünü ama hiç denemedim bu ay oluşmazsa önümüzdeki ay ovulasyon takibiyle soğan kürü de yapayım. Çok teşekkür ederim yönlendirmeniz için
kesinlikle ovülasyonu dene canım inşallah tutmuştur da gerek kalmaz bunlara. laboquick ovülasyon testi al eğer olumsuz olursa

kızlar bende pcos var 5 ay denedım piki hiç göremedim bırakmıstım dun kasık ağrım vardı öylesıne yapım dedım ama pıkı gordum bugunde alttakı gıbı sılık cıktı çatlamış oluyo degılmı

Eklentiler

• IMG_0251.webp
    IMG_0251.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 9
kızlar bende pcos var 5 ay denedım piki hiç göremedim bırakmıstım dun kasık ağrım vardı öylesıne yapım dedım ama pıkı gordum bugunde alttakı gıbı sılık cıktı çatlamış oluyo degılmı
Evet catlamiş muakkak ılıskıde bulunun

Kızlar,aranızda yumurta geliştirici destekleyici takviye kullanan var mı bana doktor en son gittiğimde günlük kullanabileceğim içinde birçok vitamin barındıran şaşe önerdi,bunu kullanan etkisini gören var mı

Back
X