- 10 Mayıs 2014
- 251
- 106
- 123
- Konu Sahibi eskirokfor
-
canim cok sagol. Ben pilates icin ekipmanlar almamistim, bisey kullanmadan yaptim yani. Hergun yapmaya calisiyordum (bazen olmuyordu) kendimi daha iyi hissetiyordum ve sanki sellulitlerim azalmisti (ve gercektende azaldi). Aynaya baktigimda sanki bir degisiklik yoktu ama soyle soyleyim. dar bir pantalonum vardi, hatta dugumledigim zaman gobegimi kalcami fazla sıkardi, sonrasindaysa pantalon bol gelmeye basladio anki sevincimi anlatamam. Ama ne yazikki gene ayni eski durumdayim anlican. Insallah gene ise yarar, hepimize insallah.
Hergun yapmaya gayret gostericem, ve yediklerime de dikat edersem oldu bu is. Zaten pilates zayiflamak icin degilmis, sıkılasmak icinmis.
afiyet bal seker olsun tatlim
iftar menum:
1 bardak sicak su, cay kasigi ucu ile zencefil tozu, biraz limon suyu
kucuk bir kase patates yemegi, yaninda da yogurt
1 kase yagsiz tuzsuz salata
Ve malasef iki dilim baklava (annecigimin cani cekmis ve yapmis, bende dayanamadim)
ayrica belirtmeyi unuttum bugun tartilmistim 60 kilo geldim. ve spor olarak pilates yaptim. iftardan sonra ise kardio.
Menü harika canım,bence sen bir süre sonra istediğin kiloya ulaşacaksıntatlıya gelince ona yapacak birşey yok arada bende kaçırıyorum böyle ufak ufak kaçamaklarla idare edicez artık birşeycik olmaz :)
Amin canim ya hep birlikte insallah. Saol canim birazcikda olsa icime su serptin. eeeehhh ne de olsa yemek seven bir milletiz (ozellikle de tatli
gece saat 2.00 de limonlu yesil cay ictim.
saat 3.00 te 1 kase yogurt
Daha fazla istahim yoktu o yuzden bukadar. Ama saat 2.00den once 700ml yakin su ictim.
Gene bir başıma tek kale maç oynuyom burdaherkes nerde yaw :44:
Bugün ki iftar menüm;
1 kase tuzsuz kırmızı mercimek çorbası (annem tuz koymayı unutmuş diyet oldu hehe)
6 adet kara lahana sarması
2 yemek kaşığı yağsız yoğurt.
Biraz hazmettikten sonrada bolca suuuu :)) Arada 1 fincan limonlu tarçınlı yeşil çay :) yine bolca su.Sonra gece 11 den 12 ye kadar kardio yada pilateste olabilir :) sahuru sonra bildiririm..öpüyorumm
Keşke sadece sevsekMillet yaşamak için yiyor biz yemek için yaşıyoruz hehehe Olur olur hiç kafana takma,azmin elinden gerçekten hiçbir şey kurtulmaz devamını diliyorum senin için
Bak işte harika bi 3 lüyle kapatmışsın geceyi.Yeşilçay antioksidandır hem yağ yakar hem ödem attırır.Suyu zaten söylemiyorum bile Allahın en güzel nimeti sayısız faydas var,yoğurda gelince şöyle biliyorum ben canım,yoğurt göbek yağlarını eritiyormuş :) Umarım fayda sağlar bizlere de :) bayrama şöyle istediğimiz kiloyla mutlu mesut girelim
Gene bir başıma tek kale maç oynuyom burdaherkes nerde yaw :44:
Bugün ki iftar menüm;
1 kase tuzsuz kırmızı mercimek çorbası (annem tuz koymayı unutmuş diyet oldu hehe)
6 adet kara lahana sarması
2 yemek kaşığı yağsız yoğurt.
Biraz hazmettikten sonrada bolca suuuu :)) Arada 1 fincan limonlu tarçınlı yeşil çay :) yine bolca su.Sonra gece 11 den 12 ye kadar kardio yada pilateste olabilir :) sahuru sonra bildiririm..öpüyorumm
Güzel bir menü canım afiyet olsun :) ben de bugün kahvaltıda iki dilim peynir bir domates iki dilim kepek ekmeği yedim , öğlen bir bardak süt ve bir galeta, ama akşam makarna yedim üstüne de dondurma çok üzgünüm ama bozuldu diye bırakmayacağım yarın aynen devam
Güzel bir menü canım afiyet olsun :) ben de bugün kahvaltıda iki dilim peynir bir domates iki dilim kepek ekmeği yedim , öğlen bir bardak süt ve bir galeta, ama akşam makarna yedim üstüne de dondurma çok üzgünüm ama bozuldu diye bırakmayacağım yarın aynen devam
amin insallah, bir dusun etrafdakiler ah nasil sayiflamissin oyle diyecekler, cok guzel olmussun diyecekler. Ben en cok neye sinir olurum biliyormusun, atiyorum mesela hedefin 10kilo vermek, sen simdilik 5 kilo vermissindir etrafdakilerde sakin daha fazla verme boyle iyi. ben kendim vucudumu iyi hissetmedigimi ben mi bilicem onlar mi. Genede pes etmek yok devam!
bugunki iftar menum:
gene 1 bardak sicak su, zencefil tozu, limon suyu
2 kase mantar corbasi
1 kase yagsiz tuzsuz salata
ve malesef gene baklava ama bu sefer 1 dilim yaninda da 1 top dondurma
bugun spor olarak gene pilates yaptim.
Menü harika :) yemeklerde çok fazla yüklenmediğin için o baklava koymaz sana merak etme kuzu ama rafine şeker karaciğer yağlanması yapar dikkat etmek lazım bir yerden sonra :) ayrıca nihayetinde hamur işi,biliyorsun vücudumuza dışarıdan giren yağlar depolanmıyor,işlenmiş karbonhidratlar yağa çeviriliyor.Ayrıca sana bomba bir tavsiyem var,uygulamak istersen sana çok yararı olacak.Spor yaptıktan sonra 40 dk içinde 1 kutu 200 ml olmak şartıyla çikolatalı süt iç.Vücudu yorduğumuz için akabinde sağlıklı karbonhidrat ve protein yüklemesi yapmak zorundayız.Hem bu tatlı isteğinide bastırmış olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?