• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

85 kiloyum yoldaş arıyorum

Bugün ki iftar menüm şöyle kızlar;

1 kase mercimek çorbası
5 adet karalahana dolması
1 yemek kaşığı yoğurt
2 tane köfte ve bolca su

Ara öğünde yine 1 fincay yeşil çay içerim diye düşünüyorum.gece 11 ile 12 arasıda spor zamanı..

az once arastirdim, hatta okuyunca canim bile cekti:56: ama bunu butun gun boyu mu tuketicez yoksa sadece aksam olarak mi?

Valla bende pirinç lapasını duydum ama sevmiyorum ki öyle şeyleri yeaaa :))) Nasılsa oruçlu değiliz bol bol yeşil çaya dayanırız artık oda ödem atıyor :) Yalnız varya ben ramazan 1 dedi diyete başladım hasta olunca oruç tutamicam,bakalım ne yapıcam herşey serbestken birde bırakırmışım ne gülerim :))) sonrada oturur bir güzel ağlarım tabii :14::14: yok yok bozmam bozmam :24: ama tatlı olayını napıcaz,ona kesinnnn bir çare bulmam lazımm.oyyy oyyyy ölecem bu boğazımın derdinden :18::18:

Ben de pirinci çok severimm :56: Tuzsuz pilav gibi düşün Neşecim sen de azıcık da suyu fazla kaçmış :1: :emir_bebek: Benim araştırdığım kadarıyla günde üç öğün birer çay bardağı pirinçten yapıyorlarmış ama karar veremiyorum ,bilinç altıma yerleşmiş bir kere pilav yeme kilo aldırır diye :1: Ama yapadabiliriz bir düşünelim bunu :56: Adet döneminde de azıcık bitter çikolata tüketiriz kalorisi düşükmüş , akşam tüketmeyiz olur biter ,biz de insanız arkadaş :52: Bu arada ben yeşil çay falan içemiyorum artık .Kokusu bile miğdemi bulandırıyor niyeyse. Tükettiğim sıvılar: Su,ayran ,soda,meyve suyu,haftada bir de light kola :7:

Ben de pirinci çok severimm :56: Tuzsuz pilav gibi düşün Neşecim sen de azıcık da suyu fazla kaçmış :1: :emir_bebek: Benim araştırdığım kadarıyla günde üç öğün birer çay bardağı pirinçten yapıyorlarmış ama karar veremiyorum ,bilinç altıma yerleşmiş bir kere pilav yeme kilo aldırır diye :1: Ama yapadabiliriz bir düşünelim bunu :56: Adet döneminde de azıcık bitter çikolata tüketiriz kalorisi düşükmüş , akşam tüketmeyiz olur biter ,biz de insanız arkadaş :52: Bu arada ben yeşil çay falan içemiyorum artık .Kokusu bile miğdemi bulandırıyor niyeyse. Tükettiğim sıvılar: Su,ayran ,soda,meyve suyu,haftada bir de light kola :7:

Doğru diyorsun bitter çikolata olabilir :) ödem attırıcı kürler var onlardan falan mı yapsak acaba :44:

Merhabalar! Bn baska br topicde yaziodum aslinda ama konu sahibi dahil.bnden baska kimse yazmadi bnde musadenizle araniza katilmak istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi akşamlar ben katılmak isterim boy 169kilom 83.5 tartılma gününüz var mı bende yazarım

Hoşgeldiniz kızlar :) konu sahibi yok herhalde eskirokforcum o yüzden müsadenle ben karşılıyorum arkadaşları :) Ne güzel ya günden güne daha da kalabalıklaşıyoruz :) tartılma günümüz pazartesi arkadaşlar,onun dışında oruçluysak iftar sahur ara öğün spor vs vs herşeyi paylaşıyoruz ne yedik ne kadar yedik gibi gibi.Hadi hayırlısı olsun umarım ramazan sonu herkes hedefine ulaşmış olur :34: öpüyorum herkesi ben spora kaçıyorum :54:

O zaman bn hemen paylaşayım..26 haziran da esim.dogum gunu hediyesi kosu bandi ve kondisyon bisikleti aldi o zamandan beri az az arttirarak kullandim yediklerime basta cok.dikkat etmedim ama benim kilo verme anahtarim abur cubur ve ekmek yememek ve su icmek biliyorum kendimi cabuk alip verebiliyorum metabolizma konusunda elhamd sorun yok..84.900 ile basladm bugun 82 kg yi gordum elhamd.. gunluk 40 dk tempolu yuruyus ve kosu 30 dk bisiklete bindim ama bugun 45 dk tempolu yuruyus 60 dk bisijlete bisiklete bindim elhamd yoruldum ama iim mutluyum.. ;) istahim azaldi iki lt. ye yakin su iciorm bugun burdan ogrendim icine limon ve tarcin da attim guzel oluo..

teşekkürler cvp icin pztesiler yazarım 10kilo vermiştim 10kilodaha var hedefimde inş. Hepberaber veriiz

Valla sahura kadar su içmekten lavabonun kapısında yatıyorum :27::27: ama yetmiyor demekki ne yapalım arttırıcaz artık :42: valla bayramda artık neşe ne kadar kilo vermişsin demelerini istiyorum yaa :16::16:

Bn bir tek kendimi boyle saniyordum cunku genel durumum boyledir su içerken cok guzel.ama sonrasi bunaltiyor bazen..bnde bayramda aaa sen zayiflamiisin cumlelerini duyup daha da azimlenmek istiyorum inss!

