• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

85 kiloyum yoldaş arıyorum

Kızlar dün biberiye ve funda yaprağı aldım yeşil çayla karıştırıp içeceğim ve artık başladım diyete sıcaktan dolayı fazla spor yapamam belki ama diyetime uyacağım ilk hedefim 78 durmak yok artık çünkü çok sıkıldım kilomdan.sizlere de kolay gelsin

Gözün aydın neşecimmm :16: Bu arada geçmiş olsun canım dikkat et kendine boyun ağrısı çok kötüdür bilirim :25: Annem bana böyle olunca akşam boynun yastıktan düşmüştür der ne kadar doğru bilmem :26: Ağrı kesici krem felan varsa hafif masaj yapıp yat istersen,bana iyi geliyor böyle durumlarda :26:

Teşekkürler canımm:3: Valla banada büyük ihtimalle öyle birşey oldu sabah kalktığımda kilitlenmişti resmen,annem kas gevşeticiyle mesaj yaptı bütün gün şal sardım sıcak tuttum yinede kar etmedi,1 saat önce falan parol içtim bir tane o biraz dindirdi çok şükür :)

Bravo canım tüm gün aç olmana rağmen gayet güzel bir menü olmuş ramazanda böyle devam edersen çok güzel sonuç alıcaksın bence

İnşaallah canım ya :) bu sefer çok hevesliyim.eskiden spor adına sadece yürüyüş yapardım,ondan da çok çabuk sıkılırdım sonra rejim falan hak getire bir kere sıkıldım mı bırakırdım herşeyi.şimdi pilatese başladım ve çok sevdim hem kardio hem pilates yapıyorum,kendimi daha mutlu hissediyorum.umarım devam ettirebilirim :6::6::8::8::21::21:

Günaydın kızçeler :3: Bugün pazartesi yani tartı günümüz . Açılışı ben yapayım dedim 78.50 olmuşum .Başlangıç kiloma göre gayet iyi ama yine de yazarken bile çok geliyor gözüme :9: Hayırlısıyla bir yetmişe inebilsem azıcık daha hafifleticem diyetimi ama yok arkadaş daha dağ gibi 8.5 kilo var önümde :32: Hayırlısı ne diyelim .Kendime hakim olup tartıya haftada bir çıkacağıma söz verdim , saat başı tartıya tavuk gibi tünüyorum yoksa :1: Haftaya bugün ki hedefim 76 -77 kg arasında olmak . Mucize ama 75 'e falan da hayır demem yani :52:

Günaydın kızçeler :3: Bugün pazartesi yani tartı günümüz . Açılışı ben yapayım dedim 78.50 olmuşum .Başlangıç kiloma göre gayet iyi ama yine de yazarken bile çok geliyor gözüme :9: Hayırlısıyla bir yetmişe inebilsem azıcık daha hafifleticem diyetimi ama yok arkadaş daha dağ gibi 8.5 kilo var önümde :32: Hayırlısı ne diyelim .Kendime hakim olup tartıya haftada bir çıkacağıma söz verdim , saat başı tartıya tavuk gibi tünüyorum yoksa :1: Haftaya bugün ki hedefim 76 -77 kg arasında olmak . Mucize ama 75 'e falan da hayır demem yani :52:

Günaydın şekerim :) çok sevindim senin adına umarım haftaya daha azlarını da görürsün :) ben 82 ile başladım 79 u görmüştüm geçen günlerde bugün 79.8 gösteriyor.Ödem var sanırım sıcaklardan dolayı yada yediğim o tatlılar yaradı :(

Günaydın şekerim :) çok sevindim senin adına umarım haftaya daha azlarını da görürsün :) ben 82 ile başladım 79 u görmüştüm geçen günlerde bugün 79.8 gösteriyor.Ödem var sanırım sıcaklardan dolayı yada yediğim o tatlılar yaradı :(

Muhtemelen ödemdir kuzum Ramazan dolayısıyla çok su içemiyoruz çünkü. Elinden geldiğince iftardan sonra sahura kadar su içmeye çalış ,ne kadar bol su içersen o kadar fazla ödem atıyormuşsun gerçekten ben de öyle oldu. Özellikle spor yaparken içmeye çalışıyorum o zaman daha çok terletiyor. Hayırlısıyla bayrama kadar birazcık incelsek ... :8:

Muhtemelen ödemdir kuzum Ramazan dolayısıyla çok su içemiyoruz çünkü. Elinden geldiğince iftardan sonra sahura kadar su içmeye çalış ,ne kadar bol su içersen o kadar fazla ödem atıyormuşsun gerçekten ben de öyle oldu. Özellikle spor yaparken içmeye çalışıyorum o zaman daha çok terletiyor. Hayırlısıyla bayrama kadar birazcık incelsek ... :8:

Valla sahura kadar su içmekten lavabonun kapısında yatıyorum :27::27: ama yetmiyor demekki ne yapalım arttırıcaz artık :42: valla bayramda artık neşe ne kadar kilo vermişsin demelerini istiyorum yaa :16::16:

hayirli gunler kizceler. kusura bakmayin haftasonu gelemdedim, ne yasiki diyet de yapamadim:14:
bugun gene niyetliyim Rabbim insallah kabul ederse.
ben bu gece sahur yapmadim (dunku aksam yemeyini fazla kacirdigim icin) iftarda ne yedigimi sizlere bildiricem.

ayrica kizlar ben pilatese baslamaya karar verdim (gecen yil bir ara yapiyordum sonra kalmisti), bakayim nolucak

