• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

85 kiloyum yoldaş arıyorum

ben bugun pilatesde ozelikle alt karin calistim. offff acayip hissetdim karnimi ve bacaklarimi felaket. Ama yaptikdan sonra da kendimi iyi hissetdim:8:
sende nasil gidiyor spor

Bugün bir spor yapmışım varya surat gitti kırmızı biber geldi sanki :)) baktım çok ağır yarım saatle sınırlandırdım ölecektim yoksaa :))) pilates yaparken daha mutlu hissediyorum kendimi yaa,yarın da pilates günüm :) ben kesinlikle fayda gördüğüme inanıyorum spordan hep devam ettiricem inşaallah,sende sakın bırakma kuzu,o bizi koruyan kalkan olacak valla arada kaçırsak bile rahat eritebileceğiz inşaallah :34: :8:

Bugün bir spor yapmışım varya surat gitti kırmızı biber geldi sanki :)) baktım çok ağır yarım saatle sınırlandırdım ölecektim yoksaa :))) pilates yaparken daha mutlu hissediyorum kendimi yaa,yarın da pilates günüm :) ben kesinlikle fayda gördüğüme inanıyorum spordan hep devam ettiricem inşaallah,sende sakın bırakma kuzu,o bizi koruyan kalkan olacak valla arada kaçırsak bile rahat eritebileceğiz inşaallah :34: :8:

dogru soyledin bizim suanki asil temel diregimiz spor. Aman canim dikkat et kendine, spor yapayim derken kendini incitme sakin:50:

Ben de katilmak istiyorum.20 yasindayim 80 kiloyum.citi piti bir kizken ergenlikle birlikte bi anda tombula donusuverdim.kendimi bildim bileli kiloluydum. 16 yasindayken 62 kiloya dusebilmistim nasil oldu hatirlamiyorum ama :) sonra kilo almaya basladim tekrar. Insan 3 ten 5 ten sonra drur degil mi? Durmamisim malesef 90 a kadar ciktim. 3 4 ay once bu boyle olmaz diyerek abur cuburu fast food u biraktim aksamlati bisey yemedim. 78e indim.ama memlekete donunce anne yemekleri sayesinde 2 kilo aldim 2 haftada:( umarim sizinle beraber verecegim surekli yazmayi planliyorum. Ilk hedefim 75 olsun. Sonra igneye donene kadar hedefimi dusurecegim:)

Ben de katilmak istiyorum.20 yasindayim 80 kiloyum.citi piti bir kizken ergenlikle birlikte bi anda tombula donusuverdim.kendimi bildim bileli kiloluydum. 16 yasindayken 62 kiloya dusebilmistim nasil oldu hatirlamiyorum ama :) sonra kilo almaya basladim tekrar. Insan 3 ten 5 ten sonra drur degil mi? Durmamisim malesef 90 a kadar ciktim. 3 4 ay once bu boyle olmaz diyerek abur cuburu fast food u biraktim aksamlati bisey yemedim. 78e indim.ama memlekete donunce anne yemekleri sayesinde 2 kilo aldim 2 haftada:( umarim sizinle beraber verecegim surekli yazmayi planliyorum. Ilk hedefim 75 olsun. Sonra igneye donene kadar hedefimi dusurecegim:)

canim sende hosgeldin aramiza. Onceki yazalira okudunmu bilmiyorum ama ben genede bir belirtiyim pazartesi gunleri tartilma gunumuz. ve hergun buraya (oruc tutsakta tutmasakda) gun boyu yediklerimizi ve ictiklerimizi yaziyoruz veya spor yaziyorsan onlarida yazabilirsin.
Canim umarim diledigin kilo kavusursun:16:

canim sende hosgeldin aramiza. Onceki yazalira okudunmu bilmiyorum ama ben genede bir belirtiyim pazartesi gunleri tartilma gunumuz. ve hergun buraya (oruc tutsakta tutmasakda) gun boyu yediklerimizi ve ictiklerimizi yaziyoruz veya spor yaziyorsan onlarida yazabilirsin.
Canim umarim diledigin kilo kavusursun:16:

Okumustum tesekkur ederim. Tamam yazarim ben de yarin baslayayim yazmaya.reglim tutamayacagim birsure orucumu malesef. Insallah hepimiz veririz. Allah yardimcimiz olsun :)

Aylardir kk uyesi olmama ragmen hc cesaret edemedm gruplara katilmaya.usenmedn butun konsmalari okudum samimiyetinze o kadar inandimki artk baslama zamani geldi dedm umarm benide kabl edersiniz😊 smdiye kadar butun sok diyetleri,haplari,caylari sporlari ve diyetsyenleri denems biri olarak ve guzel kilo verip guzel alan genetikten gelen tombul 1.60 boyunda 68 kilo olup kilolardn bikmss bendeniz..dha bugunki diyetisyen randevumi reddedip sizlere siginiyorum:) umarimki herkesin istegi saglikli bir sekilde olur .smdiden cok memnun oldm ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin arkadaslar. Telefonuma water your body diye bir uygulama indirmistim oruclu olmadigim icin bildirimlerini actim. Onun bildirimiyle uyandim su icmemi soyluyor :) 2.5 litre limit verdi bana icene kadar hatirlatacak :) kahvaltida bi omlet domates peynir ve yesil cay:)

Aylardir kk uyesi olmama ragmen hc cesaret edemedm gruplara katilmaya.usenmedn butun konsmalari okudum samimiyetinze o kadar inandimki artk baslama zamani geldi dedm umarm benide kabl edersiniz😊 smdiye kadar butun sok diyetleri,haplari,caylari sporlari ve diyetsyenleri denems biri olarak ve guzel kilo verip guzel alan genetikten gelen tombul 1.60 boyunda 68 kilo olup kilolardn bikmss bendeniz..dha bugunki diyetisyen randevumi reddedip sizlere siginiyorum:) umarimki herkesin istegi saglikli bir sekilde olur .smdiden cok memnun oldm ..

Hosgeldin.adasiz galiba benim adim da gizem :) ben de dun katildim. Pazartesileri tartilma gunleri imis.ve oruclu olsak da olmasak da yediklerimizi buraya yazacakmisiz:)

Günaydın! Sahurda corba 2 dilim ekmek domates az peynir ve bol su tukettim ama hava sicak oldugu icin halsizim suan. Biran once dersimi bitirip evime donmek.istiyorum... :S

sahurda bir yumurtalu iyi bir kahvaltı bol su hem kadar ölçülü yiyemiyorum hemde bebişim var

bacılarım çok teşekkür ederim başaracağız inşallah hepimiz :) biberiye çayı da çok iyi geliyormuş saraçoğlu açıkladı günde 2 bardak ;) haşlanmış patates, kuru kayısı ama siyahından yarım saat hızlı tempolu yürüyüş tabi ramazanda olmuyor ama regl olanlar çok şanslı :) vakit nakittir. deereotu açlık duygusunu yok ediyormuş. :54:

Hoşgeldinnn :) hepimizin bir tombulluk serüveni var boşver takma :) artık ileriye bakıyoruz,bence olacak bu iş :):13:

Back