O zaman bn hemen paylaşayım..26 haziran da esim.dogum gunu hediyesi kosu bandi ve kondisyon bisikleti aldi o zamandan beri az az arttirarak kullandim yediklerime basta cok.dikkat etmedim ama benim kilo verme anahtarim abur cubur ve ekmek yememek ve su icmek biliyorum kendimi cabuk alip verebiliyorum metabolizma konusunda elhamd sorun yok..84.900 ile basladm bugun 82 kg yi gordum elhamd.. gunluk 40 dk tempolu yuruyus ve kosu 30 dk bisiklete bindim ama bugun 45 dk tempolu yuruyus 60 dk bisijlete bisiklete bindim elhamd yoruldum ama iim mutluyum.. ;) istahim azaldi iki lt. ye yakin su iciorm bugun burdan ogrendim icine limon ve tarcin da attim guzel oluo..

Canım valla çok şanslısın ne güzel eşinin sana destek olması motivasyonun hiç kırılmasın hep böyle devam et inşaallah :nazar: Ayrıca güzel bir başlangıç olmuş.Zaten o paketlenmiş içi doymuş yağ şeker karbonhidrat dolu ürünlerden vazgeçersek ben eminim ki kendimizi filinta gibi görebiliriz hehe :) Bu yoğun antreman ardından 1 kutu çikolatalı süt içmeni tavsiye ederim canım,geçen gün bi başka arkadaşada önermiştim.Böyle yoğun sporların ardından vücut hırpalandığı için protein ve sağlıklı karbonhidrat yüklemesi yapmamız gerekiyor.Su olayına gelince önceden ağzıma dahi sürmezdim şimdi dediğim gibi lavabo yollarında kaldım :))) Çok çalıştık bayramda o güzel cümleleri duymayı hakettik bırakmak yok kızlarrrrrrrr :41::8::16::nazar::nazar:

teşekkürler cvp icin pztesiler yazarım 10kilo vermiştim 10kilodaha var hedefimde inş. Hepberaber veriiz

Bence başarıcaz :) istekli ve çalışkan insanlarız anladığım kadarıyla,olmaması için ben bir sebep göremiyorum :) herkese hayırlı sahurlar şimdiden afiyet olsun yarın görüşmek dileğiyle :) :54:

merhaba arkadaşlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. ben 17 yaşındayım 176 boyundayım ve 80 kiloyum. 3 hafta önce baya sıkı bir diyete başladım. ve 2 haftada 4 kilo verdim. sonraki hafta vücudum alışmak için heralde kilo vermeyi bıraktı. ama şimdi kilo vermem devam ediyor. eğer isterseniz sizlerle diyetin içeriğini paylaşabilirim. :1: çünkü gerçekten her vitaminden ve mineralden yeterli miktarda alıyorum ve aynı zamanda kilo verebiliyorum. iyi günler dilerim. (biraz fazla resmi oldu galiba alışkın değilim kusura bakmayın :D)

merhaba arkadaşlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. ben 17 yaşındayım 176 boyundayım ve 80 kiloyum. 3 hafta önce baya sıkı bir diyete başladım. ve 2 haftada 4 kilo verdim. sonraki hafta vücudum alışmak için heralde kilo vermeyi bıraktı. ama şimdi kilo vermem devam ediyor. eğer isterseniz sizlerle diyetin içeriğini paylaşabilirim. :1: çünkü gerçekten her vitaminden ve mineralden yeterli miktarda alıyorum ve aynı zamanda kilo verebiliyorum. iyi günler dilerim. (biraz fazla resmi oldu galiba alışkın değilim kusura bakmayın :D)

Sende hoşgeldin canımm :)) tabii seve seve dinleriz,paylaşabilirsin yiyip içtiklerini hem bizede misal olur :34:

Sahur menümü veriyorum arkadaşlar;

2 yumurtadan peynirli omlet
4 5 dilim domates
1 adet sivri biber
Tam buğday sandviçinin 3 te 1 i ( yani çok ufak bir parça )
ve tekrardan bolca su :)

Annem şimdiden neşe göbeğin gitmeye başladı dedi vallahi moral depolandım :)) inşaallah sonunu getiririm bu sefer diğer rejimlerime göre daha ümitli daha tok ve daha mutluyum :) sizede mutlu rejimler diliyorum arkadaşceğazlarım :))

Son düzenleme:
Sahur menümü veriyorum arkadaşlar;

2 yumurtadan peynirli omlet
4 5 dilim domates
1 adet sivri biber
Tam buğday sandviçinin 3 te 1 i ( yani çok ufak bir parça )
ve tekrardan bolca su :)

Annem şimdiden neşe göbeğin gitmeye başladı dedi vallahi moral depolandım :)) inşaallah sonunu getiririm bu sefer diğer rejimlerime göre daha ümitli daha tok ve daha mutluyum :) sizede mutlu rejimler diliyorum arkadaşceğazlarım :))

masallah nesecim:nazar::nazar::nazar: insallah hep boyle devam eder :46:

aramiza yeni katilan arkadaslarimiz sizlerde hosgeldiniz, insallah hepimiz diledigimiz kilo ulasiriz:16:

bugunki iftar menum:
1 bardak sicak su, zencefil tozu, limon suyu
2 kase sebze corbasi (icinde minicik kofteciklerde var)
1 kase meyveli yogurt

12.00 - 13.20 arasida 700ml yakin su ictim

sahurda ne yedimi yine belirtirim insallah

bugunki iftar menum:
1 bardak sicak su, zencefil tozu, limon suyu
2 kase sebze corbasi (icinde minicik kofteciklerde var)
1 kase meyveli yogurt

12.00 - 13.20 arasida 700ml yakin su ictim

sahurda ne yedimi yine belirtirim insallah

Çok güzel hareketler bunlar valla:nazar::nazar: afiyet bal şeker olsun :)

Back