Son düzenleme:
Valla sahura kadar su içmekten lavabonun kapısında yatıyorum :27::27: ama yetmiyor demekki ne yapalım arttırıcaz artık :42: valla bayramda artık neşe ne kadar kilo vermişsin demelerini istiyorum yaa :16::16:

bence boylesi daha iyi canim, cunku gecen yil bende hep oyle yapmistim ve daha da cabuk kilo vermistim, simdi ise hemem uyuyorum deli gibi. bende gece uyanik kalmaya calisicam artik.

canim bende seni coook tebrik ederim:nazar: neden olnasin canim belki olabilir:34:

hayirli gunler kizceler. kusura bakmayin haftasonu gelemdedim, ne yasiki diyet de yapamadim:14:
bugun gene niyetliyim Rabbim insallah kabul ederse.
ben bu gece sahur yapmadim (dunku aksam yemeyini fazla kacirdigim icin) iftarda ne yedigimi sizlere bildiricem.

ayrica kizlar ben pilatese baslamaya karar verdim (gecen yil bir ara yapiyordum sonra kalmisti), bakayim nolucak

Şekerim hoşgeldin :) pilatese bende başladım kalktım ekipmanlarını aldım falan filan derken acayip sevmeye başladım bu işi :) sen yaptığın zamanlarda gözle görülür fayda görmüş müydün ?

Şekerim hoşgeldin :) pilatese bende başladım kalktım ekipmanlarını aldım falan filan derken acayip sevmeye başladım bu işi :) sen yaptığın zamanlarda gözle görülür fayda görmüş müydün ?

canım pilatesin gerçekten çok faydası oluyor benim tanıdığım bir çok kişinin vücudu acayip sıkılaştı,ben de biraz fazla kilolu olduğum için biraz verdikten sonra sıkılaşmak için yapacağım kolay gelsin :)

kızlar bugün geç uyandığım için öğle yemeğini atladım şimdiye kadar
2 dilim kepek ekmeği
2 dilim peynir
şekersiz çay
bir domates
3 yeşil zeytin yedim ve 2 bardak biberiye yeşil çay funda yaprağılı karışımımı içiyorum :)
akşama da et köftesi ve salata yiyeceğim
kendimi çok kararlı hissediyorum :ssz:
şuan kilom 85 haftaya pzt tekrar tartılacağım.

Kuzummm eminim o zamana kadar bayağı incelirsin. Okuduğum diyet yazılarına göre 80 kg.nin altında verdiğin kilolar belli olurmuş . Hiç değilse 72-74 civarına ineriz diye düşünüyorum. Bir de bugün alışverişe çıktım . Dolanırken gözüme korseler çarptı :9: Bilmiyorum normalde kullanıyor musun ama , ben bugün aldım iki tane bildiğin ciddi ciddi sıkılaştırıyor bayramda kullanmak üzere aldım ,sana da tavsiye ederimm çok motive edici :1:

Kuzummm eminim o zamana kadar bayağı incelirsin. Okuduğum diyet yazılarına göre 80 kg.nin altında verdiğin kilolar belli olurmuş . Hiç değilse 72-74 civarına ineriz diye düşünüyorum. Bir de bugün alışverişe çıktım . Dolanırken gözüme korseler çarptı :9: Bilmiyorum normalde kullanıyor musun ama , ben bugün aldım iki tane bildiğin ciddi ciddi sıkılaştırıyor bayramda kullanmak üzere aldım ,sana da tavsiye ederimm çok motive edici :1:

Ay onu biliyorum bi ara göbeğim öyle bıngıl bıngıl olmuştu ki lohusa korsesi almayı bile düşünmüştüm :)) ama dediğin çok mantıklı ya dur bende bi araştırim kuzucan

Bugün ki iftar menüm;
1 kase domates çorbası
1 adet şiş tavuk(ızgara)
1 dilim ince hamurlu pizza :) kalori hesabımı yaptım bu akşam tüm yediklerimden toplam 335 kalori almışım o yüzden telaşa mahal yok asayiş berkemal :37::37:

canim cok sagol. Ben pilates icin ekipmanlar almamistim, bisey kullanmadan yaptim yani. Hergun yapmaya calisiyordum (bazen olmuyordu) kendimi daha iyi hissetiyordum ve sanki sellulitlerim azalmisti (ve gercektende azaldi). Aynaya baktigimda sanki bir degisiklik yoktu ama soyle soyleyim. dar bir pantalonum vardi, hatta dugumledigim zaman gobegimi kalcami fazla sıkardi, sonrasindaysa pantalon bol gelmeye basladi:9:o anki sevincimi anlatamam. Ama ne yazikki gene ayni eski durumdayim anlican. Insallah gene ise yarar, hepimize insallah.

Hergun yapmaya gayret gostericem, ve yediklerime de dikat edersem oldu bu is. Zaten pilates zayiflamak icin degilmis, sıkılasmak icinmis.

canım pilatesin gerçekten çok faydası oluyor benim tanıdığım bir çok kişinin vücudu acayip sıkılaştı,ben de biraz fazla kilolu olduğum için biraz verdikten sonra sıkılaşmak için yapacağım kolay gelsin :)

offf benim gobek cok fazla, pantalonumu giydimde resmen disariya fisgiriyor ve giydigim hic birsey yakismiyor. Hep karnimi saklamaya calisiyorum

Bugün ki iftar menüm;
1 kase domates çorbası
1 adet şiş tavuk(ızgara)
1 dilim ince hamurlu pizza :) kalori hesabımı yaptım bu akşam tüm yediklerimden toplam 335 kalori almışım o yüzden telaşa mahal yok asayiş berkemal :37::37:

afiyet bal seker olsun tatlim:56:

Back