85 kiloyum yoldaş arıyorum

keske dedigin gibi hic birakmadan devam etsek. Ozelikle de sporu, ara sogudukca insanin yapasida gelmiyor.

ay yemin et bukadar olur ya. Daha bu oglen magzada o cikolatali sutun yanindan gectim, alayimi almayimi derken almadim.
Haklisin fazla hamur isi olmaz, onun icin bugun meyveli light yogurtlardanda aldim, onuda yarina tuketirim insallah.

Yemin ederim hehe :)) ben her spor arkası içiyorum vallahi hemde bunu spor hocalarından bizzat duydum yanılma şansım da yok merak etme :) ben kido marka aldım kalorisi diğerlerine oranla daha düşük :)

keske dedigin gibi hic birakmadan devam etsek. Ozelikle de sporu, ara sogudukca insanin yapasida gelmiyor.

Çok doğru dedin,hele ben bir de çok tembel bir insanım birşeyi bıraktım mı yada ara verdim mi bir daha sittin sene gözüm görmüyor.bu sefer hedefe kitlendim bakalım ne olacak :)

Hastayım ben o yüzden sık giremiyorum sevgili yol arkadaşlarım, hedefdaşlarım Sahura zar zor kalktım onda da bir buçuk bardak portakal suyu içtim iki tane de minik diyet bisküvi yedim azıcık da su içtim artık akşama kadar ölü gibi dolanırım heralde . :2:

geçmiş olsun.. Bende katılmak istiyorum size çünkü bırakırsam 110 klo olucam en az 15 kilo vermem lazım hep bu hazır yiyeceklerden ve hareketsizlikten oluyor. 1,63 boyum 54 kilo idim şmdi 74 oldum siz neler yapıyorsunuz acaba az yemeğe çalışıyorum ama dondurmadan vazgeçemiyorum biberiye de çok iyi geliyor..

oyy geçmiş olsun ( canım benim dikkat et kendine rejimden dolayı zaten meyilliyiz valla iyice dinlenmeye bak sen,oruçlusun bir de daha kötü olma.

Hoşgeldin sedaa :) olmazsın olmazsın merak etme biz seni motive edicez burda herkes birbiriyle çok ilgileniyor merak etme diğer yazıları okuma şansı buldun mu bilmiyorum,bi göz gezdir istersen yada bende kısaca bahsedebilirim.Oruç tutuyorsak sahurda ve iftarda yediğimiz menüleri yazıyoruz.eğer ara öğün yaparsak spor yaparsak onlarıda bildiriyoruz.pazartesi tartılma günümüz.Oruç tutmuyorsak yine gün içinde öğün öğün yediklerimizi ve yaptıklarımızı yazıyoruz canım :) umarım hedefine ulaşırsın önemli olan motivasyon.onu da burda bulacağına inanıyorum :) kolay gelsinnn

Çok teşekkür ederim kızçeler Seda'cım hoş geldin sende aramıza ,canını sıkma Neşeciğimizin dediği gibi İnşallah eski kilona döneceksin Neşemm biliyor musun iki günden beri sürekli yatıyorum ve yatarken kendimi sürekli kilo alıyormuş gibi hissediyorum Sanki görünmeyen kuvvetler yağ enjekte ediyor gibi Psikolojik olarak çöktüm galiba

Deli bu kız ya :)) yok yavrum yok düşünme öyle şeyler hasta olduğun için kilo verirsin sen şimdi öyle düşün heheh :)) ama en kısa zamanda iyileş bomba gibi gel bende regl oluca m galiba ne halt edicem hiç bilmiyorum,hastayken pisboğaz gibi yiyorum offff

Yemin ederim hehe :)) ben her spor arkası içiyorum vallahi hemde bunu spor hocalarından bizzat duydum yanılma şansım da yok merak etme :) ben kido marka aldım kalorisi diğerlerine oranla daha düşük :)

hehe o zaman firsatini buldugumda alicam insallah, bunu bildigim iyi oldu cok saol canim (hem de lezettli

ah canim benim gecmis olsun, dikkat et kendine fazla yuklenme. duzelir insallah. bende bugun olu gibiydim, bir turlu kafami kaldiramadim, ama seninki daha da kotu galiba cok gecmis olsun

Son düzenleme:

hosgeldin sedacim, inan bende bir cogumuzda vazgecemiyoruz, dun mesela ben bir top dondurma ve bir bilim baklava yedim
ye ama az ye, ana yemeklerini de azalt. mesela 1 tabak mi yiyorsun normalde onu yariya indir. iyi sanslar canim insallah diledigin kiloya kavusursun

Ay ondan hiç bahsetme Neşe :85: Benimde çok az kaldı ve canım o zamanlar acayip çikolata çekiyor.:125: Bir de vücudumuz ödem topluyormuş o dönemler. Bu topiklerde dolanırken pirinç lapası diye bir şey gördüm. Oradaki hatunlar adet döneminde vücudun su tutmasını önlemek için tavsiye ediyorlardı. Bizde uygularız :81: Hatta iki gün sadece bununla beslenilen bir diyet varmış iki günde iki kilo diyordu arada ondan mı denesek şok diyet olarak

ah canim benim gecmis olsun, dikkat et kendine fazla yuklenme. duzelir insallah. bende bugun olu gibiydim, bir turlu kafami kaldiramadim, ama seninki daha da kotu galiba cok gecmis olsun

Canımm çok teşekkür ederimm Sana da çok geçmiş olsun kuzum. Diyet nedeniyle ister istemez yeterli beslenemiyoruz ,sanırım bağışıklık sistemimiz zayıf düşüyor giderek

az once arastirdim, hatta okuyunca canim bile cekti ama bunu butun gun boyu mu tuketicez yoksa sadece aksam olarak mi?

kizceler sahuru belirtmeyi unutmusum:
saat 01.00 de 1 kase mantar corbasi ve 1 bardak portakal suyu
saat 01:20 de 1 bardak yesil cay

aslinda aralarini biraz mesafeli yapmak gerekirdi ama uyku gozlerimden akiyordu resmen, zaten sahurdan sonra ortalikta deli gibi donup durdum hemen yatmayim diye

Canımm çok teşekkür ederimm Sana da çok geçmiş olsun kuzum. Diyet nedeniyle ister istemez yeterli beslenemiyoruz ,sanırım bağışıklık sistemimiz zayıf düşüyor giderek

cok saol caniimmevet malesef oyle oluyor. Ama ben asil bahsetdigim regl doneminden korkuyorum, gene bozmaktan:18:

Valla bende pirinç lapasını duydum ama sevmiyorum ki öyle şeyleri yeaaa :))) Nasılsa oruçlu değiliz bol bol yeşil çaya dayanırız artık oda ödem atıyor :) Yalnız varya ben ramazan 1 dedi diyete başladım hasta olunca oruç tutamicam,bakalım ne yapıcam herşey serbestken birde bırakırmışım ne gülerim :))) sonrada oturur bir güzel ağlarım tabii yok yok bozmam bozmam ama tatlı olayını napıcaz,ona kesinnnn bir çare bulmam lazımm.oyyy oyyyy ölecem bu boğazımın derdinden :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…